anneler aynı düşünüyo canım, benim annemde öyle ilkönce gelsinler bir tanışalım ondan sonra söz nişan yaparız hemen bir kere gelmeyle kız verilmez sonrada laf ederler hemen verdiler diye diyo oysaki ne alaka yani git gel git gel yazık günah ama gel görki bunu anneme anlatmak çok zorr
bende ıstanbuldayım adanaya geşın gıdıyorum benıde ıstemeye geldıler sonra bızımkıler dusunelım dedı brdaha geldıler annemler aaa dur dusuncez dedık sımdı verdık dıyecegız yuzuk falan daha yok dedıler araya halamlar gırdıde yuzuk falan takıldı cok zor benım aılem cok surundurdu evlenene kadar daha surundurecekler artı 12 saatlık yoldan gelıyorlar ama bızde falan kalamıyorlar neymıs dogru degılmıs cok arada kalıyorum zar zor ıdare edıyorm
kızlar merhaba... buraya yazdıımda böyle heyecanlarım vardı ama geçen hafta isteme ve nişanımız oldu... yol uzak ve sevglmn annesi rahatsız olduu için bir haftasonunda yaptık ikisini de.. çok güzel de oldu.. sizlerin de gönlünüzden geçtği gibi olur herşey inş...
kızlar merhaba... buraya yazdıımda böyle heyecanlarım vardı ama geçen hafta isteme ve nişanımız oldu... yol uz
ak ve sevglmn annesi rahatsız olduu için bir haftasonunda yaptık ikisini de.. çok güzel de oldu.. sizlerin de gönlünüzden geçtği gibi olur herşey inş...
evet bizde kaldılar... maksat ailelerin birbirlerine yakınlaşması ve tanıması olduundan ayrı yerde kalmaları pek mantıklı gelmiyo bana açıkçası. daha sıcak ve samimi bi ortam oluyo...biraz daha stresli tabi evde her daim misafir ağırlama telaşı.. heyecan hiç bitmiyo
evet bizde kaldılar... maksat ailelerin birbirlerine yakınlaşması ve tanıması olduundan ayrı yerde kalmaları pek mantıklı gelmiyo bana açıkçası. daha sıcak ve samimi bi ortam oluyo...biraz daha stresli tabi evde her daim misafir ağırlama telaşı.. heyecan hiç bitmiyo
12 saat uzaklıktan gelicekler kasımda bayramdan sonra allahım nasip ederse :)
Ne yapacağımı ne giyeceğimi nasıl yapılacağını hiç bilmiyorm ama uzaktan akrabamız oldukları için bizde kalıcaklar :) :)
Daha iyi oldu böyle düşünmeleri hem kaynaşmış olurlar hemde yarimle kendi evimde ilk defa kalıcam onları ağırlıcam çok heycanlıyım çoookkkk :)