- 24 Temmuz 2023
- 581
- 1.803
-
- Konu Sahibi Evrimnecla
Bir dönem bana da oldu. Gece uyumadan önce 1 saat yürüyüş yap. Aşırı uykum vardı ama zihnim açıktı, uyuyamıyordum. Yürüyüş ve zikirle atlattım çok şükürKızlar yine ben
Asla uyuyamıyorum. 12 gibi yatıp 3de bi kalkıyorum sonra bütün gün ayaktayım. O da uyumak sayılmaz beynim düşünmeye devam ediyormuş gibi yorgun uyanıyorum. Müzik dinliyorum, meditasyon yapıyorum, depresan kullanıyorum güya uyku düzenleyici etkisi de var ama işe yaramıyor. Ne önerirsiniz, herhangi bir doğal yönteminiz var mı?
Bizim buralar biraz tenha ana imkanım olursa deneyeceğim teşekkür ederimBir dönem bana da oldu. Gece uyumadan önce 1 saat yürüyüş yap. Aşırı uykum vardı ama zihnim açıktı, uyuyamıyordum. Yürüyüş ve zikirle atlattım çok şükür
çalışıyor musunuz ?Kızlar yine ben
Asla uyuyamıyorum. 12 gibi yatıp 3de bi kalkıyorum sonra bütün gün ayaktayım. O da uyumak sayılmaz beynim düşünmeye devam ediyormuş gibi yorgun uyanıyorum. Müzik dinliyorum, meditasyon yapıyorum, depresan kullanıyorum güya uyku düzenleyici etkisi de var ama işe yaramıyor. Ne önerirsiniz, herhangi bir doğal yönteminiz var mı?
4 eylülde başlayacağımçalışıyor musunuz ?
işe başladıktan sonra yorgunluktan ayakta bile uyuyorsun inan4 eylülde başlayacağım
Bunu okurken filtre kahve kağıdı almaya gidiyor olmam?Gunduz sekerleme yapiyorsan yapma
Iyice bozulur uyku duzenin
Kafeini azalt, senden fazla kahve icen bi enerji aliyorum
Yolu uzat biraz bariBunu okurken filtre kahve kağıdı almaya gidiyor olmam?
Bende geceleri uyuyamıyorum sinir stresten.Hatta bugün hiç uyumadım.3 saatlik uykuyla nasıl idare ediyorsun.İs ara.Kızlar yine ben
Öğle saatinden sonra kahve içince melatonini olumsuz etkiliyor. Bir süre buna dikkat edin. Serin ortamda uyumaya çalışın. Bir süre sonra uykunuz düzene girebilir. Uykunuz kaçınca da yatakta yatıp beklemeyin. Tuvalete girin, elinizi yüzünüzü yıkayın. Camdan da olsa hava alın. Sonra tekrardan yatıp uyumayı deneyin.Bunu okurken filtre kahve kağıdı almaya gidiyor olmam?
Tiroid değerlerinize baktırın. Yılların tiroid hastası olarak uykusuzluğun ne olduğunu bilirimKızlar yine ben
Depreks kullanıyorum doktora uykusuzluk yaşadığımı da söyledim bunu yazdı ama bunun yan etkisi de uykusuzluk çok garipHangi ilacı içiyorsun? O da uykusuzluk yapıyor olabilir. Her antidepresan sedatif değildir.
4 eylülde başlıyorum malum okullarBende geceleri uyuyamıyorum sinir stresten.Hatta bugün hiç uyumadım.3 saatlik uykuyla nasıl idare ediyorsun.İs ara.