Konu kapanmadan yazacaklarimi yazayım Çünkü okul ve öğretmen konuları sonunda mutlaka kapanıyor
Sayfaları okumadım onu sonraya bıraktım
Milli eğitimin attığı resmi yazıya göre bu hafta aslında planlama, online veli toplantilari ile geçecek ve canlı dersler haftaya başlayacak. Evet bu pazar gün bize iletilen resmi program. Ama birdenbire canlı derslere okullar peş peşe başladı ve apar topar programlar yapıldı. Telafi normalde okullar yüzyüze daha erken açılsın diye ortaya atılan bir düşünceydi ama gelinen noktada yaptığımız canlı derslerin telafisini de canlı ders olarak yapacağız
İnanın okulların açılmasını o kadar istiyorum ki..branşım ingilizce ve dersim hep etkinlikle geçer Bunlari online nasıl sağlayacağız? Özellikle 5.sinifa yeni gelen çocuklarda derse karşı önyargı oluyor bunu yüzyüze kırmak kolaydı ama hiç tanışmadan başlayacak online derslerde ne olacak bilmiyorum hep beraber göreceğiz.
Bir de bu okul öğretmen konularında belli bir grup var mutlaka topiğe gelip ogretmenlere habire saldırıyorlar Bakacağım burda da varlar mı? Yoksa hatırım kalır