UYUZ HASTALIĞI

gencanne5252

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2024
1
0
24
Merhabalar hanımlar, Yardımcı olur musunuz Benim gibi yaşayanlar var mı,Eşim ve ben uyuz olduk bir yakınımız uyuz olmuştu bize de ondan bulaştı.Metrin ilacını kullandık ama çok fayda etmedi.Ve aynı zamanda 2 aylık bebeğim var yeni doğum yaptım emziriyorum 3 gün önce bebeğimin dde vücudunda bizimki gibi belirtiler gördüm acile gittik ve doktor uyuz dedi emzirdiğin için geçmemesi imkansız zaten dedi.Sütümü sağıp mı vermeliyim bilmiyorum doktor eğer güzel emiyorsa sağıp verirsen meme reddi yapar dedi mecbur devam et dedi bende emziriyorum mecbur.Bebeğime de losyon verdi dün sürdük ve bugün kızarıklığı arttı sanırım alerji yaptı bir tanıdığımın çocuğu da böyle alerji olmuştu başka krem vermişti doktor.Benimle aynı durumu yaşayanlar var mı acaba bebeğim de daha çok küçük ve aşırı bunaldım herşeyi 60 derecede yıkıyorum hep temizlik vs iyice yoruldum bıktım çok illet bir hastalıkmış bu lanet olsun Benim gibi küçük bebeği olup bu hastalığı yaşayan hanımlar varsa tavsiyelerini bekliyorum yardımcı olursanız çok sevinirim en kısa sürede nasıl atlatırız sizce? Bu arada bizde kullanıyoruz metrin iyi gelmediği için başka losyon aldık biraz kaşıntımız azaldı yaralar kurudu sevindik ama dün yine gece kaşıntılarımız olmaya başladı iyileşme süreci mi böyle bilmiyorum lütfen yardımcı olun benimle aynı durumu yaşayanları bu hastalığı yaşayanların tavsiyerini bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…