- 9 Eylül 2013
- 11.955
- 27.426
- 798
- Konu Sahibi Led_BiR_Vele_DisTiri
-
Sınavlar yüzyüze yapılacak denildi.Düz memur mantigiyla esnek calisma seklinde ogretmen haftada bir iki gun gidip canli dersini yapip gelmeli bence. Ogrencilerin gitmesi tehlikeli. Ogretmenler evde yatiyor da diyemez kimse. Yine de sinav falan yapmak zor bu sekilde. Nasil olacak bakan bile cozemedi aylardir
Evet henüz öğretmen görevlendirilmesi yapilmadiBiraz hesap sorar gibi yazmışsınız ama nedenini bilmiyorum.
Belki Ücretli öğretmen geliyorsa görevlendirilmesi daha yapılmamıştır.
Eğer kadrolu öğretmenin tayini çıktı veya emekli olduysa yerine biri atanamamışta olabilir.
Az sakin olun bizi darladığınız gibi bakanlığı da darlayın atarlar hemen öğretmen.. ikinci sınıf dersleri çok zor olmasa gerek.. Çocuğunuzu öğlene kadar uyutmayın siz yardımcı olun derslerine eba tv den izletin mesela.. Veli ayağı çok zayıf ülkemizde. Bize eleştirmen değil yardımcı Veli lazım. Böyle herşeyi krize çeviren velilerle işimiz çok zor..4. sınıfa giden kızımın 2. günde öğretmeni yok. uyuyor öğlene kadar çocuk da okul yok diye.neden atanmıyor yaz tatilinde
Ben illa gelsinler okula okuldan ders yapsınlar mantığı için söyledim.Evet okulda internette sorun var. Ama bir donem okula gelişmemiş zaten. Ne var sanki bağlansa telefonundan. Iki gün okula cağirilmışız. Bir ay da paket alsan ne olur yani? Yani ben bunu her öğretmen.icin söylemiyorum. Yazın dahi çocukları takip eden.ogretmen.oldu. işini yapana asla lafım yok. Ama bir öğretmen.boyle fedakarlık yaparken başka bir öğretmenin.o yok bu yok diye bahane sunması uygun degil bence. Buna kızıyorum. De ki zorunlu öğretmenler, gelecekler okula. Idareye de yetki ver. Denetlesin dersi.
elbette hesap sorarım öğretmene sormuyorum hesabını.geçen yıl ki görevlendirme idi ilk 2 hafta vermediler biz basına yazdık ta ondan sonra verildi.e onu başka okula vermişler bu yıl gene boş.çocuk okul açıldığının bilincinde değil .ankara merkez burası .öğretmen yok 2020 yılında ankara gibi yerde diye hesap soramayacaksam pess. eğitimciler de onların yöneticileri de öğrencilere hizmet için varlar öncelikle.Yoksa ne gerek var okullaraBiraz hesap sorar gibi yazmışsınız ama nedenini bilmiyorum.
Belki Ücretli öğretmen geliyorsa görevlendirilmesi daha yapılmamıştır.
Eğer kadrolu öğretmenin tayini çıktı veya emekli olduysa yerine biri atanamamışta olabilir.
Yüz yüze egitim cok tehlikeli bence. Duz memur odasinda tek kisi aksama kadar calisip gidiyor. Gunde 3-5 kisiyle mesafeli gorusuyor. Egitim ogretim boyle degil ki, kapali sinif ortaminda en az 10 kisi olacak. Sosyal mesafeli otursan bile sinif kapali ve dersler 40dk. Bütün okul hasta olur yaniSınavlar yüzyüze yapılacak denildi.
1. 8. Ve 12 sınıflar yüzyüze eğitime ilk başlayacak olanlar tabii hastalık sayısında patlama yaşanmazsa
Malesef denetim olmayinca insanlar da rahatlık oluyor. Okul ortamında dersi yapmak farklılık oluşturur diye düşünüyorum.Ben illa gelsinler okula okuldan ders yapsınlar mantığı için söyledim.
İnternetten girip kamera karşısında ders anlatacaksa ha evden anlatmış ha okuldan fark yok bence
Onun dışında tabiki derslerini yapmalı çocuklarla etkileşime girmeli bir öğretmen
Inanin okullar da bundan muzdarip. Ama caresizlerelbette hesap sorarım öğretmene sormuyorum hesabını.geçen yıl ki görevlendirme idi ilk 2 hafta vermediler biz basına yazdık ta ondan sonra verildi.e onu başka okula vermişler bu yıl gene boş.çocuk okul açıldığının bilincinde değil .ankara merkez burası .öğretmen yok 2020 yılında ankara gibi yerde diye hesap soramayacaksam pess. eğitimciler de onların yöneticileri de öğrencilere hizmet için varlar öncelikle.Yoksa ne gerek var okullara
ben de formasyon sahibi öğretmenlik yapmış bir kadınım beni başka velilerle karıştırıp azarlayacağınızı sanıyorsanız yanıldınız hanımefendi.4. sınıf çocuğum iyi okuyun 2 değil .ben eğitim vereceksem okula ne gerek var.ben destek eğitimi veririm sadece.ayrıca eğitimsiz veliler de var bir sürü o çocuklar ne olacak.matematik nasıl olacak gayet zor 3. sınıftan itibaren .ilkokul mezunu bir veli asla çözemez o soruları bilmem anlatabildim mi.Az sakin olun bizi darladığınız gibi bakanlığı da darlayın atarlar hemen öğretmen.. ikinci sınıf dersleri çok zor olmasa gerek.. Çocuğunuzu öğlene kadar uyutmayın siz yardımcı olun derslerine eba tv den izletin mesela.. Veli ayağı çok zayıf ülkemizde. Bize eleştirmen değil yardımcı Veli lazım. Böyle herşeyi krize çeviren velilerle işimiz çok zor..
Cok mu.uygun :)7500₺ çok uygun değil mi 7. sınıfa
Kreşler bile daha fazla
biliyorum müdürümüzü asla suçlamadım zaten atamayanları kastettim ben.burda öğretmenleri en çok savuna üyelerdenim öğretmen ekmeğiyle büyüdüm okudum.ama öğretmen atanmasa ne olacak yazan öğretmeni görünce sinirleniyorum doğal olarak .neden 2 hafta daha kaybetsin çocuklar .öğretmen olmaya can atan gençlerle dolu ülkeInanin okullar da bundan muzdarip. Ama caresizler
Aman. Valah bide hemşireye suratsız derler. Demek 24saat nobetle. Gün aşırı ise gitmekle ne cts pzar var ne üç ay tatil ne maaş :) ne ek ödeme. Biz bile byle cemkirmiyorzzAz sakin olun bizi darladığınız gibi bakanlığı da darlayın atarlar hemen öğretmen.. ikinci sınıf dersleri çok zor olmasa gerek.. Çocuğunuzu öğlene kadar uyutmayın siz yardımcı olun derslerine eba tv den izletin mesela.. Veli ayağı çok zayıf ülkemizde. Bize eleştirmen değil yardımcı Veli lazım. Böyle herşeyi krize çeviren velilerle işimiz çok zor..
İyi de bunu niye biz öğretmenlerden soruyorsunuz?elbette hesap sorarım öğretmene sormuyorum hesabını.geçen yıl ki görevlendirme idi ilk 2 hafta vermediler biz basına yazdık ta ondan sonra verildi.e onu başka okula vermişler bu yıl gene boş.çocuk okul açıldığının bilincinde değil .ankara merkez burası .öğretmen yok 2020 yılında ankara gibi yerde diye hesap soramayacaksam pess. eğitimciler de onların yöneticileri de öğrencilere hizmet için varlar öncelikle.Yoksa ne gerek var okullara
öğretmenlerden mi sordum tekrar okuyun isterseniz sisteme sitem ettim ben .ücretli öğretmen sistemine toptan karşıyım zaten tam saçmalıkİyi de bunu niye biz öğretmenlerden soruyorsunuz?
İdarenin bile bu konu da yetkisi yok.
Onlar açık kadrolarını belirtirler atama yapılır ataması olan öğretmen yoksa ücretli öğretmen görevlendirilmesi istenir.
hay ağzınıza sağlık.eşim kalp hastası idari izinli aylardır. dün gece ateşlendi sabaha dek uyumadı hastaneye gitti.tüm testlerini yaptılar tomografi dahil akşama da sonuçları çıktı negatifmiş çok şükür.hemşire ve doktorlar çok ilgilenmişler çok memnun kaldı.ama burda bir öğretmen bana çocuğuna sen eğitim ver bize ne diyor resmen.bilsem eve özel okul açardım evde annem var eski sınıf öğretmeni bir de eski ingilizce öğretmeni ben varım ne gerek var okula di mi .pessss. ya sınıfın kalanı ne olacak .onların eğitim hakkı ne olacak .Aman. Valah bide hemşireye suratsız derler. Demek 24saat nobetle. Gün aşırı ise gitmekle ne cts pzar var ne üç ay tatil ne maaş :) ne ek ödeme. Biz bile byle cemkirmiyorzz
Ben güler yüzlü hemşire görmedim.Aman. Valah bide hemşireye suratsız derler. Demek 24saat nobetle. Gün aşırı ise gitmekle ne cts pzar var ne üç ay tatil ne maaş :) ne ek ödeme. Biz bile byle cemkirmiyorzz
Sakin olun savaşa mi geldiniz?? Şu an geçen yılın telafisi yapılıyor yani aslında yazın anlattığımız şeyleri tekrar anlatıyoruz.. Mantıksız değil mi?? Çünkü herkes virüsün azalacağını ve bu online derslerin tekrar yüzyüze verileceğini düşündü. Ama virüs azalmadı okullar açılamadı. E telafi de ağızdan çıktı bir kere mecbur yapılacak. Dersler yarım saate düşürüldü bağlamdım bağlanacağım derken o da yalan oluyor. Aslında zaten hala oturmayan bir sistem var. Bazı iller ücretli öğretmen almıyor bu süreçte siz de muhtemel böyle bir okula denk geldiniz ama bu paniğinizi yine de anlayamadım. Sanki herkes aya çıktı da siz geri kaldınız..ben de formasyon sahibi öğretmenlik yapmış bir kadınım beni başka velilerle karıştırıp azarlayacağınızı sanıyorsanız yanıldınız hanımefendi.4. sınıf çocuğum iyi okuyun 2 değil .ben eğitim vereceksem okula ne gerek var.ben destek eğitimi veririm sadece.ayrıca eğitimsiz veliler de var bir sürü o çocuklar ne olacak.matematik nasıl olacak gayet zor 3. sınıftan itibaren .ilkokul mezunu bir veli asla çözemez o soruları bilmem anlatabildim mi.
Size sesli harf hediye etmek isterim hemşire hanım biraz da sodaAman. Valah bide hemşireye suratsız derler. Demek 24saat nobetle. Gün aşırı ise gitmekle ne cts pzar var ne üç ay tatil ne maaş :) ne ek ödeme. Biz bile byle cemkirmiyorzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?