Gebeliğe Hazırlık Uyuyamıyorum yardım!!

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hem de beni kandıramazsınız :))
Siz de uyuyamıyorsunuz kafanıza takıyorsunuz

İki sene olucak evlendiğim gümden beri deniyorım
Kafama takarsam daha çok denerim

Anladim hiç korunmamisinizda. Benim bitane arkadasim. Var oda hiç korunmadi 8. Ayinda hamike kaldi. Her bünye farkli zamanda alışıyor. Ama sadece stresse sen aşırı ya laciyosun demekki. Psikolojik destek alin bence. Kendiniz baş edemiyosunuz belli

Hem de beni kandıramazsınız :))
Siz de uyuyamıyorsunuz kafanıza takıyorsunuz

Benim ilk denemem ama :) bazilari ilk ayda hamila kaliyo hic yaşamadığm için hem heycani baska hemde merak ediyorum ilk denemede olucakmi diye :) ayrica 1 senelik evliyim ben. Yumurtaliklarimin tembellesmesinden korkuyorum birazda

Teşekkkürler

Benim ilk denemem ama :) bazilari ilk ayda hamila kaliyo hic yaşamadığm için hem heycani baska hemde merak ediyorum ilk denemede olucakmi diye :) ayrica 1 senelik evliyim ben. Yumurtaliklarimin tembellesmesinden korkuyorum birazda
:) doğru diosunuz

Bende 4 yıllık evliyim gonal f tedavisi gördüm aşılama yaptırdım ama olmadı gebe kalmak nasıl bir duygu çok merak ediyorum

Bende 4 yıllık evliyim gonal f tedavisi gördüm aşılama yaptırdım ama olmadı gebe kalmak nasıl bir duygu çok merak ediyorum

Insallah olursun kuzum rabbim kimsenin kucağını bos birakmasin 22 sene 30 sene sonra olan var biliyosun umudunu kesme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…