Uzaktan eğitimin bizim ve uzak olması.

Sınavlar yüzyüze yapılacak denildi.
1. 8. Ve 12 sınıflar yüzyüze eğitime ilk başlayacak olanlar tabii hastalık sayısında patlama yaşanmazsa

4. sınıfa giden kızımın 2. günde öğretmeni yok. uyuyor öğlene kadar çocuk da okul yok diye.neden atanmıyor yaz tatilinde
Az sakin olun bizi darladığınız gibi bakanlığı da darlayın atarlar hemen öğretmen.. ikinci sınıf dersleri çok zor olmasa gerek.. Çocuğunuzu öğlene kadar uyutmayın siz yardımcı olun derslerine eba tv den izletin mesela.. Veli ayağı çok zayıf ülkemizde. Bize eleştirmen değil yardımcı Veli lazım. Böyle herşeyi krize çeviren velilerle işimiz çok zor..

Ben illa gelsinler okula okuldan ders yapsınlar mantığı için söyledim.
İnternetten girip kamera karşısında ders anlatacaksa ha evden anlatmış ha okuldan fark yok bence
Onun dışında tabiki derslerini yapmalı çocuklarla etkileşime girmeli bir öğretmen

elbette hesap sorarım öğretmene sormuyorum hesabını.geçen yıl ki görevlendirme idi ilk 2 hafta vermediler biz basına yazdık ta ondan sonra verildi.e onu başka okula vermişler bu yıl gene boş.çocuk okul açıldığının bilincinde değil .ankara merkez burası .öğretmen yok 2020 yılında ankara gibi yerde diye hesap soramayacaksam pess. eğitimciler de onların yöneticileri de öğrencilere hizmet için varlar öncelikle.Yoksa ne gerek var okullara

Sınavlar yüzyüze yapılacak denildi.
1. 8. Ve 12 sınıflar yüzyüze eğitime ilk başlayacak olanlar tabii hastalık sayısında patlama yaşanmazsa
Yüz yüze egitim cok tehlikeli bence. Duz memur odasinda tek kisi aksama kadar calisip gidiyor. Gunde 3-5 kisiyle mesafeli gorusuyor. Egitim ogretim boyle degil ki, kapali sinif ortaminda en az 10 kisi olacak. Sosyal mesafeli otursan bile sinif kapali ve dersler 40dk. Bütün okul hasta olur yani

Malesef denetim olmayinca insanlar da rahatlık oluyor. Okul ortamında dersi yapmak farklılık oluşturur diye düşünüyorum.

Inanin okullar da bundan muzdarip. Ama caresizler

ben de formasyon sahibi öğretmenlik yapmış bir kadınım beni başka velilerle karıştırıp azarlayacağınızı sanıyorsanız yanıldınız hanımefendi.4. sınıf çocuğum iyi okuyun 2 değil .ben eğitim vereceksem okula ne gerek var.ben destek eğitimi veririm sadece.ayrıca eğitimsiz veliler de var bir sürü o çocuklar ne olacak.matematik nasıl olacak gayet zor 3. sınıftan itibaren .ilkokul mezunu bir veli asla çözemez o soruları bilmem anlatabildim mi.

Inanin okullar da bundan muzdarip. Ama caresizler
biliyorum müdürümüzü asla suçlamadım zaten atamayanları kastettim ben.burda öğretmenleri en çok savuna üyelerdenim öğretmen ekmeğiyle büyüdüm okudum.ama öğretmen atanmasa ne olacak yazan öğretmeni görünce sinirleniyorum doğal olarak .neden 2 hafta daha kaybetsin çocuklar .öğretmen olmaya can atan gençlerle dolu ülke

Aman. Valah bide hemşireye suratsız derler. Demek 24saat nobetle. Gün aşırı ise gitmekle ne cts pzar var ne üç ay tatil ne maaş :) ne ek ödeme. Biz bile byle cemkirmiyorzz

İyi de bunu niye biz öğretmenlerden soruyorsunuz?
İdarenin bile bu konu da yetkisi yok.
Onlar açık kadrolarını belirtirler atama yapılır ataması olan öğretmen yoksa ücretli öğretmen görevlendirilmesi istenir.

öğretmenlerden mi sordum tekrar okuyun isterseniz sisteme sitem ettim ben .ücretli öğretmen sistemine toptan karşıyım zaten tam saçmalık

Aman. Valah bide hemşireye suratsız derler. Demek 24saat nobetle. Gün aşırı ise gitmekle ne cts pzar var ne üç ay tatil ne maaş :) ne ek ödeme. Biz bile byle cemkirmiyorzz
hay ağzınıza sağlık.eşim kalp hastası idari izinli aylardır. dün gece ateşlendi sabaha dek uyumadı hastaneye gitti.tüm testlerini yaptılar tomografi dahil akşama da sonuçları çıktı negatifmiş çok şükür.hemşire ve doktorlar çok ilgilenmişler çok memnun kaldı.ama burda bir öğretmen bana çocuğuna sen eğitim ver bize ne diyor resmen.bilsem eve özel okul açardım evde annem var eski sınıf öğretmeni bir de eski ingilizce öğretmeni ben varım ne gerek var okula di mi .pessss. ya sınıfın kalanı ne olacak .onların eğitim hakkı ne olacak .

Ben güler yüzlü hemşire görmedim.
Onu geçtim çemkirmeden iş yapanını görmedim.
Aile hekimliğinde çalışanlardan tutunda hastanelere kadar

Sakin olun savaşa mi geldiniz?? Şu an geçen yılın telafisi yapılıyor yani aslında yazın anlattığımız şeyleri tekrar anlatıyoruz.. Mantıksız değil mi?? Çünkü herkes virüsün azalacağını ve bu online derslerin tekrar yüzyüze verileceğini düşündü. Ama virüs azalmadı okullar açılamadı. E telafi de ağızdan çıktı bir kere mecbur yapılacak. Dersler yarım saate düşürüldü bağlamdım bağlanacağım derken o da yalan oluyor. Aslında zaten hala oturmayan bir sistem var. Bazı iller ücretli öğretmen almıyor bu süreçte siz de muhtemel böyle bir okula denk geldiniz ama bu paniğinizi yine de anlayamadım. Sanki herkes aya çıktı da siz geri kaldınız..
Artık buradaki öğretmen düşmanlarına laf yetiştirmekten de sıkıldım çünkü anlamıyorsunuz keşke çatır çatır idarenin ya da ilçe mem lerin karşısında arasanız hakkınızı burada değil.. Çünkü velinin yaptırımı var ama öğretmenlerin yakasından düşün artık. biri der öğretmen okulda anlatsın bu nasıl bir akıl tutulması.. 40 50 tane öğretmen hangi biri anlatsın interneti zaten doğru çekmeyen okulda. Biri sağlıkçılar çalışıyor öğretmenler de çalışsın der. Sağlıkçılar ne yapsın virüs var biz evden mi çalışanım desin?? Hangi zihin dünyasının parlak fikirleri bunlar sırf haset.. Hakimlere savcılara da aynısını yapabilir misiniz?? Adliyeler de kapalıydı bu süreçte bir kişiden duymadım sağlıkçılar çalışıyor onlar da çalışsın diye.. Gücünüz öğretmenlere yetiyor. Çocuğunu düşünen evde eğitimine destek olsun feryat figan edeceğinize EBA tv yi izleyin izletin erken kalkma alışkanlığı kazandırın..
Daha da kimse alıntılamasın beni cevap vermeyeceğim çünkü laftan anlamayan bir güruh var burada..

Size sesli harf hediye etmek isterim hemşire hanım biraz da soda

Valla veliler de internet yok o yok bu yok diye bahane üretiyor. Bir çok öğretmen arkadaş canlı ders yapmasına rağmen öğrenci katılımsızlığından şikayetçi. Çevremde bir çok öğretmen samimi bir şekilde hazırlanarak canlı ders yapıyor. 80 öğrenciden 4 ü katılıyor. Bunu da öğretmene bağlayamicam. Ondan sonra da gerçekten interneti ve imkanı olmayan öğrencilerin arasına karışıp şu yoktu bu yoktu yemeğim vardı çamaşır yıkadım diye bahaneler. Velilerin çoğu da çocuklarının eğitimine önem vermiyor. Kimse kendini kandırmasın. Ama işte savunma mekanizması suçlaması gereken illaki birileri vardır. En başta da öğretmen gelir.

Zoom eğitimini hiç sağlıklı bulmuyorum. Öğretmen ne kadar da iyi olsa çocuk ne kadar da iyi olsa örgün gibi olmuyor. Bu arada ben de tonguc akademiden fizik kimya biyoloji izlemistim cok güzel ilgi cekici bir anlatımları var. Bence özel okula vermek şu aşamada mantıksız. Ayrıca öğretmenin sucu yok. Ona da geç bildirilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…