Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
EvetUyuz tanısını doktordan mı aldınız?
Canim ozel pahalı . Ilaclarda baya tuttu.Özele gitsene ? Hala devlet peşindesin perişan olmuşsun şaka gibisiniz ya
Keske benimde alerji olsaydiYoktu çok kaşınmaktan yara olmuştu sadece.Eczaneden alerji için hap alıyor o biraz idare ettiriyor.Bende de stresten olunca kısa zaman kullandım geçirdi şükür
Hapini mi kullandinizUyuzun gecmesi epey zor. Hele simdi yeni türleri varmis ve cok daha zor geciyormus. Daha yakin zamanda en yakinlarimin tamamina bulasti.
Benim cevremdekilere surulen kremlerin, bitkisel ilaclarin, hic birseyin faydasi olmadi. Sadece once ilacini evde yasayan herkes kullandi. Ve ayni gun evde ne var ne yok butun carsaflar, kiyafetler en az 60 derecede yikandi. Her yer sirkeli suyla silindi. Biz boyle cozum bulabildik. Eczanelerde karisim kremler falan hazirliyorlar ama hepsi boş.
Biz ailecek kasiniyoruz malesefGeçmiş olsun, uyuz tanısını doktorlar bile yanlış koyabiliyorlar. Yaşadık, ordan biliyorum. Egzamaya 3 ayrı doktor uyuz dedi ve uyuz tedavisi olduk, daha beter hale geldik.
Anladım, Allah acil şifa versin. Elbet geçecektir.Biz ailecek kasiniyoruz malesef
Insallah gecer. SagolAnladım, Allah acil şifa versin. Elbet geçecektir.