• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uyuz oldum

Kizlar cok zor bir durum kurtulmasida cok zormus Allah kimsenin basina vermesin

Uyuzun gecmesi epey zor. Hele simdi yeni türleri varmis ve cok daha zor geciyormus. Daha yakin zamanda en yakinlarimin tamamina bulasti.
Benim cevremdekilere surulen kremlerin, bitkisel ilaclarin, hic birseyin faydasi olmadi. Sadece once ilacini evde yasayan herkes kullandi. Ve ayni gun evde ne var ne yok butun carsaflar, kiyafetler en az 60 derecede yikandi. Her yer sirkeli suyla silindi. Biz boyle cozum bulabildik. Eczanelerde karisim kremler falan hazirliyorlar ama hepsi boş.

Uyuzun gecmesi epey zor. Hele simdi yeni türleri varmis ve cok daha zor geciyormus. Daha yakin zamanda en yakinlarimin tamamina bulasti.
Benim cevremdekilere surulen kremlerin, bitkisel ilaclarin, hic birseyin faydasi olmadi. Sadece once ilacini evde yasayan herkes kullandi. Ve ayni gun evde ne var ne yok butun carsaflar, kiyafetler en az 60 derecede yikandi. Her yer sirkeli suyla silindi. Biz boyle cozum bulabildik. Eczanelerde karisim kremler falan hazirliyorlar ama hepsi boş.
Hapini mi kullandiniz

Hemen eczaneye git ve Kestine 10 veya 20 mg hap al hemen geçer tüm kaşıntıların.

Geçmiş olsun, uyuz tanısını doktorlar bile yanlış koyabiliyorlar. Yaşadık, ordan biliyorum. Egzamaya 3 ayrı doktor uyuz dedi ve uyuz tedavisi olduk, daha beter hale geldik.

Back