-
- Konu Sahibi Evrimnecla
Dygusal süreçten geçtiğin için... Bende böyleyim.Kızlar yine ben
Asla uyuyamıyorum. 12 gibi yatıp 3de bi kalkıyorum sonra bütün gün ayaktayım. O da uyumak sayılmaz beynim düşünmeye devam ediyormuş gibi yorgun uyanıyorum. Müzik dinliyorum, meditasyon yapıyorum, depresan kullanıyorum güya uyku düzenleyici etkisi de var ama işe yaramıyor. Ne önerirsiniz, herhangi bir doğal yönteminiz var mı?
Benim de uyku problemim var, eczacı pasifrola vermişti aldığım zaman daha rahat uyuyorum. Bitkisel olduğu için hiç bir zararı yok, çayı da varmış bazı marketlerde ben görmediğim için deneme imkanım olmadı. Hapını deneyebilirsiniz.Kızlar yine ben
Asla uyuyamıyorum. 12 gibi yatıp 3de bi kalkıyorum sonra bütün gün ayaktayım. O da uyumak sayılmaz beynim düşünmeye devam ediyormuş gibi yorgun uyanıyorum. Müzik dinliyorum, meditasyon yapıyorum, depresan kullanıyorum güya uyku düzenleyici etkisi de var ama işe yaramıyor. Ne önerirsiniz, herhangi bir doğal yönteminiz var mı?
Olabilir. Normalde stres yapınca üzülünce uyurdum şimdi tam tersi. Demek ki sağlam bir süreçten geçiyorumDygusal süreçten geçtiğin için... Bende böyleyim.
İki aydır uzulmedigim anlarda bile oluyor gecelerim farkında olmadan vücut yasta tam atamadığı için.
Araştıracağım hemen, çok teşekkür ederimBen
Benim de uyku problemim var, eczacı pasifrola vermişti aldığım zaman daha rahat uyuyorum. Bitkisel olduğu için hiç bir zararı yok, çayı da varmış bazı marketlerde ben görmediğim için deneme imkanım olmadı. Hapını deneyebilirsiniz.
Tabiki, benimde öyle farkında olmadan vücut kendini yasa sokuyor aglayamadiginda gece çıkıyor geçecek bugünlerde inşallahOlabilir. Normalde stres yapınca üzülünce uyurdum şimdi tam tersi. Demek ki sağlam bir süreçten geçiyorum
Ne minnoş keşşşke ben de o yüzden uyuyamasamben de uyuyamıyorum ,boşver
gece 3 çocuğumdan her biri yanıma geliyor,sarılıp yanımda yatmak istiyor
hep bölük pörçük uyuyorum
kucağıma geleni geri de çevirmiyorum
sabah zombi gibi kalkıyorum:))
Pasiflora olacaktı yanlış yazmışım. Rica ederimAraştıracağım hemen, çok teşekkür ederim
dışardan minnoş gelir tabi:)Ne minnoş keşşşke ben de o yüzden uyuyamasam
Antidepresan ilaçlarda uykusuzluk etkisi olabiliyor, ben de yıllarca aynı sorunla mücadele ettim kurulu saat gibi gece 3 de istemsiz gözlerim açılıyordu ve uyuduğum zaman da beynim sürekli aktifmiş gibi hissediyordum, etrafımda olan her şeyden haberdar gibiydim. 7 farklı psikiyatriste anlattım ve bir çok farklı ilaç denedim bitkisel ve kimyasal. En son kullandığım cedrina isimli olanı hariç hiç biri işe yaramadı. Cedrinayı uyumadan 1 saat önce içiyorum ve sabaha kadar deliksiz uyuyorum, doktorum en düşük doz ile başladı ama o bile işe yaradı. Her ay 10 gün kadar kullanıyorum ve sabahları beynim ilk kez dinlenmiş uyanıyorum. Bitkisel demişsiniz ama yine de yazmak istedim, denemek isterseniz mutlaka doktorunuza danışın.Kızlar yine ben
Teşekkür ederimAntidepresan ilaçlarda uykusuzluk etkisi olabiliyor, ben de yıllarca aynı sorunla mücadele ettim kurulu saat gibi gece 3 de istemsiz gözlerim açılıyordu ve uyuduğum zaman da beynim sürekli aktifmiş gibi hissediyordum, etrafımda olan her şeyden haberdar gibiydim. 7 farklı psikiyatriste anlattım ve bir çok farklı ilaç denedim bitkisel ve kimyasal. En son kullandığım cedrina isimli olanı hariç hiç biri işe yaramadı. Cedrinayı uyumadan 1 saat önce içiyorum ve sabaha kadar deliksiz uyuyorum, doktorum en düşük doz ile başladı ama o bile işe yaradı. Her ay 10 gün kadar kullanıyorum ve sabahları beynim ilk kez dinlenmiş uyanıyorum. Bitkisel demişsiniz ama yine de yazmak istedim, denemek isterseniz mutlaka doktorunuza danışın.
Teşekkür ederim