Gangsta, gerçeklikten uzaklaşıyor gibi hissediyorum aniden her şey yabancı geliyor. Nasıl bir şeymiş nasıl ulaştılar neden böyle bir şey yapıyor kullananlar kendilerine bilmiyorum ama delirmekten korkuyorum.
Korkunun ecele faydası yok, olacaksa olacak olmayacaksa olmayacak, bu yüzden "Korkma" gerek yok rahat ol.
Deli biri, delirmekten korkmaz çünkü farkında olmaz anladın?
Sen farkındasın, bu yüzden endişelerine yenilme. Endişelenip kendini sıktıkça, o döngüye kendini itersin aklın oynar durur "Öyle olmasan bile", seninki bir ilaç, vücudun atıyor, atmak için çeşitli yollar deniyor.. Rahat ol, rahatta kal...
21 yaşındayken çok ağır bir mani krizi geçirdim, değil gerçeklikten uzaklaşmak, gerçek ile rüyayı karıştırdım ve şu an dahi aynı hali yaşama olasılığım var. Korkmuyorum. Neden? Çünkü biliyorum.
Bilmediğin için korkuyorsun sadece, uyuşturucu etkisi geçecek, artçıları da senin korkuların olacak, artçılar da geçecek, rahat ol sen rahatla. Dünyadasın, gözün bir optik mercek, oyun oynar görmek istediğini gösteriverir, göz görünce akıl inanıverir, kendini ikna etmiş olursun :) Gözün biter kulağın başlar, sesler benzer duydum sanarsın.. Kulak biter en ilkel olan kokudan gelir bir sanrı, kokular benzer, öyle gördüm duydum zannediverirsin ya da boşlukta yüzer gibi gelir bunu bir sebeple yaşıyorsun o uyuşturucu şey yüzünden, olur o kadar... Geçecek, beynin de atacak o maddeyi böyle böyle... Sen biliyorsun bak ben anlatıyorum sana, hasta taraftan, doktorun da bilir doktor tarafından, maddenin korkusu paniğini yaşadın ondan... Geçecek, relaks.