UYUYAMIYORUM

Dygusal süreçten geçtiğin için... Bende böyleyim.
İki aydır uzulmedigim anlarda bile oluyor gecelerim farkında olmadan vücut yasta tam atamadığı için.

Ben
Benim de uyku problemim var, eczacı pasifrola vermişti aldığım zaman daha rahat uyuyorum. Bitkisel olduğu için hiç bir zararı yok, çayı da varmış bazı marketlerde ben görmediğim için deneme imkanım olmadı. Hapını deneyebilirsiniz.

Dygusal süreçten geçtiğin için... Bende böyleyim.
İki aydır uzulmedigim anlarda bile oluyor gecelerim farkında olmadan vücut yasta tam atamadığı için.
Olabilir. Normalde stres yapınca üzülünce uyurdum şimdi tam tersi. Demek ki sağlam bir süreçten geçiyorum

Araştıracağım hemen, çok teşekkür ederim

ben de uyuyamıyorum ,boşver
gece 3 çocuğumdan her biri yanıma geliyor,sarılıp yanımda yatmak istiyor
hep bölük pörçük uyuyorum
kucağıma geleni geri de çevirmiyorum
sabah zombi gibi kalkıyorum:))

Antidepresan ilaçlarda uykusuzluk etkisi olabiliyor, ben de yıllarca aynı sorunla mücadele ettim kurulu saat gibi gece 3 de istemsiz gözlerim açılıyordu ve uyuduğum zaman da beynim sürekli aktifmiş gibi hissediyordum, etrafımda olan her şeyden haberdar gibiydim. 7 farklı psikiyatriste anlattım ve bir çok farklı ilaç denedim bitkisel ve kimyasal. En son kullandığım cedrina isimli olanı hariç hiç biri işe yaramadı. Cedrinayı uyumadan 1 saat önce içiyorum ve sabaha kadar deliksiz uyuyorum, doktorum en düşük doz ile başladı ama o bile işe yaradı. Her ay 10 gün kadar kullanıyorum ve sabahları beynim ilk kez dinlenmiş uyanıyorum. Bitkisel demişsiniz ama yine de yazmak istedim, denemek isterseniz mutlaka doktorunuza danışın.

Teşekkür ederim

Merhaba bende 4 ay uyuyamadım ağlama krizlerine girmeye başladım devamlı en son çözüm redeprada buldum doktor önerisiyle onun öncesinde de bir kaç ilaç içtim ama sersemlik yapıyordu bundan çeyrek içiyorum şuan bölünse de devam edip dalıyorum tabi gene kendi uykunuz gibi olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…