Uzaktaki Sevgilinize Postayla Dogum Gunu Hediyesi Fikrinde Yardiim!!!

HepBaharOlsa

Guru
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2011
4.504
1.861
373
Hollanda
Arkadaslar,

Nisanlimin yakin zamanda dogum gunu var.
Ben yurddisinda yasadigim icin dogum gununde supriz hazirlamam imkansiz oldugu icin,
postayla hediye gondermek istiyorum. Tamamen beklemedigi birsey bu.
Lakin ben ne alacagimi bilmiyorum...
Bana bu konuda yardimci olurmusunuz?

Simdiden herkese yorumlari icin tsklerr.

Uzaktayken en güzel sürpriz ona özel bir kutu hazırlamak olur bence canım
Kutuya hediyeni koyup, üzerine yazılar yazılmış birsürü kalpli kağıt koyabilirsin mesela.
Mektup yazıp üzerine parfümünü sıkıp koyabilirsin, seni yanında hissederrr mektubu okurken
Erimeyecek şık çikolatalar doldurabilirsin, ona özel reimler çekip kolay oluşturup çerçeveleyebilirsin.

Cikolatayi bende dusundum, Isimlerimizin basharflerini aldim cikolata seklinde, afiyetle yer
Eldivenleri yokmus, aralik ayinin sonunda Turkiyeye gidicem, izin ver ben sana alim o zaman veririm demistim.
Tamam dedi, tabi hediyem postayla daha erken varacak ona haberi yok, guzel bir surpriz olur.
Resimlerimizi cerceveletmeyi dusunuyorum.
Ama sanki biseyler eksik, baska ne alsam, cok basit seyler bunlar..

canim bende yurtdisinda kaliyorum ve nisanliyken yani gecen sene:) kocisime bir cok hediye yolladim posta ile.

bi keresinde kocaman bir kutu hazirladim ve kutumu oncellikle degisik ve romantik bir hediye paketi ile susledim icinede bize ozel albumler yaptim (resim albumlerimi netten hazirladim) ve ona yine bizim resmimizden puzle yaptirdim. kutumu acarken ustunde hep notlar yazdim ve benim kucukluk resimlerimi bi kac tanesini susledim kutunun icine. askima havalar soguk oldugu icin usudugunde giyebilmesi icin kasak koydum. ve benim kucuk bir yastigim vardi onuda kendi parfumum bolca siktim. cok hosuna gitmisti kutumu hala sakliyo.

ayrica bir keresindede kendimi sacimdan birazcik kestim ve ona yollamistim. benden olan bir hediye onu cok mutlu etmisti .

canim posta ile bir cok seyleri yollayabilirsin ustelik cok mutlu oluyorlar, hic beklemedik anda postanin eve gelmesi onlari cok sasirtiyo ve mutlu ediyo.
ben askima sik sik yollarim posta ile hediyeler ozel bi gun olmasinida beklemem aklima esince yapiyorum.

Resimleri felan cok sevmiyor aslinda, bu yuzden resim konusu hala biraz askida gibi..
Guzel bir parfumle bodylotionmi alsam..
Atkida ormek istiyorum ama o kadar vaktim yok galiba.
Sarkilarla cd yapsam, onu bana hatirlatan sarkilar iceren..

Varmi baska fikri olan??

Parfüm de güzel bir hediye, yılbaşı öncesi kofreler indirime girdi baya.
Kazak ya da polar alabilirsin, önümüz kış.Hem zaten eldiven de düşünüyormuşsun.
Şık bir saat de olabilir tabi daha önce almadıysan.

benim de eski sevgilimin doğum günü var. ne hediye alsam da onu mutlu etsem diyordum hatta konu açmıştım ama dün arkadaşımın aklına şahane bi fikir geldi onu allahın izni ile yapmak istiyorum.

ilk olarak bir günümü sabahtan başlayarak ara ara videoya alıcam kendimi. Arkadaşımın yardımı ile tabi.
mesela sabah kalkar kalkmaz ki halimi görücek. kahvaltı hazırladığımı. odada ki halimi sonra süslenip püslenip dışarıya çıkıcam.
onu bir yere götüreceğimi sölicem ve onunla ilk buluştuğumuz yere götürücem oraları hep videoya alıcam. en sonunda doğum gününü kutlıcam
ve ayriyetten sihirli kupa yaptırıcam içine yazı yazdırıcam. ona bundan güzel hediye olmaz. beni ve buluştuğumuz yerleri görürse çok mutlu olur.
ve bir de internetten pasta siparişi vericem hiç beklemediği bir anda pastayı alınca çok şaşırıcak.
tabi bunlar olana kadar ona mesaj atmıcam ki doğum gününü unuttuğumu sansın

sende böyle bir şey yapabilirsin canım kendini videoya alırsın doğum gününü canlı kutlarsın çokta mutlu olabilir

Son düzenleme:
Fikir sahaneymis, ama ben kendimi kamerada gormeyi ve duymayi hiiic sevmiyorumki.
Sihirli kupa fikri guzelmis ama, aceba resmimizi oyle bir bardagin uzerinemi yaptirsamm:26:

Bütün fikirler şahane bende eşime nişanlıyken yaptığım bi sürprizi paylaşmak isterim..
ben izmirde eşim istanbuldaydı kayınvalidemler yanına gidicekti doğumgününden bir ay önce hazırladığım paketi yatağının altına koydurdum annesine..sonra onlar döndü doğumgünü akşamı çok özledim seni msnden kameralı konuşalım dedim..
yatağında oturuyordu dedim şimdi kalk yataktan bazanın altında sağ köşede bi kutu var onu çıkar dedim küçük bi kutunun 4 tarafına ve kapağına resimlerimizi yapıştırmıştım görünce çok şaşırdı..
içine de bizim için özel olan bi kaç şey çikolata küçücük bi sürü not ve bir cd vardı fotolarımızdan bi slayt hazırladım her resime bişiler yazdım bizim şarkımızı koydum fona eşim izlerken hıçkıra hıçkıra ağlamaya başladı kamerayı falan kapattı şuan izleyemicem çok duygulandım dediii acayip hoşuna gitmişti..
şimdi o kutu hala evimizde vestireyin köşesinde kumbara olarak kullanılmakta:)))

sihirli bardak da alıp verdim bi keresinde paketi açınca simsiyah bir bardak görünce şaşırdı tabii başka bişi bulamadın mı alcak dediii..dedim napiim bunu bulup aldım dedim ama bu bardakta çay nescafe içmek daha güzel oluyomuş dene bak dedim içine sıcak suyu koyunca çığlıklar atmaya başladı resimlerimiz belirdi üstünde onu da hala kullanır benim bardağa koy hanım çayımı der=)))

Fikir sahaneymis, ama ben kendimi kamerada gormeyi ve duymayi hiiic sevmiyorumki.
Sihirli kupa fikri guzelmis ama, aceba resmimizi oyle bir bardagin uzerinemi yaptirsamm:26:

kendinle barışık ol canım benim. hem sen kendini görmekle mutlu olmasan bile emin ol o çok mutlu olur. düşünsene gidemiyorsun yanına ama gitmiş gibi oluyorsun canlı görüyor seni. eminim çok mutlu olur. ayrıca kupaya resmini bastırabilirsin. internetten sipariş verirsin parayı yatırırsın bankaya. bence çok güzel fikir. yapmanı isterim

@Maryporker,
Kayinvalidemi arasammi ne..
Hediye paketini odasina saklasin, senin yaptigin gibi yapim yuz ifadesini felan gorurum.
Siyah bardak fikride cok guzeell..

@Elfce,
Valla 4 yil boyunca pedagoji okudum, surekli kendimizi videoda izlemeliydik, valla kendimden sogdum

Son düzenleme:

yaa harikasinn canim, bu daha once benim nasil aklima gelmedi bi kamera manyagi olarak
askimin dogum gununde kesinlikle yapabilecegim bisi. hatta soyle dusunuyorum bi hafta onceden sabah uyaninca kendimi cekerim kocaman bir gunaydinnn derim sonrada iste onun icin alis verise cikarim ve arada cekerim . kisaca anlatayim askima neler aldim almadim yani hediyemi cekerim iste paketimi nasil susluyorum hepsini cekerim sonrada aksam onun yerine pasta alip pastayi bir mumla uff'ler ve pastadan bir dilim yerim tabi bu arada ona sevgi sozcuklerinide bogarim ve dogum gununu kutlarim
kafamdakinden biraz eksiz yazdim ama kafamda cok guzel ve tatli seyler geciyo

canim umarim sende bi an once bulursun askina yapmak istedigin suprizi.. bol sanslarrr..
ama bu arada suprizini yaptigin zamanda ve nisanlin aldigi zamanda burda yazmayi unutma

ben kırmızı kalpli ve kuğulu bir havlu alıp etrafına SENİSEVİYORUM danteli işlettim. ben işleyemiyorm tabi:) ve birde gümüş bileklik aldım

ben kırmızı kalpli ve kuğulu bir havlu alıp etrafına SENİSEVİYORUM danteli işlettim. ben işleyemiyorm tabi:) ve birde gümüş bileklik aldım

benim oyle becerilerim olsa bende askima islerim ama ne beceririm nede yapacak birini taniyorum ama acaba resmini cekermisiniz merak ettim

el becerileriniz varsa atkı falan örebilirsiniz.birde çok beğendiğiniz bir fotoğrafınızı büyütüp,güzelce çerçeveletip hediye paketi yaptırabilirsiniz.bir arkadaşıma kız arkadaşı kalp seklinde bir kutu alıp içine kurumuş çiçek yaprakları koymuş.ayrıca renkli küçük kağıtlarda özel mesajları,konuştukları,sevgi sözlerini falan ekmiş.tabiki kutuya kendi parfümündende sıkmış.bence uzaktaki sevgili için hoş...:) beğenilirmi bilmm ama fotoğraflardan hazırlanmış, sevilen müzik parçasıyla slayt gösteriside hazırlanabilir

şimdi okudum resimden hoşlanmıyormuş nişanlın.ben eşime sevgiliyken saat almıştım.uzaktaydık bizde.uzaktayken saat çok anlamlı bir hediyeydi.içinede ' yanındayken zamanın hiç akmaması,ben yokken su gibi akması dileğiyle' gibi bişe yazmııştım ama çok oldu şu an hatırlayamıyorum

Saatde almayi dusunuyorum ama ne zamana bilmiyorum, bi ara armani reklami vardi,
kadin ve erkek icin hemen hemen ayni modeli ama kadin icin olani daha zarifti.
Oyle bisey alsak cok hos olur Ah Ah, usuttum bide carsiya cikamiyorum,
ciksamda alsam biseyler artik yaaa

canim bence saat alabilirsin ve ustelik kendinede alsan cok hos olur --ayni markadan kadin erkek saatleri dedigin gibi
ve bir arkadasin dedigi gibide saatin yanina not yazmakda cok hos ve anlamli olabilir.
bu arada gecmis olsun

Bulunduğunuz yerdeki insanlara farklı dillerle iyi ki doğdun ..... dedirtin :) videoya çekin. sonra en son siz geçin kutlayın..
bu şekilde bir videoda olabilir.. Arkadaşım Meksika'da yapmıştı öyle birşeyi sevgilsiine ve çok hoşuna gitmişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…