- Konu Sahibi sensational
E="dgdln, post: 65447359, member: 924442"]
Gitsem de görüşmemiz yasak yani yüzyüze gelebilme imkanımız yok. Kendimi geçtim oğlumun babasıyla babasının oğluyla anısı yok. En güzel zamanları geçip gidiyo. Bakalım daha ne kadar böyle devam edicez
Ya öyle işe yüksek maaşa, görüşememeye razı olacaksın ya da asgari ücretle her akşam aynı sofrada makarna kaşıklayacaksın. Herkes için zorluğu var hayatın.
[/QUOTE]
Bence yanlış düşünüyorsunuz bu maaşla alakası yok hiç bie
Evimiz var kendimizin ama yeni yapılan yerde yani biraz ıssız çoğu ev boş o yuzden eşimin gönlü olmadı kendim kalmama biraz onlarda annemde vakit gecircem. Kv yani hepsi çalışıyor aksama kadar yalnız kalıyorum kalkiyorum temizlikle yemekle vakit geçiyorum inşallah bir haftaya eşimin yanına gideceğim bir hafta kısa bi süre ama hiç yoktan iyi olacak bizim icinNeden eşinin ailesiyle kalıyorsun kendi evinizi kurup yerleşemediniz mi? Aslında kalabalık olunca zaman daha çabuk geçiyor bir şeylerle oyalanıyorsun. Kendi evinde yalnız olunca daha farklı yer yerde eşinin eşyaları, anılar, yalnızlık biraz daha zor gelse de insanın kendi evi gibisi yok. Kimsenin seni anlayacağını senin gibi düşüneceğini sanmıyorum kv bile senin gibi hissetmez. Herkes hiçbir şey yokmuş gibi hayatına normal şekilde devam ediyor. Sanki özlemek bunları hissetmek anormalmiş gibi geliyor. O insanlara bunları 1 ay yaşatmaya çalışsan yaşamazlar. İnsanları çok önemseme içinden geldiği gibi ol, rol yapmak seni daha çok yıpratır...