- 18 Şubat 2010
- 15.851
- 19.776
Ayrılınca hepten oduna bağlarsa sana kızıp?
ayyhh bi defolsun yaa ben onu bi bağlarım valla bi daha kendine gelemez
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayrılınca hepten oduna bağlarsa sana kızıp?
ayyhh bi defolsun yaa ben onu bi bağlarım valla bi daha kendine gelemez
ben estetisyenim canım ama bursada oturuyorum bi hastamız medicalde ameliyat olmuştu hiç memnun kalmamış onuda söliyim:)
Helal kız sana, en sevdiğim hatun tipi.
erkeklere çok yüz vermeye gelmiyor başına çıkıyorlar :) ipleri arada onlar alsada yinede tasma bizde
Helal kız sana, en sevdiğim hatun tipi.
bende öleydiiim eşimi tanımadan önce hatta evlenmeden önce bi kere aynı resti çektim amaaaa baktım onsuz olmuyoooooo SONRAA MUTLU SOOON
selam kızlar uyku tutmadı can sıkıntısından patlamak üzereyim haydi sohpet edelimmmm
İlişkide en son lafı kim söyler?
Erkek: Ben!
Peki karıcım..
bende öleydiiim eşimi tanımadan önce hatta evlenmeden önce bi kere aynı resti çektim amaaaa baktım onsuz olmuyoooooo SONRAA MUTLU SOOON
Allah rızası için doktor önerin bana
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
haha aynen vallaa mesela sırf ben istedim diye çok şeyi yaptı istemeyerek ama o isteyince ıı ııhhh hayatta ben yapmıyorum
:) allah bi yastıkta kocatsın
bak bana tek başıma yastıkta kocuyorum
haha aynen vallaa mesela sırf ben istedim diye çok şeyi yaptı istemeyerek ama o isteyince ıı ııhhh hayatta ben yapmıyorum
:) allah bi yastıkta kocatsın
bak bana tek başıma yastıkta kocuyorum
sizelere doyum olmaz ben ufaktan yatış yapsam ii olacak :) inşallah uyurum :) görüşürüz
CANIM estetik international burası güzel bi yer ama dediğim gibi bursada
revizyon fiyatları hakkında bilgi ve foto paylaşımı yapabılıyomusunuz şehir önemli diil yeterki içime sinsin
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
banada yer var mı :26:
var tabiki canım hoşgeldiin