• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşünemiyorum Artık Yardım Edin Bana!

Erkek arkadaşın seni hala seviyor,sevmeseydi birlikte olduğunuzu falan dinlemez kıskançlıklarına dayanamayıp senden ayrılırdı.Yapman gereken ona güvenmek,seni aldatmayacağına inanmak.

Kıskançlığınla başa çıkmayı öğrenebilirsen çok daha mutlu olursunuz.Onun o söylediği lafa kesinlikle takılma,ilişkini kurtarmaya bak.Kıskançlığın geçmese bile bunu ona yansıtmamaya çalış.

kıskanç biri olarak ben de sana şunları söylemek isterim... kıskandığımız insanlar bizim malımız değiller...ruhlarını satın alamayız...ruhlarını satın alsak bu sefer orjinal sevdiğimiz hallerinden geriye hiçbir şey bulamayız... tabi onlarda bizi sevdikleri halimizden eser bulamazlar bizde... sana kıskanmanı tetikleyecek hiçbir şey yapmamış... doğru dürüst davranmış... kız ismi geçse çok fena kıskanıyormuşsun... farzet ki hiç kız ismi geçmiyor konuşmalarında... bu sefer de gizlemeye çalışıyor diye düşünmeye başlayacaksın...yani kısaca ne yapsa sana yaranamayacak... hayatını başkalarına göre ayarlamak zorunda kalarak yaşaması bir insanın başına gelen en kötü şeydir. erkek arkadaşın kadar ince düşünen erkek sayısı da az... kıskançlık kontrol edilemez bir duygudur...bunu çok iyi biliyorum... ama kendini biraz tutmaya çalış..için içini yese bile onu dedektif gibi araştırmamayı zamanla öğret kendine...ya da şu soruyo sor kendi kendine... sen onu gerçekten seviyormusun... yoksa egolarından ötürü mü senin olmasını istiyorsun...o seni gerçekten seviyor olmalı ki mantıklı çözüm yolları bulmaya çalışıyor...eski seni istiyor...sen de onun için bir şeyler yapmalısın...mesela onun için duygularını en azından kontrol etmeye çalışmalısın...ona güvenmediğini düşünüyor olabilir... birinin sana güvenmediğini hissedersen sen ne yaparsın...hem de hiçbir sebep yokken güvensizlik duymak karşı tarafı çok üzer...

Evet sevgili arkadaşlar düşündüm taşındım erkek arkadaşıma tekrar başlamak istediğimi söyledim. O da bak Mitokondris dedi, benden uzun bi süre sıcaklık bekleme, biliyosun şuan mecburiyetten başlıyorum ama ilişkiye yön verecek şey senin davranışların olacak, eğer aynı şeyleri bir daha görürsem bu sefer ayrılıyoruz lafını bile duymazsın sesizce yok olur giderim hayatından dedi.

Tamam dedim.Kabul ettim. Ama yok. Bugün yine çıkardım arızayı. Dün barıştık. Bugün sabah 9da kalkmasına rağmen öğlen 2ye kadar ne mesaj ne telefon hiçbişey yoktu. Aradım bende. Dedim niye aramıyosun? Bi sebebi yok dedi. Keyfim isteyince ararım zorlama beni dedi. Bende aşırı sinirlendim tamam iyi arama dedim kapattım.

Sonra arkasından bana mesaj attı. Yine başladın aynı şeylere bakalım bu sefer nereye kadar götüreceğiz dedi. Bende cevap yazdım. Sen keyfine göre davranabiliyosan bende keyfime göre davranabilirim dedim. Ondan gelen cevap şu: ben keyfime göre davranırken senin canını sıkmıyorum, senin yaşam alanına müdahale etmiyorum. yani senin yaptığının tam aksini yapıyorum. yeter artık sinirimi bozma ne huzur bıraktın ne istek.

Ve öğleden beri ses seda yok. Eminim yarında aramayacak.

Lanet olsun tutamıyorum kendimi ben neden ya. Kıskandığım an sinirlendiğim an koca bi gökdeleni bile yıkabiliyorum. Şuan inanın arayıp özür dilemeye bile yüzüm yok. Arasam yine soğuk konuşacak belki bitirecek.

Allahım sen yardım et bana böyle bi karakteri yaşamak istemiyorum. Kıskanç ve sinirli biri olmak istemiyorum ben. Eskisi gibi neşeli, deli gibi gülen, esprileriyle sevgilisinin karnını ağrıtan neşeli biri olmak istiyorum.

Sanırım kafayı yiyorum. Duygularım bedenime söz geçirir olmuş. Bu yüzden hasta bile oldum. Psikolojik yardım alabileceğim birini tanıyosanız lütfen ulaştırın bana yalvarıyorum size. Kurtarın beni bu girdaptan.

ya arkadaşım iyi bir insan bulmuşsun belli güzel bir ilişkin var
nbir söz var eşim hep söyler
kaçan kovalanır
bu tüm ilişkilerde böyledir
bana aynı şeyi eşim yapsa istemem
onu kaybetmek üzeresiniz
dr a gitmede kendinizi frenlemeye çalışın erkek arkadaşınızı kendinizden soğutmuşsunuz
kemdinize bakım yapın bir kaç güzel kıyafet saç makyaj ve onun fazla üstüne düşmeyin bekleyin...

canım bu duyguyu yok etmek neredeyse imkansızdır...bunu çok iyi anlıyorum...ama bu hissi kontrol altına almak imkansız değildir... bak görüyorsun onu arayıp neden aramadın diye sorunca hiçbir şey iyiye gitmiyor...adam senin normal eski haline dönüp dönmediğini anlamaya çalışmak için sana mesaj atmamış olabilir öğlen 2'ye kadar...sana da demiş... ne hzur bıraktın ne istek demiş... zamana ihtiyacı var sana eski hislerini yeniden kazanması için... sen ise ona zaman vermiyorsun...üstüste baskı uygulamaya kalkıyorsun...hayatı ona ama en önemlisi de kendine zehir ediyorsun...istersen çıldır ama arama onu... neredesin ne yapıyorsun niye aramadın gibisinden laflar insanı soğutmaktan başka bişi yapmaz...dieğr yandan bencilmişsin gibi bir izlenim bırakabilirsin karşı tarafta... bu ilişkiyi bi kenara bırakalım...hayatının başka alanlarında da çok sorun yaşarsın bak...insanları kendinden uzaklaştırırsın...bir an önce kendine gelmelisin canım... herşeyi akışına bırakınca göreceksin ki hiç de zor değilmiş bazı şeyleri aşmak..

Evet sevgili arkadaşlar düşündüm taşındım erkek arkadaşıma tekrar başlamak istediğimi söyledim. O da bak Mitokondris dedi, benden uzun bi süre sıcaklık bekleme, biliyosun şuan mecburiyetten başlıyorum ama ilişkiye yön verecek şey senin davranışların olacak, eğer aynı şeyleri bir daha görürsem bu sefer ayrılıyoruz lafını bile duymazsın sesizce yok olur giderim hayatından dedi.

Tamam dedim.Kabul ettim. Ama yok. Bugün yine çıkardım arızayı. Dün barıştık. Bugün sabah 9da kalkmasına rağmen öğlen 2ye kadar ne mesaj ne telefon hiçbişey yoktu. Aradım bende. Dedim niye aramıyosun? Bi sebebi yok dedi. Keyfim isteyince ararım zorlama beni dedi. Bende aşırı sinirlendim tamam iyi arama dedim kapattım.

Sonra arkasından bana mesaj attı. Yine başladın aynı şeylere bakalım bu sefer nereye kadar götüreceğiz dedi. Bende cevap yazdım. Sen keyfine göre davranabiliyosan bende keyfime göre davranabilirim dedim. Ondan gelen cevap şu: ben keyfime göre davranırken senin canını sıkmıyorum, senin yaşam alanına müdahale etmiyorum. yani senin yaptığının tam aksini yapıyorum. yeter artık sinirimi bozma ne huzur bıraktın ne istek.

Ve öğleden beri ses seda yok. Eminim yarında aramayacak.

Lanet olsun tutamıyorum kendimi ben neden ya. Kıskandığım an sinirlendiğim an koca bi gökdeleni bile yıkabiliyorum. Şuan inanın arayıp özür dilemeye bile yüzüm yok. Arasam yine soğuk konuşacak belki bitirecek.

Allahım sen yardım et bana böyle bi karakteri yaşamak istemiyorum. Kıskanç ve sinirli biri olmak istemiyorum ben. Eskisi gibi neşeli, deli gibi gülen, esprileriyle sevgilisinin karnını ağrıtan neşeli biri olmak istiyorum.

Sanırım kafayı yiyorum. Duygularım bedenime söz geçirir olmuş. Bu yüzden hasta bile oldum. Psikolojik yardım alabileceğim birini tanıyosanız lütfen ulaştırın bana yalvarıyorum size. Kurtarın beni bu girdaptan.

yazdığını okuyunca ağladım cnm yaa ben yazsam bu kadar olurdu resmen aynı şeyler :s son yazdığmdan beri benm ilşkimde bitme noktasına yaklaşıyor ve eski halımı öyle cok özlüyorum ki!!! erkek arkadasm bana "sen bana piyango gbi çktn" derdi öyle iyiydim zekiydim güzeldim tatlıydm şimdi bu sinirden ve kskançlktan ne zeka kaldı ne şirinlk...

ben gittim pskıyatrise bikaç defa ilaç kullandm cok işe de yaradı istersen dene ama ilaçlarla da nereye kadar dedim bıraktm ben.. şimdi aslında biraz aştım bunları işte dediğim gibi bende dışarı çıkıp gezmeye basladım kendıme uğraslar buldm ama o huyumu değiştiremiyorum bişey oluyo yine tutamıyorm kendımı.. azaldı sdc hergn yapcağıma haftada 1 yapıorm işte..... snde doktora gtmeyi deneyeblrsn belkı ama olay beyinde bitiyo yinede ama sana önerceğim şey kendım de öyle yaptım en azndan biraz bana tekrar ısınana kadar ilaç kullandm bn en azndan bi süre onu üzmemek içinn snde öle yapablrsn... Ve bence ilaç kullandığını da söyleme ben söylemştm "ilaçla iyi olman düzelmen anlamına gelmıyo" demştiii :2:

arkadaşım git ve yardım al. kendin üstesinden gelemiosun belli ki. yardım alsam noolucak çocukluğuma inicek boktan bi çocukluk demişsin. ama neler yaşayıp ne kadar düzelen insanlar war. çocuk seni hala sewio kanımca e bi de mecburiyet de binince dewam etirme çabasında ama bu sürekli böyle sürmez ki zaten kendisi de söylemiş bu son şans die. ha bununla bitse yeni biri girse hayatına onunla da yürütemezsin bu kıskançlıkla. walla acilen hatta şu an git bi psikiyatr a derim ben.

son yazdıklarını görmeden yorum yaptım sen de zaten karar wermişsin yardım almaya. üniversite hastanelerinde hem psikiyatrist hem de psikolog iş birliğiyle tedawi süreci oluyo.:16: yaşadığın şehirde mutlaka wardır bi üni hastanesi oraya gidebilirsin cnm. emin ol üstesinden gelirsin.

Back