Onu düşünüyorum bende ama nasıl bir insan 24 saat görüntülü aramami açabiliyor:SAllah Allah neden acaba? Bir fikrim var aslında. Şuan hâlâ evli ve karısını aldattığı için olabilir mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Onu düşünüyorum bende ama nasıl bir insan 24 saat görüntülü aramami açabiliyor:SAllah Allah neden acaba? Bir fikrim var aslında. Şuan hâlâ evli ve karısını aldattığı için olabilir mi?
Saolun bende yaşamak istemiyorum inanın çok yoruldum çok huzursuzumYani estağfirullah belli bi yaştasınız illaki sadece ben sonrası hatalar silsilesi olmasın diye bu çabam. Liseden bi arkadaşım oda biraz internette gezinirdi faceden biriyle tanışmıştı. Talihsiz olaylar yaşadı. Maalesef onada tabi kızmıştım uyarmıştım ama olan oluyor işte. Yinede dikkatli olun kolayca güvenmeyin .
Karısı şuan belki de bir yere gitti bir işi var bilemeyizOnu düşünüyorum bende ama nasıl bir insan 24 saat görüntülü aramami açabiliyor:S
Hayır tabiki ama beni sürekli kendine karşı savunmasız bırakıyor kendini haklı cikariyorBile bile lades diyorsunuz. Yalancı ve sadakatsiz adamla olur mu sizce?
Adamla hiç yüzyüze gelmemiş ki uzvu altın mı, gümüş mü görsün? Sorsan çok seviyor amaAltından bir uvza mı sahip?
Vallahi ne yapacağım inanın yardım arar duruma geldim
Adamla hiç yüzyüze gelmemiş ki uzvu altın mı, gümüş mü görsün? Sorsan çok seviyor ama
Yahu daha adamla yuzyuze gelmemişsiniz ..tanımıyorsunuz birbirinizi ne ara askinizdan ölecek bitecek...saçma sapan şeyler bunlar ya..engelleyin heryerden basın geçin ..neyin davası bu bukadar buyutulecekHaklisiniz ama beni bırakmıyor bir türlü fırsat dahi vermiyor kendi yazıyor çiziyor hatta bitti bile diyor ertesi gün olcem bitcem bilmemne gerçekten mantigimi kaybettim
Böylesi attığı resmi bile netten bulur, ona bari dikkat etsin eğer böyle bir şeye tav olduysaNude atmışsa görmüş olabilitesi vaar hahah neyi seviyor anlamadım anı yok yaşanmışlık yok üstüne yalan makinesi bende dedim altın mı bu gardaş hayırdır?
İyi o zaman kesin boşanma davasini açmıştır. Bundan büyük kanıt olamazYani ne zaman istesem görüntülü arıyorum acıyor saat kaç olursa olsun gece saatlerce açık telefon ona keza her sabahfa oyle:S
Ya cidden bu yaşına kadar nasıl geldin , şaşkınım şu an.Yok hiç birsey yok yani öyle konulara dahi girmiyor benimle ozeliymisim kiyamiyormus vs
Yok cidden yani anlayamıyorum şuan sizide açıklarsanız sevinirim benim çünkü mantığım sirazem kaydı
Onu düşünüyorum bende ama nasıl bir insan 24 saat görüntülü aramami açabiliyor:S
Arkadaşım inanmış güya güvenmiş. Belli bi süre sonraSaolun bende yaşamak istemiyorum inanın çok yoruldum çok huzursuzum
Haklisiniz belkideKarısı şuan belki de bir yere gitti bir işi var bilemeyiz
Çok acı yaArkadaşım inanmış güya güvenmiş. Belli bi süre sonra
Birliktelik yaşamışlar. Hamile kalmıştı. Hemde bekarken birlikte olduğu adamın evli olduğunu sonradan anlamış öğrenmiş. Tabi ki adam asıl karısıyla ayrılmamış.
Kız mecbur bebeği aldırdı. Gene kızın kız kardeşleri destek olmuşta ilk önce kürtaj işi hallolmuş anne babaya sadece kizliginin bozulduğunu yanlışlıkla kandırıldığını söylemişler (bebek konusunu hiç duyurmamışlar gizlemişler. 3 kız kardeş arasında) sonra kalıcı kızlık zarı dikimi yaptırmışlar. Kız 3 yıl sonra evlendi görücü usulü tabi .
Hayatı bi düzene binene kadar baya bedel ödemiş oldu .
Böylesi attığı resmi bile netten bulur, ona bari dikkat etsin eğer böyle bir şeye tav olduysa