- 8 Ocak 2017
- 25.174
- 43.525
- 528
Çok olunca alışıyorsunAynen canım bende ilk olduğu için eğer adet olursam yaşayacağım üzüntüyü hayal kırıklığını düşünüyorum su an![]()
Ağlayarak da olsa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok olunca alışıyorsunAynen canım bende ilk olduğu için eğer adet olursam yaşayacağım üzüntüyü hayal kırıklığını düşünüyorum su an![]()
Çok olunca alışıyorsun
Ağlayarak da olsa
Ondan değilNeden olmuyo bi sıkıntı mi var yumurtlama gününe dikkat ediyomusub
Ondan değil
İkimiz de kontrole gittik şükür sorun yok
Stresten olmuyo ben de ağlayıp zırlıyorum şuan olduğu gibi
İki sene olucak evlendiğim gümden beri deniyorımEe stres yapmayin canım sakin olun. Yumurtlana gününe dikkat ederseniz olur insallah değer mi durduk yere ağlamaya. Kac aydir deniyosunuz
İki sene olucak evlendiğim gümden beri deniyorım
Kafama takarsam daha çok denerim
Hem de beni kandıramazsınız :))
Siz de uyuyamıyorsunuz kafanıza takıyorsunuz
TeşekkkürlerAnladim hiç korunmamisinizda. Benim bitane arkadasim. Var oda hiç korunmadi 8. Ayinda hamike kaldi. Her bünye farkli zamanda alışıyor. Ama sadece stresse sen aşırı ya laciyosun demekki. Psikolojik destek alin bence. Kendiniz baş edemiyosunuz belli
Teşekkkürler![]()
:) doğru diosunuzBenim ilk denemem ama :) bazilari ilk ayda hamila kaliyo hic yaşamadığm için hem heycani baska hemde merak ediyorum ilk denemede olucakmi diye :) ayrica 1 senelik evliyim ben. Yumurtaliklarimin tembellesmesinden korkuyorum birazda
Bende 4 yıllık evliyim gonal f tedavisi gördüm aşılama yaptırdım ama olmadı gebe kalmak nasıl bir duygu çok merak ediyorum