- 22 Eylül 2020
- 1.161
- 470
- Konu Sahibi sensational
Allah sabır versin inşallah tez zamanda kavuşursunuz :)Evet iş için
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah sabır versin inşallah tez zamanda kavuşursunuz :)Evet iş için
Buna benzer bir şeyi geçende dedim. Bir gecelik butik otel için hem de, tepki gördüm Başka konularda bile hâlâ sen böyle demiştin deniyor, aman diyeyim Gecelik 1.000-2.000₺ harcasınlar demişim gibi bir tepki. Yılda bir 300-400₺ baş başa bir gece geçirmek için masraf yapamayacak insanlar evlenmemeli.
Teşekkür ederim öneriniz için, ama ayda 1 görüşmemiz mümkün değil. Ben farklı ülkedeyim şu an o Tükiyede..3,5 yıllık ilişkimde toplam 5 ay görüşmedik
3 ayı zaten pandemi süreci
diğer 2 ay da geçen sene yaşadığımız küskünlüktü
pandemi sürecinde mesafeyi kapamak için zoom veya skype açıp, eş zamanlı da dizi/film açıyorduk. hem beraber izliyorduk hem de izlerken muhabbet ediyorduk
başka örnek gelmedi aklıma.
önerim ayda 1 de olsa mutlaka ya siz gidin ya o gelsin.
Sevgili gibi dışarda değil kız aynı evde yaşamaktan bahsediyorum kafede mekan da vs de rahat elleyemem öpemem sonuçta elektra sanırım ben sevgili mevgili işine uygun biri değilim direk aynı evde yaşamaya programlanmışım yoksa sen en doğru olanı düşünüyorsun şuan ilişkiniz için evlilik öncesi en doğru hamleler bunlar kafi.
Uuuu çok heyecanlı Neyse ben gideyim de konu sahibinin konusu cinselliğe bulaşmasınSende artıkın kafada masa altından elleşirsın adam hemen dayanamaz bız kalkalım eve gıdelim der
Ne güzel Allah mutluluğunuzu daim etsin. İnşallah bizde evleniriz en kısa süredeBen de 2 sene uzak mesafe ilişkisi yürüttüm. Aramız 8 saatti yaklaşık. Bizim baştan beri hep öyleydi. En uzun 5 ay görüşemedik. Ayda 1 filan ayarladık bunun dışında. 1 hafta, 3 4 gün, bazen 1 gün bazen de 15 dk sürüyordu bu buluşmalar. Evet sevince yapıyorsun, yürütüyorsun. Ben çekemem, yapamam, kocam olsa boşarım diyenler hiç aşık olmamış. O 2 senenin sonunda zaten evlendik. Tanıdığımın dışında bir insan olmadı hiç.
Hayatınızı kolaylaştırmanın yolu da bana göre dürüst olmak ve haberleşmeyi maksimum seviyede tutmak.
Ay ne kadar güzel Allah mutluluğunuzu daim etsinpeki bu süreçlerde en fazla kaç ay ayrı kalmışlığınız oldu? Neler yapıyordunuz gün içinde ne sıklıkla konuşuyordunuz? Bizde uzak mesafe ilişkisine ayak uydurmaya çalışıyoruz bakalım becerebilecek miyiz tavsiyelerinizi bekliyorum heyecanlaBizim 10 yıl uzaktan sürdü. Üniversiteler-yüksek lisanslar bitti. Hatta işlere de ayrı şehirlerde girildi. Süreç içerisinde hiç ayrılmadık. Yorucu yıpratıcı ama kıymet bildirici. Suan ben esimin gözünün içine bakıyorum. Uzaklıkta yapamadığımız her seyi düşünüyoruz, yapıyoruz. Biz evlendik-hatta 2 yılı devirdik. Eğer seviyorsanız ve birbirinize değer veren insanlarsanız her sey gelip geçiyor. Biz bunu 5 parasiz okul zaamanları bile 3 kuruşu birleştirip otobüste uyuyarak git gellerle atlattık.
Amin. Corona yüzünden de artık gelmesine müsaade etmiyolarAllah sabır versin inşallah tez zamanda kavuşursunuz :)
Ah şu corona hepimizin hayatını olumsuz etkilediAmin. Corona yüzünden de artık gelmesine müsaade etmiyolar
Öyle ama herkes hayatına devam ediyo biz edemiyoruzAh şu corona hepimizin hayatını olumsuz etkiledi
Peki sizin eşinizin yanına gitme imkanınız yok mu hiçÖyle ama herkes hayatına devam ediyo biz edemiyoruz
Gitsem de görüşmemiz yasak yani yüzyüze gelebilme imkanımız yok. Kendimi geçtim oğlumun babasıyla babasının oğluyla anısı yok. En güzel zamanları geçip gidiyo. Bakalım daha ne kadar böyle devam edicezPeki sizin eşinizin yanına gitme imkanınız yok mu hiç
Allah Allah ne iş yapıyor ki görüşmeniz yasak ve bu kadar zorGitsem de görüşmemiz yasak yani yüzyüze gelebilme imkanımız yok. Kendimi geçtim oğlumun babasıyla babasının oğluyla anısı yok. En güzel zamanları geçip gidiyo. Bakalım daha ne kadar böyle devam edicez