Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
takmayınca çok çirkin duruyor ne kadar toplu olursa olsun sarkık olmasa bile ayrık duruyor eşimin beni öyle görmesini istemem ben son zamanlarda penye olanlarından kullanıyorum aslında onları da hiç sevmiyorum ama sağlık için yapacaz artık yarın bir gün hasta olup ta keşke dikkat etseydim diyeceğime böylesi daha iyi
Bende evdeyken hiç takmam gece yada gündüz Kansere neden olabileceğini duymuştum Birde çoğunlukla ben atletin üzerinden giyerim.Yazın sıcakta hem sıkmıyor hemde kirlenme süresi uzuyor çok rahat oluyor öyle tavsiye ederim.a.s
Bencede uyurken degıl evdeykende takılmamalı,bende son bır haftadır cok fazla takamıyorum cunku goguslerımde cok agrı yaptı son zamanlarda.Sutyensız hıc duramıyodum,yatamıyodum ama artık cok rahatım goguslerımdekı agrıda gecmeye basladı.Gercekten kadının kadın oldugunu hıssettıren organ gogus ve saglıgıda cok onemlı dıkkat etmemız lazım a.s.
ayyy nasıl duruyorsunuz sureklı sutyenle bıde uyuyosunuz onlarla ınanamıyorum valla:1shok: eve gırdıgım an ılk ısım onu cıkarmaktır sevmıyorum ben sutyenı ya cok rahatsız oluyorum evde bırı gelmıcekse hayatta takmam yatarken zaten mumkun deıl takamam kendı evımde deılde baska bırının yanında uyucaksam kociş hariç :jeyyar: o zaman cıkarınca rahat edemıorum ama ne yapıp edıp cıkarıorum valla herkesın uyumasını beklıorum herkes uyuyunca cıkarırum sonra sabahta kımse kalkmadan gerı takıorum:sm_cool: cok komıgım dımı ama napım sılıkonlu kullanıorum onlarda sıkıo benı goguslerım bu kadar kucuk olmasa guzel olsa herhalde dısardada takmam:lepi:
Bence en güzeli göğüslerin sarkmaması için 12 saatten az olmak koşuluyla sütyen takmak, gece yatarken de sağlık sorunumuz olmaması için de çıkartmak gibi geldi arkadaşlar...