Şair burda ne demek istemiş allah için
Ne olacak canım en fazla kalırsınne olacak böyle?
Kolye ucu cizimi hakkında tartışmak istiyorum dedi hocamız ben de genelde susuyorum canlı derste sıkıntı ediyorum dert ediyorum canlı dersi bide orucluyum kamerada çizdiğimiz resimleri gösteremiyorum tam Türk Dili ve edebiyatı dersinde kamera açıp okuduğumuz romanı anlatacaktik hocaya girmiyorum türk dili ve edebiyatı dersine ne olacak böyle?
Girseniz iyi olurdu, belki kendinizi daha iyi ifade etmeyi ogrenirdiniz. Bu sekilde hicbir sey anlasilmiyor.Kolye ucu cizimi hakkında tartışmak istiyorum dedi hocamız ben de genelde susuyorum canlı derste sıkıntı ediyorum dert ediyorum canlı dersi bide orucluyum kamerada çizdiğimiz resimleri gösteremiyorum tam Türk Dili ve edebiyatı dersinde kamera açıp okuduğumuz romanı anlatacaktik hocaya girmiyorum türk dili ve edebiyatı dersine ne olacak böyle?
Aaa sema hoşgeldin. Boşver sen Türk dilini falan girme derse, ihtiyacın yok zaten. Kilolar ne oldu, dolma yemeye, lokumları gömmeye devam mı? 7 yıldır mesaj atıp çaldıran adamdan ses var mı? Hayırlısıyla düğün ne zaman?Kolye ucu cizimi hakkında tartışmak istiyorum dedi hocamız ben de genelde susuyorum canlı derste sıkıntı ediyorum dert ediyorum canlı dersi bide orucluyum kamerada çizdiğimiz resimleri gösteremiyorum tam Türk Dili ve edebiyatı dersinde kamera açıp okuduğumuz romanı anlatacaktik hocaya girmiyorum türk dili ve edebiyatı dersine ne olacak böyle?
Bu yazıdan birşey anlayanlara helal olsun .bu kadar cümle devrik olabilir.ogretmen mi ,öğrenci mi,canlı dersteki kolye ucu mu ,yoksa bilgisayar mausu mu bu kişi onu bile anlamadım.orucla alakası yok anlatma problemi var