- 25 Şubat 2014
- 1.888
- 543
Ben ne evliyim ne asker bekliyorum sap sap dolanan bir genc kiz, herkese merhabaa
merhaba canım ....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben ne evliyim ne asker bekliyorum sap sap dolanan bir genc kiz, herkese merhabaa
ayy hadi allah kavuştursun ... :98:
mrh arkadaşııım oda güzelllll be dert yok tasa yooook :)
Sağol canım yaa .... seneye bende sizin gibi evlilerden olurum
inş. canım evlilik güzeeel eşini çok seviyorsannn tabi
Olsa fena olmaz dıı
bu aralar geç yatıp geç kalkıyorum yaaaa (( sanki geç yatıpta bi şey de yaptığım yok bari ders çalışsam ama yoooookkkk boş boş takılıyorum[/ nerde hangibölüm okuyorsun ?
olur arkadaşııım oda olurrr oda bi yerlerde seni bekliyordur
bu aralar geç yatıp geç kalkıyorum yaaaa (( sanki geç yatıpta bi şey de yaptığım yok bari ders çalışsam ama yoooookkkk boş boş takılıyorum
Simdi seviyorum o zamanda severim insallah. Ama korkularda yok degil tabi
evlenince daha çok bağlandım canım o zaman daha çok seviyorsun çünkü alışıyorsun ve birbirinizin herşeyi olacaksınızzz :)
Tek temennim o. Ama bence çok isteyince de olmuyor hani ne bileyim Her sey Allah tabi ama
merhabaa
Allah gönlune göre versın ozman canım :))
Allah razı olsun :) Böyle söylemen o kadar hoşuma gittiki Allah seninde gönlüne göre versin inşallah
aynen öle en ummadığın anda bulur seni inş.
Al benden de o kadar. Sıkıntı gıbı
'Hayırlısıysa gelir yemenden hayırlı değilse ne gelir elden.' Boşuna demiyorlar. Tek yaptıgımız sabretmek :)