uzaktaki sevgiliye doğum günüyle ilgili neler yapılabilir?

emosmos

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Mart 2011
846
1
118
İstanbul
Erkek arkadaşım 3 gün önce buradaydı ama ameliyatı vs derken doğum günüyle ilgili hiç bir şey yapamadım.. bugün doğum günü.. o belli etmese de doğum gününün sessiz sakin geçmesine üzülüyor sanki.. aslında benle tanışmadan önce pek umursamazmış ama benim değer verdiğimi bildiği için benden kesin bir şeyler bekliyor.. bana da ne olduysa hiç plan program yapmadım.. en azından hastanede küçük bir pasta kesseydim.. hediye de almadım :17: sadece her yerde aradığı bir tıraş bıçağı vardı (takıntılıdır..kullandığı şeylerden vazgeçemez:)) onu aradım , buldum çok sevindi.. hediye alma sakın milyarlık hediye alsan bu kadar sevinmezdim. hem buldun hem benim için onca yer gezdin dedi ama yine de huzursuzum.. en azından ufak bir şey yapsam bugünü özel hissetmesi için ama uzaktan uzağa ne yapabilirim ki?:44:

Benim kardesimin nisanlisida uzakta yakin zamanda dogum gunuydu,
kardesim dogum gunu icin klip hazirlamis,
Kendi resimleriyle olusan arkada calan kendi sarkilari.
Cok hos bi supriz olmusdu, imkaniniz varsa boyle bir sey hazirlaya bilirsiniz.
Ama kolaymi zormu onu bilmiyorum:)

aklıma ilk o geldi ama daha önce yapmıştım :1: teşekkür ederim

bende aynısını önerecektim
evlilik yıldonumuzde hazırladım bende böyle bi klip gerçi daha once de sevgilim uzakta oldugundan sevgşililer gununde de y6apmıştım
benim hoşuma gidiypo da eşim ne kadar deger veriyo bilmiyorum

bence pasta kek birsey gonder bulundugu sehirde yemeksepeti varsa en azindan bi iskender gonderebilorsin :1:

ne demek ben tesekkur ederim:16:
dogum gununde supriz yapma konusunda fena degilimdir:17:her sene esime farkli supriz yaparim daha kendisinden bir sey goremedim ama hediye disinda:30:

çok mutlu olduuu çok güzel şeyler söyledi :) o da pek bilmez böyle şeyleri o yüzden hayretler içerisinde kalır, benim neden aklıma hiç gelmez böyle şeyler diye kendine kızar :) Allahtan bu site ve sizler varsınız :16:

benim eski sevgilim de uzaktaydı arkadaşıma beni videoya aldırtmıştım. ona onu ne kadar sevdiğimi anlatan bir video yapıp göndermiştim. Bir de sihirli kupadan. Kendini videoya alıp seni her istediğinde görmesini sağlayabilirsin :1:

benim eski sevgilim de uzaktaydı arkadaşıma beni videoya aldırtmıştım. ona onu ne kadar sevdiğimi anlatan bir video yapıp göndermiştim. Bir de sihirli kupadan. Kendini videoya alıp seni her istediğinde görmesini sağlayabilirsin :1:

çok güzel bir fikir ama çok utanırım hayatta yapamam :)

çok mutlu olduuu çok güzel şeyler söyledi :) o da pek bilmez böyle şeyleri o yüzden hayretler içerisinde kalır, benim neden aklıma hiç gelmez böyle şeyler diye kendine kızar :) Allahtan bu site ve sizler varsınız :16:

ise yaramasina sevindim canim:16::16::16::16:hep boyle mutlu olun:16::16:daha nice dogum gunleri gecirmeniz dilegiyle insallah:16::16::16::16:

çok güzel bir fikir ama çok utanırım hayatta yapamam :)

hiç utanacak bir şey yok. kayıt başladığı an kendin gibi oluyorsun zaten. o da kendin gibi olmanı seviyordur . eminim çok hoşuna gider :16:

Son düzenleme:
Erkek arkadaşım 3 gün önce buradaydı ama ameliyatı vs derken doğum günüyle ilgili hiç bir şey yapamadım.. bugün doğum günü.. o belli etmese de doğum gününün sessiz sakin geçmesine üzülüyor sanki.. aslında benle tanışmadan önce pek umursamazmış ama benim değer verdiğimi bildiği için benden kesin bir şeyler bekliyor.. bana da ne olduysa hiç plan program yapmadım.. en azından hastanede küçük bir pasta kesseydim.. hediye de almadım :17: sadece her yerde aradığı bir tıraş bıçağı vardı (takıntılıdır..kullandığı şeylerden vazgeçemez:)) onu aradım , buldum çok sevindi.. hediye alma sakın milyarlık hediye alsan bu kadar sevinmezdim. hem buldun hem benim için onca yer gezdin dedi ama yine de huzursuzum.. en azından ufak bir şey yapsam bugünü özel hissetmesi için ama uzaktan uzağa ne yapabilirim ki?:44:

benim de erkek arkadaşım uzakta ve eylülde doğum günü. 24 yaşına girecek ve çok düşündüm bu konuyla ilgili ve sonunda çok klasik olacak ama her saate baktığında beni hatırlaması adına bir saat almaya karar verdim. tabi erkekler saat konusunda biraz takıntlılı oluyor en azından benimki öyle, ucuzundan bir saat alamam büyük bir bütçeyi gözden çıkarmam lazım. sen de böyle bir maddi hediyeyle birlikte asıl romantik olan şeyi yapabilirsin mesela. ben düşündüm ki her doğum günü için bir mektup yazayım. hani var ya her doğum gününe ayrı bir hediye, bu da onun mektupla olan versiyonu :) doğduğu tarihten itibaren önce yeni doğmuş bir bebeğe ... derken birlikte olmaya başladığınız yıldan bugüne kadar tüm doğum günlerini mektupsuz bırakmazsınız. 5. yaşına kadar yazdım şimdilik, doğum gününde burda olacak ve kendisine hazırlamış olduğum güzel bir kutu ve o güne kadar çarşıda görüp aldığım herşeyi koyduğum kutuya saatini de koyup mektuplarla vermeyi düşünüyorum :)

Back
X