- 1 Nisan 2014
- 68
- 2
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bnde memnun oldum :) saygıyı kaybetmeynce karşılıklı ilişki o kadar gzel gidiyorki bunu çok iyi anladım
canım martt ayında hıc adet gormedım dahada olmadım gecen hafta saglık ocagında aıle hekımı ıdrar testı yaptı ama negatıf cıktı pazartesıye kadar olmazssam doktora gıdcem ınsalalh gıttımıdede o haberı almak ıstıyorum nasıpse
ben bıraz once reglı oldum canım moralım cok bozukCanım inşallah güzel haberlerini haftaya alırız..
Öyle mi canım..Olsun olsun sorun etme reglin bitince yine devam edersiniz.Bidahakine inşallah..Beklemek stresli olsa da o da güzel ya,önünde uzun zaman yok en fazla bir aya yine beklicen ve inşallah tutunmuş olacak bebişin.ben bıraz once reglı oldum canım moralım cok bozuk
Canım inşallah güzel haberlerini haftaya alırız..
tam olarak olmadım ama kaverengı akıntı gelmıs reglı gıbıde degıl anlayamadım of sabaha olmus olurum heralde , bılmıyorum bıraz beklemek ıstıyorum aslında korunmaya baslıcam :26:Öyle mi canım..Olsun olsun sorun etme reglin bitince yine devam edersiniz.Bidahakine inşallah..Beklemek stresli olsa da o da güzel ya,önünde uzun zaman yok en fazla bir aya yine beklicen ve inşallah tutunmuş olacak bebişin.
ya gece yatmayı sevmiyoruz sabah kalkmayı..ne olacak bu memleketin hali??
selam canım naber nerelerdesin bakalımm
merhaba burdayım,survivor a kaptırmıştım kendimi,reklam girdi,sen nasılsın?
bazen benim ki de gececi olsa kafamı dinlesem.. Şaka tabi..Mert çoğunlukta söylendi,son bir oy kaldı.
yalnız insan tedirgin oluyo zaten uyuyamıyorum normalde böle hiç uykum gelmiyor
örgünü sevsinler .Kardeşin falan yok mu yanında kalsın.
kızlar birşey daniscam size eşimle aramızda temizlik hep sorun ona göre ben fazla temizlik yapiyyorum yapmasam yorulmam ama bi insan nasıl temizlik yapmaz ki ev dagilio hemen ve eşim yardım etmio ne zaman birşey desem beni suçlu cikario tek yaptı sofra hazırlarken kaldırırken yardım etmek ve ikimizde çalışıyoruz acaba dedi gibi ben mi abartiyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
CANIM tabiki abartmıyorsun ne kadarlık evlisin çalışmak zaten zor ben çalışmadığım halde bazen canım temizlik yapmak istemiyo
evler yakın değil tatlım annemle yakın olsa gelir okula gidiyo sabahları kayınvalidem yakın istesem giderimde gitmek istemiyorum