Hiç tarzım değil, çok miçmiç bir insanımdir ilişkide. Ama malesef benim de uzak mesafe ilişki deneyimim var
Hem de coook uzak. Birisi tee turkiyenin en doğusunda bir mezraya atanmıştı,birisi birkaç ulke yukaridaydi.. bir tanesiyle kıta vardı hepten de onu saymamayim...
İlişkiye renk getirmek için öncelikle arada beraber tatil yapmak sart.
Yani 9 ay neden birbirinizi goremeyesiniz ki? Başka ülkede bile olsa 9ay çok. Hiç yoktan üç günlük bri tatil ayarlayın o arada. Aileye söylemeye bahane de çok, iş için desen yıllık izin hakkından kullanabiliesiniz,en kötü haftasonu+2 gün ayarlarsınız, para desen yani küçük ekonimik bir tatili finanse edemeyecek iki insansanız zaten evlilik yoluna da girmemek gerek..
Onun dışında mektup atmak... Ben çok severim sık sık mektup gönderirdim, resimler cizerdim üstune. Bence uzak mesafe ilişkisinde guzel bir aktivite..
Sonraaa bol bol hediye göndermek.yaninda hissettirmek...mesela hasta ise yemek sepetinden tavuk çorbası siparişi vermek,dogumgunuyse evine pasta göndermek, canı sikkinsa getir'den çikolata göndermek...
Sonra telefonla oyun oynamak. Ne güzel aynı dili konuşuyorsunuz. Trivia crack,bil ve fethet,kelimelik gibi tonla oyun oynayabilirsiniz online olarak. Benim bir de dil problemim vardı,anca online okey oynardık
kazanan kaybedenden birseyler istesin. Resim olur,video olur, şarkı olur... İlişkiye renk gelir yani...
Böyle böyle seyler.. dediğim gibi arada bir tatil falan varsa zaten zaman daha çabuk geçer,o gunun hayali kurulur,planlar yapılır, insan heveslidir...sonrasında yeni berabe olduğunuz için yine birbirinize sabriniz olur....