- Konu Sahibi HepBaharOlsa
-
Arkadaslar,
Nisanlimin yakin zamanda dogum gunu var.
Ben yurddisinda yasadigim icin dogum gununde supriz hazirlamam imkansiz oldugu icin,
postayla hediye gondermek istiyorum. Tamamen beklemedigi birsey bu.
Lakin ben ne alacagimi bilmiyorum...
Bana bu konuda yardimci olurmusunuz?
Simdiden herkese yorumlari icin tsklerr.
Fikir sahaneymis, ama ben kendimi kamerada gormeyi ve duymayi hiiic sevmiyorumki.
Sihirli kupa fikri guzelmis ama, aceba resmimizi oyle bir bardagin uzerinemi yaptirsamm:26:
kendinle barışık ol canım benim. hem sen kendini görmekle mutlu olmasan bile emin ol o çok mutlu olur. düşünsene gidemiyorsun yanına ama gitmiş gibi oluyorsun canlı görüyor seni. eminim çok mutlu olur. ayrıca kupaya resmini bastırabilirsin. internetten sipariş verirsin parayı yatırırsın bankaya. bence çok güzel fikir. yapmanı isterim
yaa harikasinn canim, bu daha once benim nasil aklima gelmedi bi kamera manyagi olarak
askimin dogum gununde kesinlikle yapabilecegim bisi. hatta soyle dusunuyorum bi hafta onceden sabah uyaninca kendimi cekerim kocaman bir gunaydinnn derim sonrada iste onun icin alis verise cikarim ve arada cekerim . kisaca anlatayim askima neler aldim almadim yani hediyemi cekerim iste paketimi nasil susluyorum hepsini cekerim sonrada aksam onun yerine pasta alip pastayi bir mumla uff'ler ve pastadan bir dilim yerimtabi bu arada ona sevgi sozcuklerinide bogarim ve dogum gununu kutlarim
kafamdakinden biraz eksiz yazdim ama kafamda cok guzel ve tatli seyler geciyo
canim umarim sende bi an once bulursun askina yapmak istedigin suprizi.. bol sanslarrr..
ama bu arada suprizini yaptigin zamanda ve nisanlin aldigi zamanda burda yazmayi unutma
ben kırmızı kalpli ve kuğulu bir havlu alıp etrafına SENİSEVİYORUM danteli işlettim. ben işleyemiyorm tabi:) ve birde gümüş bileklik aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?