- 2 Temmuz 2013
- 3.675
- 7.859
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bunu eskiden yapiyorlarmis yaaBenim bir tanıdığıma bebekken annesi afyon sütü (eroin morfin içerir) verirmiş ,bütün gun uyusun diye ama normal bir adamdı ve uyuşturucu bağımlılığı da yok.
Bunu eskiden yapiyorlarmis yaa
Benim annem de anlatir eczaden alirlarmis hatta bizimkiler damla gibi bişeymis.40 nız çıkıncaya kadar gözleriniz açılmazdi der annem.nasil açılsın ? El kadar bebege sussun diye vermisler uyutmuslar
Köy yeri tarla yemek iş güç bebege kim bakacak
Konu sahibi arkadaş sana da geçmiş olsun..Allah gönlüne ferahlık versin şu mübarek cuma gecesinde
Konuyu da dagittikŞimdi şey diyor bazıları '' Şimdiki kadınlar çocuk bakımının çok zor olduğunu söylüyorlar ,eskiden nasıl bakıyorlarmış çocuğa '' . Böyle yaşadıkları coğrafyanın cahili insanlar boş boş konuşuyor işte.
canım ne yazık ki hayatımda eskiden olan bir insan sebebiyle bu tarz maddelerin etkilerini bilirim.şikayetçi olman iyi olmuş umarım ceza alır.bağımlı değilsin, yalnızca 1 defa maruz kaldın.bol bol sıvı tüket, ah keşke açık havaya çıkıp spor yapabilme imkanın olsa temiz havada, detoks içecekleri tüket bol bol.ben olsam o ilaçları kullanmaya başlamaz dişimi sıkardım.çünkü dediğim gibi 1 defa maruz kaldın.vücudunun ve beyin kimyasallarının dengesi şaştı, uyuyamamak , iştahsızlık, manik depresif hal bunun yan etkileri.zaten bağımlıların da bağımlı olma sebebi bu.o maddeyi kullanıyorlar etkisi geçince ağır bi depresyona benzer yoksunluğa giriyorlar.sonra maddeyi yeniden alıp modlarını yükseltiyorlar derken al sana kısır döngü bağımlılık.Bünyene ve aldığın doza bağlı değişir ancak biraz detoks , bol sıvı , egzersiz, meditasyonla çok kısa sürede etkisini atlatabilirsin, vücut kendini toparlar.bu maddeler ve etkileriyle ilgili bir sorun olursa bana mesaj atabilirsin.Bir buçuk hafta kadar önce arkadaşlarım ağır uyuşturuculardan biri olan bir maddeyi içeceğime karışması sonucu çok büyük psikolojik sıkıntılar yaşıyorum. Olayı yaşadıktan iki gün sonra uyuyamama yemek yeme problemi ile hastaneye gittim söz konusu uyuşturucu olunca işe polis karıştı ve şikayetçi oldum oradan da psikiyatriye sevk edildim. Panik-atak için kullanılan iki ilaç ve sakinleştirici verildi. Bazen normal hissediyorum bazen delirmenin eşiğinde. Madde ismini söylemek istemiyorum, özendirici olmaması açısından (isteyene özelden söylerim). Yani kısaca psikolojim alt üst ben şu an tekrar bir psikiyatriste mi gitmeliyim psikoloğa mı? Lütfen bilgisi olan biri bana yardım etsin. Ve iyi bir ruh bilimci önerisi olan varsa isim vermekten çekinmesin gerçekten zor durumdayım.
hatta sana gördüğüm çevreyi şöyle söyliyim : senin o ağır dediğin maddeler varya, onları mix yaparlardı artık o dizisi çekilen dahil.o yüzden rahatlıkla sende korkulacak bir şey olmadığını, şu an seni esas o ilaçların etkilediğini söyleyebiliyorum.delirmezsin merak etme.o ilaçlara hiç bulaşmasaydın belki de geçmiş bitmiş olacaktı.canım ne yazık ki hayatımda eskiden olan bir insan sebebiyle bu tarz maddelerin etkilerini bilirim.şikayetçi olman iyi olmuş umarım ceza alır.bağımlı değilsin, yalnızca 1 defa maruz kaldın.bol bol sıvı tüket, ah keşke açık havaya çıkıp spor yapabilme imkanın olsa temiz havada, detoks içecekleri tüket bol bol.ben olsam o ilaçları kullanmaya başlamaz dişimi sıkardım.çünkü dediğim gibi 1 defa maruz kaldın.vücudunun ve beyin kimyasallarının dengesi şaştı, uyuyamamak , iştahsızlık, manik depresif hal bunun yan etkileri.zaten bağımlıların da bağımlı olma sebebi bu.o maddeyi kullanıyorlar etkisi geçince ağır bi depresyona benzer yoksunluğa giriyorlar.sonra maddeyi yeniden alıp modlarını yükseltiyorlar derken al sana kısır döngü bağımlılık.Bünyene ve aldığın doza bağlı değişir ancak biraz detoks , bol sıvı , egzersiz, meditasyonla çok kısa sürede etkisini atlatabilirsin, vücut kendini toparlar.bu maddeler ve etkileriyle ilgili bir sorun olursa bana mesaj atabilirsin.
edit: yazdığın ilaçları da gördüm , uzman değilim ancak dediğim gibi o tarz bi çevre gördüm.o ilaçları kullanmazdım yerinde olsam çünkü attıkları uyuşturucunun depresif yoksunluğa çeken etkisi kendiliğinden geçmek üzere zaten.o ilaçlar yapıyo sana bunları.
bi de bol bol vitamin al.
Yorumlarınıza katılıyorum sonuna kadarhatta sana gördüğüm çevreyi şöyle söyliyim : senin o ağır dediğin maddeler varya, onları mix yaparlardı artık o dizisi çekilen dahil.o yüzden rahatlıkla sende korkulacak bir şey olmadığını, şu an seni esas o ilaçların etkilediğini söyleyebiliyorum.delirmezsin merak etme.o ilaçlara hiç bulaşmasaydın belki de geçmiş bitmiş olacaktı.
VErdiği madde psikolojik sorunlar mı yaratıyormuş. Şİsim bulmak için açtım konuyu gerçekten oldukça zor durumdayım.
Psikolojik ilaçlar ilk 15 gün bu etkileri yaparlar vücut alışana kadar onlardan kaynaklanan bi durum olabilir miGangsta, gerçeklikten uzaklaşıyor gibi hissediyorum aniden her şey yabancı geliyor. Nasıl bir şeymiş nasıl ulaştılar neden böyle bir şey yapıyor kullananlar kendilerine bilmiyorum ama delirmekten korkuyorum.
Bir buçuk hafta kadar önce arkadaşlarım ağır uyuşturuculardan biri olan bir maddeyi içeceğime karışması sonucu çok büyük psikolojik sıkıntılar yaşıyorum. Olayı yaşadıktan iki gün sonra uyuyamama yemek yeme problemi ile hastaneye gittim söz konusu uyuşturucu olunca işe polis karıştı ve şikayetçi oldum oradan da psikiyatriye sevk edildim. Panik-atak için kullanılan iki ilaç ve sakinleştirici verildi. Bazen normal hissediyorum bazen delirmenin eşiğinde. Madde ismini söylemek istemiyorum, özendirici olmaması açısından (isteyene özelden söylerim). Yani kısaca psikolojim alt üst ben şu an tekrar bir psikiyatriste mi gitmeliyim psikoloğa mı? Lütfen bilgisi olan biri bana yardım etsin. Ve iyi bir ruh bilimci önerisi olan varsa isim vermekten çekinmesin gerçekten zor durumdayım.
AnkaraHangi şehirdeydin? Hocalarıma bir sorayım belki tanıdıkları vardır.