Uzak mesafe sıkıntı ya. Her şeye kavga çıkıyor sonra ben seni göremiyorum, özledim diye üstü kapatılıyor. Sonra araya mesafeler giriyor. Ayrılıklar başlıyor 3 gün küs 1 gün barışık olarak sonra o süreçte artıyorMerhaba hanımlar bu konuda fikrinizi merak ediyorum. Uzak mesafe ilişkisi sizce yapılabilir mi ? Mesela ben her an onu görmek isterim sarılmak isterim öpmek isterim diyenlerden misiniz yoksa uzak mesafe de yürütülür yeterki kalpler bir olsun diyenlerden mi ? Bu konunun içinde güven meselesi de çok önemli çünkü sadece telefonla iletişim kuruyosun.
Eşimin mesleğinden dolayı 1.5 yıl sevgililikte mesafe vardı 6 ay nişanlılıkta mesafe vardı çok zor ama kavuşup bir sarılmaya her şey geçiyorMerhaba hanımlar bu konuda fikrinizi merak ediyorum. Uzak mesafe ilişkisi sizce yapılabilir mi ? Mesela ben her an onu görmek isterim sarılmak isterim öpmek isterim diyenlerden misiniz yoksa uzak mesafe de yürütülür yeterki kalpler bir olsun diyenlerden mi ? Bu konunun içinde güven meselesi de çok önemli çünkü sadece telefonla iletişim kuruyosun.
bana gelmez denedik hüsran sonuç herkes birbirini aldatıyor sonrasındaMerhaba hanımlar bu konuda fikrinizi merak ediyorum. Uzak mesafe ilişkisi sizce yapılabilir mi ? Mesela ben her an onu görmek isterim sarılmak isterim öpmek isterim diyenlerden misiniz yoksa uzak mesafe de yürütülür yeterki kalpler bir olsun diyenlerden mi ? Bu konunun içinde güven meselesi de çok önemli çünkü sadece telefonla iletişim kuruyosun.
Şu uzak mesafe muhabbetinde güven meselesine çok gülüyorum.yav arkadaş adam ya da kadın normal hayatında birini bulabilse uzak mesafe ilişkisine neden kalsın.bazı insanların hayata olumlu bakma seviyesi beni benden alıyor.adam mesela ömür boyu yoklukta.bir kadınla sevgili oluyor sanki film yıldızına dönüşüyor.aynı aciz adam yani.Merhaba hanımlar bu konuda fikrinizi merak ediyorum. Uzak mesafe ilişkisi sizce yapılabilir mi ? Mesela ben her an onu görmek isterim sarılmak isterim öpmek isterim diyenlerden misiniz yoksa uzak mesafe de yürütülür yeterki kalpler bir olsun diyenlerden mi ? Bu konunun içinde güven meselesi de çok önemli çünkü sadece telefonla iletişim kuruyosun.
Bu konu daha geçenlerde açılmıştı . Eski konulara bakabilirsin.Merhaba hanımlar bu konuda fikrinizi merak ediyorum. Uzak mesafe ilişkisi sizce yapılabilir mi ? Mesela ben her an onu görmek isterim sarılmak isterim öpmek isterim diyenlerden misiniz yoksa uzak mesafe de yürütülür yeterki kalpler bir olsun diyenlerden mi ? Bu konunun içinde güven meselesi de çok önemli çünkü sadece telefonla iletişim kuruyosun.
Aldattın yanibana gelmez denedik hüsran sonuç herkes birbirini aldatıyor sonrasında
çoçuktum o zaman acımadım valla :dAldattın yani
Yakın arkadasım amerıkaya gıttı5 senelik ilişkim de 2 seneyi yan yana geçirdik, 3 senedir farklı şehirlerdeyiz. İlişkinin temeli için ilk başlarda yan yana olduğumuz için sağlam ilerliyor. Ama yine de kavga gürültü eksik olmuyor tabii. Bir de maddi yönden gidip gelmek sıkıntıysa eğer özlemekten daha çok sarıyorsun soğukluk giriyor araya. Gözden ırak olunca gönülden de ırak olma ihtimali var ama herkeste aynı durum geçerli değil. Bazıları sürdüremiyor ki mecbur da değil kimse.
Desteklıyorumçoçuktum o zaman acımadım valla :d