biz 5 yıldır birlikteydik bigün gelip sevgilim babamla tanıştı 1 hafta içinde de ailesi geldi ortalama 13 saat yoldan babam hiç bekletmeden verdi zaten gidin bi araştıralım demeye gerek duymadı sonuçta yıllardır beraberdik dahası babam bana çok güvenir. benim nişanlımın bizim oturduğumuz yerde bekar evi olduğu için orda kaldılar 3 gece o arada da nişanı yaptık zaten annem hazırlanmıştı. zaten uzun zamandır annem hazırlanmıştı. ama öyle gelin damat bohçası yapmadık sadece ailelere bohça yapıldı. bizimkiler düğüne yapılacak kısmetse.
benim durumum daha kötü ailesiyle önceden tanışmam gerek istanbula gitmeliyim ama annemde seni tanımak, görmek isteyen gelsin evinde görsün diyo erkek arkadaşımda olmaz diyo iki arada bi derede kaldım iki tarafıda razı ederek nasıl becereceğim, nasıl çıkacağım işin içinden bilmiyorum
canım kız ailesi bu tarz bi durumu pek istemiyo.. benim annem de gelirler burda tanışırsınız diyo.. erkek arkadaşım bize, ben onun alesine gideriz diyoduk tanışmak için ama ailem istemedi bunu.. ailesiyle birlikte gelirler hep birlikte tanışırız dediler.. ailelerin gönüllerini hoş tutmak gerkeiyo bizim planladığımız gibi gitmeyebiliyo işler.. sen de sıkma canını erkek arkadaşına anlat durumu. onlar geliversinler nolcak. kızz evi naz evidir
kızlar merhabaaa.... benm ailem tokatta.. erkek arkadaşımın istanbulda.. sömestr tatilinde gelecekler inş. ikimizin de tatili o zamana denk geldiği için.. ayrı bi nişan istemiyorum isteme olduunda yüzük takılırken nişan gibi olsun aradan çıkmış olsun istiyorum ama ailem nası isteyecek bilmiyorum.. annem de diyo ki gelsinler bi tanışalım sonra nişan olsun falan.. bu formalitelerin çok uzaması da bana gereksiz geliyo. kışın ortasında gelecekler zaten bi daha bi daha ne gerek var ki
onlar geldiğinde bizde kalmaları uygun olur mu ayyy düşündükçe heyecan yapıyorum vallasizler nası düşünüyosunuz kızlar???
anneler aynı düşünüyo canım, benim annemde öyle ilkönce gelsinler bir tanışalım ondan sonra söz nişan yaparız hemen bir kere gelmeyle kız verilmez sonrada laf ederler hemen verdiler diye diyooysaki ne alaka yani git gel git gel yazık günah ama gel görki bunu anneme anlatmak çok zorr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?