• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uzak mesafe ilişkisi, tavsiye

Lilyvemarshall

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2020
21
7
16
25
Merhabalarr,
İki yıldır bir birlikteliğim var daha önce birlikteydik hep şimdi okul durumundan ayrı düştük. Dört yıl böyle gidecek gibi duruyor. Önce aramızda on saat vardı şimdi beş altı saat olacak. Görüşme sıklığımız ayda bir oldu hep şimdiye kadar. Ayda bir de gelmeler gitmeler olacak hep inşallah . İlişkiyi bitirmek gibi bir niyetim yok. Her şey yolunda ama sadece yaşamış olanlarınız varsa merak ediyorum. Bizimkisi yapılmayacak bir mesafe mi? Ya da dört yıl böyle olacak olmasıı.. Geçer mi geçmez mi
Biraz da deneyimlerinizi duymak istedim. Açtığım ilk konum (: şu sıralar yan yanayken bile özlüyorum. Dayanamayacağım diye korkuyorum sadece. Onun sevgisinden de kendimin sevgisinden de eminim. Sadece içim belki rahatlar diye buraya geldimm.
Teşekkür ederim.

Benim ablam 5 yıl Ankara İzmir ilişkisi yürüttü. Sonradan yüksek lisansa için eniştemin yanına okumaya gitti. 11 yıllık birlikteliğin ardından şimdi evliler ve minnoş kızları oldu 5 yıl sonunda. Neden mesafe ilişkisi olmasın aklı başında, sorumlu ve birbirini seven insanlar olduktan sonra? Olumsuz düşünmeyin 🧿

Sevdicegimle lise yillarinda sevgili olduk ayni sehirdeydik sonra ben universite icin 5 yil baska sehre gittim gitmeden once her bulusmada agladim seni cok ozlicem diye ama 5 yil boyunca birlikte sabrettik ben onu gormeye, o beni gormeye her firsatta birbirimizin yanina gitttik ve mezuniyetimde benimle gurur duyarak en buyuk destekcim olarak yanimdaydi simdi okulum bitti ve 2 ay sonra evleniyoruz. Bence mesafe falan bahane zor mu evet gercekten mesafe iliskisi zor cok ozleyip alinganlik falan fazla oluyor ama seven insan ustesinden gelir diyorum.

Üniversite de 7/24 beraberken şimdi aramızda 12 saatlik bir mesafe var hemde 4 yıldır. Okulumuz bitti ve ayrı şehirlerde yaşadığımız için ailelerin yanına döndük. Yılda en çok 4 yada 5 kere görebiliyoruz birbirimizi. Zor mu evet çok zor ve çok özlüyorum ama şimdi evlenmek için gün sayıyorum. Yeter ki sabredin ve kişiliğinizden kaybetmeyin zaman geçiyor bir şekilde. Uzakda olup buluştuğunda ki heyecan da bambaşka bir şey oluyor.

Yürüyor ya abartmaya gerek yok bizde 1 buçuk yıldır beraberiz ve aramız da 14 saat var arada sevgi olunca herşey iyi oluyor kötü yorum yapanlarıda önemseme kendimden biliyorum çünkü rahat ol bence

Benim ablam 5 yıl Ankara İzmir ilişkisi yürüttü. Sonradan yüksek lisansa için eniştemin yanına okumaya gitti. 11 yıllık birlikteliğin ardından şimdi evliler ve minnoş kızları oldu 5 yıl sonunda. Neden mesafe ilişkisi olmasın aklı başında, sorumlu ve birbirini seven insanlar olduktan sonra? Olumsuz düşünmeyin 🧿
Ben de kimse yazmadı sanmıştım. Teşekkürler (:

Maşallaj
Sevdicegimle lise yillarinda sevgili olduk ayni sehirdeydik sonra ben universite icin 5 yil baska sehre gittim gitmeden once her bulusmada agladim seni cok ozlicem diye ama 5 yil boyunca birlikte sabrettik ben onu gormeye, o beni gormeye her firsatta birbirimizin yanina gitttik ve mezuniyetimde benimle gurur duyarak en buyuk destekcim olarak yanimdaydi simdi okulum bitti ve 2 ay sonra evleniyoruz. Bence mesafe falan bahane zor mu evet gercekten mesafe iliskisi zor cok ozleyip alinganlik falan fazla oluyor ama seven insan ustesinden gelir diyorum.
Maşallah çok sevindim.

Üniversite de 7/24 beraberken şimdi aramızda 12 saatlik bir mesafe var hemde 4 yıldır. Okulumuz bitti ve ayrı şehirlerde yaşadığımız için ailelerin yanına döndük. Yılda en çok 4 yada 5 kere görebiliyoruz birbirimizi. Zor mu evet çok zor ve çok özlüyorum ama şimdi evlenmek için gün sayıyorum. Yeter ki sabredin ve kişiliğinizden kaybetmeyin zaman geçiyor bir şekilde. Uzakda olup buluştuğunda ki heyecan da bambaşka bir şey oluyor.
Çok sevindim ya. Gerçek sevgi lazım işte (:

7 yil ayri sehirlerde yasayip 8. yilimizda evlendik 😊 senede 1 defa goruyoduk birbirimizi. Icinizdeki sevgi gercek sevgiyse hic bi sorun olmaz. Sarilmadan opmedende iliski oluyo eger gercek iliskiyse.Icin rahat olsun

7 yil ayri sehirlerde yasayip 8. yilimizda evlendik 😊 senede 1 defa goruyoduk birbirimizi. Icinizdeki sevgi gercek sevgiyse hic bi sorun olmaz. Sarilmadan opmedende iliski oluyo eger gercek iliskiyse.Icin rahat olsun
Ya böyle şeyler duyunca seviniyorum. Bir de biz ayda bir görüşüyoruz bir dediğim üç dört gün ayda bir kere geliyor ama üç günlük mesela. Her şeyin hayırlısı olsun bence de sevgi önemli ((:

Ya böyle şeyler duyunca seviniyorum. Bir de biz ayda bir görüşüyoruz bir dediğim üç dört gün ayda bir kere geliyor ama üç günlük mesela. Her şeyin hayırlısı olsun bence de sevgi önemli (:-)
hakkinizda hayirlisi olsun insallah hersey guzel olur mesafenin onemi yok sonunda kavusacaginizi dusunerek ilerleyin 😊

bunun iyi örnekleri de var kötü örnekleri de . Bazı şeyler için sevgide yetmiyor. Uzaktasın canı sıkılıyor yanına gidemiyorsun , mutlusun mutluluğunu paylaşamıyorsun . O mesafeler teker teker kalbine çakılıyor. Hakkında böylesi hayırlı ise umarım mutlu olursun.

5-6 saat bir mesafe degil.. size tavsiyem mumkunse ayda bir degil haftada bir gorusmeniz.. istisnalar olsa da kadin tarafinda degil ama erkek tarafinda sorun cikiyor uzun mesafe iliskilerde.

5-6 saat bir mesafe degil.. size tavsiyem mumkunse ayda bir degil haftada bir gorusmeniz.. istisnalar olsa da kadin tarafinda degil ama erkek tarafinda sorun cikiyor uzun mesafe iliskilerde.
Haftada bir pek mümkün değil gibi aslında. Yoğunluk ve maddi açıdan. Teşekkür ederim cevabınız içinn

Back