Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Işin ilginç tarafı ben dişlerimi sıkarak uyurum.diş gıcırtmasıda var bende.ama hangi aralık agzım açılıyor ve su akıyo anlamıyorum...bazen daha tam dalmadan akıverdigini bile hissediyorum ve akmadan yakalayıveriyorum :)))
söylediklerin sanki beni anlatıyor, aynen katılıyorum.Bazıları parazitten olabilir demiş ama ben yakın zamanda gaita testi yaptırmıştım başka bir rahatsızlığım için temiz çıkmıştı, parazit olmadığına göre başka bir sebebi olmalı. Doktora giden varsa bizi aydınlatsın arkadaşlar...
bellisima cnm ben bugun bizim hastaneden bi doktorla bu durumu görüştüm kbb uzmanı kendisi.normaldir tükrük bezlerinin çok çalışmasından kaynaklanıyor dedi.... bu bezlerim fazla çalışmasa normal çalışsa sevinirm :)))
tükrük bezlerinden ziyade bunun genelde sebeplerinden birisi bagırsaklardaki tenya, kıl kurudu gibi zararlılar ve gec yenen yemek. Gece 12. de yatıyorsanız, aksam 7. den sonra yemek kesinlikle yenmemeli, sadece bitki cayı icilebilir. saat 9.da mide enzimleri duruyor, ve hazmedilmeyen yiyecekler midenin o sıcaklıgı ile cürümeye baslıyor, sabahları da kahvaltıda 1 tatlı kasıgı cörekotunu da kurt vs icin yiyebilirsiniz. sabah ac karnına yenen kabak cekirdegi de sifa kaynagı, ve sarımsak yutmak da kurtların bas düşmanı.. umarım sifa bulursunuz..
sadece parazit yada tükürük bezi değil benimde mideyle ilgili sorunum vardı bir zamanlar ondan olabiliyormuşş bence doktora git canım cok geçmiş olsunn