Uzaklarda universite okuyan evlat

Bi arkadaşım da yurtdışına gitmişti okumaya ve kabusla geçirdi. Bölüm birincisi olarak bitirdi senesini ama dayanamadı geri döndü.

Başarı önemli ama “güçlü ol, geçer, alışırsın” gibi telkinler yerine, “mutlu ol gerisi önemli değil. Zaten başarı için bi yolunu bulursun” deme taraftarıyım.

Ben kendi ailemden hic ayrilmadim,bu duyguyu bilemiyorum o yuzden. Ama yalniz yasama fikri bana hep cok sempatik gelmistir,ne yazik ki firsatim olmadi.
Kendine biraz zaman tanimasini soyleyeyim

Daha zor durumda olan insanlar var çok şükür bir okulu var okuyacak efendim ona emek veren insanlar var üstüne düşeni yapacak evde oturup ne yapacak hayatını kursun bir iş öğrensin anası babası başında baki değil insanlar yaşları gereği yapması gerekeni yapacaklar o kadar üniversite öğrencisi var onlar ailelerini özlemiyorlar mı nasıl bir bağımlılıktır bu başka bir sorun varsa o ayrı ama özledim gelmek istiyorum kabul etmiyorum benim çocuklarım yapsa kesinlikle taviz vermem babasına da verdirtmem arkasında olurum ihtiyacı olursa giderim ama şımarıklığı kabul yok

Ben 1 saatlik mesafede ağlamıştım gelin beni alın diye.
2-3 gün kalıp geri döndüm.

Bence gelsin birkaç gün kalsın, ikna edilir zaten, geri döner.

Ben yapamadim olmadi ilmek kacti ve ordaki duzenden cok geri kaldim. Sonrasinda baska careler arayarak tutundum ailemin yanina tamamen alakasiz bir yere cakili kadro atandim herkes neden dedi ama dedigimden caymadim simdi herkes sehir sehir gezerken bana imreniyor. Istemiyor ama neden istemiyor cozumu ne olmali gelirse ne yapacak bunlardan yola cikabilirsiniz.

Sürekli watsuptan falan görüntülü olarak konuşun bence hergun yaptıklarını anlatır sizde ona biraz gaz verirsiniz;bak tek başına neler başarıyorsun gibisinden..Pek ise yarar bir öneri değil ama aklıma ilk bu geldi.Biri bana gaz verince çok fena motive oluyorum herşeyi başarırmışım gibi geliyor.Belki o çocukda da işe yarar..

Ben de çok ağlamıştım. Ilk zamanlar sınava tekrar hazırlanma planları kuruyordum. Annemi aramıştım ben gelicem burda yapamam diye. Gel demişti. Sabahın köründe geri dönmüştüm. Sonra biraz gidim de alışamazsam dönerim dedim kendi kendime zaman verdim:) okul bitip dönerken yine aglamistim:)))

Taksicinin aglamasi ay yazik yaaa
Sevgili kesin çözüm ama.
Boyle ağlayan ben,aşık olduğum sevgilim beni terk edince 'ya ararsa,ya görüşmek isterse,ya burda değilim diye barışamazsak ' diye bacagina yapistigim babama baba gec gelicem bu sefer ufff yapmıştım. Sonra sevgilim baskasiyla evlendi,boşa bekledim

Koruyucu annesiyim

Ah yavrum.Şaşaladı tabi şimdi.Onun için çok büyük tecrübe aslında.Hepsi baştan öyle oluyor.

Alışır.Sizin birkaç gün gitme imkanınız yok mu? Çok taviz vermeyin.Gelecekteki kazanımlarını anlatın.

Bu okula devam etmesse onu bekleyen hayatı anlatın.Orada 3 ay ağlar alışır.Dönerse bir

ömür ağlayacak.Onun bilincine varmasını sağlayın.

Aslinda oyle bir cocuk degil,ailesi yok,nine ve dedesiyle yasiyor. Uzak olmasi fikri onu korkutmus olabilir. Hic beklemiyordum boyle bir tepki,beni aradiginda cok sasirdim

Gelecek her oneri benim icin cok degerli,tesekkur ederim. Umarim ise yarar

Yalniz hikayen super bunlari anlatsam kesin motive olur hahaha

Muhtemelen bir ay sonra falan bu hallerinden eser kalmayacak ama atlar otobuse gelir diye de tirsiyorum acikcasi

Ah dinom banlanmis yazik oldu yaa

Gelirse kucucuk bir kasabada dersaneye gidemeden tekrar sinava calisacak,yakin bir yerleri kazanmaya calisacak ya da okumayip evde koca bekleyecek. Maalesef kendisine baska kosullar sunabilecek kimse yok,asiri caba sarfettik o okulu kazanabilmesi icin. Ben sanayicilerden burs topladim, evdeki kiyafetlerimden satip parasiyla ona yenilerini almaya ugrastim, dersaneye gonderdim birkac ay,o da hal hatirla kendi eski hocalarimdan yuz buldugum kadariyla. Simdi bu kadar emegin ustune “he kizim sevmediysen birak gel ninenle yasarsin” diyemiyorum valla dilim varmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…