- 14 Temmuz 2019
- 61
- 19
- 38
- 30
- Konu Sahibi martini761
-
Henüz kavuşamadım ama 3 yıldır bizde uzak mesafedeyiz. Yılda sadece toplasan 3 kere ancak görüşebiliyoruz ve gerçekten zor çok özlüyorum sevgilimi.Selam kızlar,
uzak mesafe ilişkisi ile ilgili düşünceleriniz nelerdir ?
Ben sevgilimle 1 seneden beri uzaktan ilişki yaşıyorum. Daha 2-3 yılımız var önümüzde
Aranızda böyle uzak olup kavuşabilen var mı ?
Bende öyle çok özlüyorum inanki. UmarımHenüz kavuşamadım ama 3 yıldır bizde uzak mesafedeyiz. Yılda sadece toplasan 3 kere ancak görüşebiliyoruz ve gerçekten zor çok özlüyorum sevgilimi.
Ah dua edin bizde kavuşalım hemen inanın çok zorlanıyoruzEşimle 3 yıl ayrı şehirlerde yaşadıktan sonra evlendik 3 yıl boyunca özlemle dolu güzel bir ilişkimiz oldu çok şükür bir yıldır her anı çok özel ve güzel bir evliliğimiz var eğer birbirinizi gerçekten seviyorsanız sabrın sonu selamet merak etmeyin çok zor bir dönem ama geçiyor geriye dönüp bakınca gülerek hatırlıyorsunuz çok şükür deyip eşinize sarılıyorsunuz
İnşallahBende öyle çok özlüyorum inanki. Umarım
Sonu güzel olur
Ben Almanya o Türkiye aramızda 3bin km varİnşallahsiz görülebiliyor musunuz ve mesafe çok var mı
Aslinda kader cunku benim esim 5 yil biriyle beraberlik yasamislar kizi baskasina vermisler benle sadece 4 ay ve sonra evlilik kaderden ote yokSelam kızlar,
uzak mesafe ilişkisi ile ilgili düşünceleriniz nelerdir ?
Ben sevgilimle 1 seneden beri uzaktan ilişki yaşıyorum. Daha 2-3 yılımız var önümüzde
Aranızda böyle uzak olup kavuşabilen var mı ?
Allah biran önce kavuştursun ikimizi deBen Almanya o Türkiye aramızda 3bin km var
Ama ben senede 4-5 kere geliyorum görüşme imkanimiz oluyor. Fakat toplasan 30’u geçmez
AmiiiiiiiiinnnnnAllah biran önce kavuştursun ikimizi de
Evet cidden öyle kaderden öte köy yok..Aslinda kader cunku benim esim 5 yil biriyle beraberlik yasamislar kizi baskasina vermisler benle sadece 4 ay ve sonra evlilik kaderden ote yok
Mutluluklar dilerim darısı başımızaBen adana eşim istanbul da idi 1 sene sonra evlendik elhamdülillah iyi ki evlendik
Ah dua edin bizde kavuşalım hemen inanın çok zorlanıyoruzve özlüyorum çok fazla
Amin / evet istanbul a gelin geldimMutluluklar dilerim darısı başımızaKonu ile alakasız olacak belki ama İstanbul da mı yaşıyorsunuz
Ben de İstanbul'a gelin gideceğim inşallah o yüzden sordumAmin / evet istanbul a gelin geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?