- 12 Haziran 2019
- 17.545
- 106.388
- 36
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Numaramı degistim bir kere sürekli gelirim vs oldurcem kendimi bir şekilde haberini yolladı ben aptallasiyorum bu adamla:SBahane bulmayın lütfen. Gerçekten ayrılmak isteyen insan gerekirse numarasını değiştirir bi şekilde keser bağlantıyı. Nasıl yapacağım ne demek dümdüz bitti diyeceksiniz ve engelleyeceksiniz bu kadar.
Adam dünyanın en saçma insanı ama sen de ondan daha mantıklı değilsinBaşak
Ya evet o durumda biraz alengirli sözde boşanmayi benden önce kafasına koymuş aile durumları iyi değilmiş falan şuan yalnız yaşadığını biliyorum ama inanın beynim.durdu artik
Bende onun sayesinde öğrendim... birde savunması kimseyle konuşmamış misO değilde kadınların cam da şov yaptığı program ne ki ay cahillik başa bela
Ben ne yapacağını biliyorum. Bütün delilleri karısına göndereceksin ve kadın donuna kadar alıp öyle boşayacak.Nasıl yapacağımı kestiremiyorum ki bir türlü yani diyorum ya kıyamet koparan bir yapısı var yalvarıp eden
Hayır sözde bosanmadan yakıştıramam bu durumu falan dedi bana zaman ver şu iş bitsin vs dedi ya nasıl oluyor bilmiyorum.bir şekilde ona hak verirken buluyorum kendimiAdam dünyanın en saçma insanı ama sen de ondan daha mantıklı değilsin
Hiç yüzyüze geldiniz mi bari?
Kim bilir kaç yıldır devam ediyor dava... Kendine güveni olan ve ciddi birinin, sevdiğine karşı güven sarsıcı hareketi olmaz. Sadece tarihi göstermekte hiçbirşey ifade etmez.Hayır sadece gününün resmini attı 29 Kasım diye.
Karısını bilsem ailesi hakkında hiç birsey bilmiyorum hatta bir uygulamada araştırdım şuan adini buradan yazmayayim bana söylediği soyadı bile yalan cikti bir insan neden soyadını saklarkiBen ne yapacağını biliyorum. Bütün delilleri karısına göndereceksin ve kadın donuna kadar alıp öyle boşayacak.
3 ay önce açmış davayı sözde hiç istemedim aptal gibiKim bilir kaç yıldır devam ediyor dava... Kendine güveni olan ve ciddi birinin, sevdiğine karşı güven sarsıcı hareketi olmaz. Sadece tarihi göstermekte hiçbirşey ifade etmez.
Sizin uğrunuza kendini öldürecek adam kadınların camda show yaptığı sitelerde takılıyor öyle mi saf olmayın bu kadarNumaramı degistim bir kere sürekli gelirim vs oldurcem kendimi bir şekilde haberini yolladı ben aptallasiyorum bu adamla:S
Haklisiniz ama beni bırakmıyor bir türlü fırsat dahi vermiyor kendi yazıyor çiziyor hatta bitti bile diyor ertesi gün olcem bitcem bilmemne gerçekten mantigimi kaybettimdaha en başında size kendisini farklı tanıtmış. Sadakatsizlik zaten burda başlamış. Dikkatli olun. Sosyal medyada ki kişiler pek güvenilir olmazlar .
Böyle biriyle barışmak hata . Ben olsam bi daha yüzüne bakmam .
Kavga etmişiz de uyuyamista boşlukta imis falan filan yanlışlıkla gonderdigi ekran resminde cikti o.uygulamanin bildirimide öyle öğrendim yoksa soylemicektiSizin uğrunuza kendini öldürecek adam kadınların camda show yaptığı sitelerde takılıyor öyle mi saf olmayın bu kadar
Yok cidden yani anlayamıyorum şuan sizide açıklarsanız sevinirim benim çünkü mantığım sirazem kaydıablacım gerçekten bu kadar aç mısın? bu aşk sevgi falan değil yani başka bir problemin izdüşümü ama anlar mısın bilmem
Bekar çıkma olasılığı yok cocugu var onunda ona rağmen boşanma işlerine girdiğini söylüyor hersey bitmişti önceden diyor ve beni asla birakmiyorEvliyim der bekar çıkar bakarım der evli çıkar. Uzak durun böylelerinden
Safsin biraz da (lütfen kibleme ama) salaksın, ondan bence.Hayır sözde bosanmadan yakıştıramam bu durumu falan dedi bana zaman ver şu iş bitsin vs dedi ya nasıl oluyor bilmiyorum.bir şekilde ona hak verirken buluyorum kendimi
Onun hakkında hiçbişey bilmiyorsunuz,peki o size nasıl ulaşıyor? Telefon ve sosyalmedya dışında bağlantısı var mı?Karısını bilsem ailesi hakkında hiç birsey bilmiyorum hatta bir uygulamada araştırdım şuan adini buradan yazmayayim bana söylediği soyadı bile yalan cikti bir insan neden soyadını saklarki