- 29 Ağustos 2008
- 653
- 7
ben koşu bandını öneririm
kondisyon bisikleti kalçalı genişletiyormuş,en son aldığım duyuma görede yanları çıkartıyormuş
uzay bisikletini hiç kullanmadım,nsl bir şeydir bilmeyeceğim ama
koşu bandında,her kasın çalışır..
yorumun için cok teşekkür ederim sıcak cikolata :1hug: ama koşu bandı için ne yerim var ne de param -tatlicadiarzu-
Ben spor salonunda her üc aleti de yapmama ragmen en cok uzay yürüyüsünü tercih ediyorum.Genelde cardiyo yaparken degisiklik olsun ve vücut tek harekete alismasin diye kondisyon bisikleti ve kosu bandini da kullaniyorum,fakat bence en faydalisi,en cok kalori yakani ve en eglencelisi uzay yürüyüsü.Uzay yürüyüsü gercekten bütün vücudu calistiriyor ve sikilasmasini sagliyor.Bundan iki sene önce beslenmeme dikkat ederek ve bu sekilde spor yaparak 20 kilo vermistim.
günlerdir birinin böyle bir yazı yazmasını bekliyodum, kesinlikle uzay yürüyüşünü tavsiye niteliğinde bir yazı istiyodum, cünkü gönlüm ondaydı, eğlenceli oldugu için kaydirigubbakcemile2
şimdi lalnaz , belediyenin spor bahcelerinde bu aleti bir kac defa kullandım, hakikaten cok fazla yorulma, terleme vs gibi bi duruma rastlamadım, gayet zevkli yaptım, kilo vermede etkisinin az oldugunu mu gösteriyo bu :uhm: kullanmış biri olarak senin yorumlarını merak ediyorum , herevelazım isimli sitede dengeli spor sistemi adıyla geciyo bu alet ve videosu var,orda adam vücut ağırlıgınızı hissetmeden calışıldıgını söylüyo CADIARZU