ben koşu bandını öneririm
kondisyon bisikleti kalçalı genişletiyormuş,en son aldığım duyuma görede yanları çıkartıyormuş
uzay bisikletini hiç kullanmadım,nsl bir şeydir bilmeyeceğim ama
koşu bandında,her kasın çalışır..
Ben spor salonunda her üc aleti de yapmama ragmen en cok uzay yürüyüsünü tercih ediyorum.Genelde cardiyo yaparken degisiklik olsun ve vücut tek harekete alismasin diye kondisyon bisikleti ve kosu bandini da kullaniyorum,fakat bence en faydalisi,en cok kalori yakani ve en eglencelisi uzay yürüyüsü.Uzay yürüyüsü gercekten bütün vücudu calistiriyor ve sikilasmasini sagliyor.Bundan iki sene önce beslenmeme dikkat ederek ve bu sekilde spor yaparak 20 kilo vermistim.
arkadaşlar uzay yürüyüşünü nasıl bilmezsiniz:) belediye her parka koyuyo bu aletlerdenbelki adını bilmiyosunuzdur...bencede canım ya sıkılmadan uzun süreli kullanılabilecek bir alet bu eğlenceli bence işe de yarıyo....
teşekkürler canım
bu arada bu dambıl denen şey ağırlık değil mi? kas yapmaz mı kolları?
canım bende haftada 4 gün spor salonuna giderek spor yapıyorum ve her 3 aletide her gidişimde kardiyo çalışması olarak kullanıyorum ( bisiklet , yürüyüş bandı ve uzay yürüyüşüyani eliptik bisiklet )
her birini 15'er dakikadan toplam 45 dk yani .
inanki hepsinin yeri elbette ayrı faydalarıda .. ama şu varki uzay yürüyüşü yapmaya başladıktan sonra ciddi değişimler oldu vücudumda bir kere çok terletiyo beni buda beni çok mutlu ediyo diğer iki alette bu kadar terlemiyorum çünkü buna bağlı olarakta çok kalori harcıyorum tabii.
keşke fırsat ve imkanlar elverişli olsada hepsinden al diyebilsem sana :):) ama benim tercihimi soracak olursan uzay yürüyüşü al derim başlarda biraz zor gelebilir çünkü yoran bişi ama sakın bırakma azimli ol inan çok faydasını göreceksin ..
biraz uzun oldu ama elimden geldiğince açıklamalı yazmak istedim , sağlıkla kal ...
ya cok teşekkür ederim canım ya, cok sevindim bu yorumuna, gönlüm uzay yürüyüşündeydi cünkü, destek arıyodum kaydirigubbakcemile2 ama dikkatimi cekti, kimi terletmedigini söylüyo bu aletin, seni yormus anlaşılan, kalori yaktıgına göre :uhm:
teşekkürler canım
bu arada bu dambıl denen şey ağırlık değil mi? kas yapmaz mı kolları?
ya cok teşekkür ederim canım ya, cok sevindim bu yorumuna, gönlüm uzay yürüyüşündeydi cünkü, destek arıyodum kaydirigubbakcemile2 ama dikkatimi cekti, kimi terletmedigini söylüyo bu aletin, seni yormus anlaşılan, kalori yaktıgına göre :uhm:
gayet terletiyo canım,düzgün bi duruşla doğru nefesle istediğin sonucu alabilirsin diye düşünüyorumm..şahsen ben bisiklet yerine hep uzay yürüyüşünü tercih ediyorum çünkü tüm vücudu çalıştırıyo bacaklar kollar hep hareket halinde yani işe yaramaması imkansız canım...