• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

uyumayanlar uyuyamayanlar

Saat ikide uyandım bu saat oldu ev ahalisi horultu içinde gözümde zerre uyku yok yahu kaçtımı da kaçıyor melet ya süt içtim yok bana mısın demiyor çay kahve hiç içmem nedir bu uykusuzluğun sebebi yafff

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ben gidiyom ya 2 tane kedim kayıp bakıyım gelmişlermi yan komşu bana pusu kurmuş olabilir dün çok kötü kavga etti benle :D derlerya bu hocada bana takdı diye benimkide o hesap yarın gelmezsem anlayın ki katil yan komşum ::27:

bence sen farketmeden ideal beslenıyor olabılrısın sırf goruntu ugruna kılo almak ıstıyorsan evet yemelısın ama zayıflık sağlıksızlık demek deıl ya da etlı olmak bence bı analızlerını yaptırmalısın sonuca herkesın vucududa farklıdır karakterıstık ama eger degerlerın normlse kılo almaya calısma derım zaten metabolızma bıryere dek dırenır alır. mesela bacak bacak ustune cok atıyoorsan ve dıyelımkı hep sagı sol bacagın ustune atıyorsan sol bacagın daha hafıf sağ bacagın daha kıloludur muhtemelen bu bılebır ayrıntı

Evet tahlil filan yaptırdım,normal çıktı değerlerim.İnşallah bu metabolizma dediğin gibi artık direnmeyi bırakır :1: Çok teşekkür ederim.

ben gidiyom ya 2 tane kedim kayıp bakıyım gelmişlermi yan komşu bana pusu kurmuş olabilir dün çok kötü kavga etti benle :D derlerya bu hocada bana takdı diye benimkide o hesap yarın gelmezsem anlayın ki katil yan komşum ::27:

hahah komsu senle ettı sen onla etmedın yanı :52: arkandayız yarın gel yasadıgını bılelım ıyıgeceler canım:13:

bence bu saatte uyuadıgımız ıcın hepımızın tıpı buna benzemıstır bakın :27:

Saat ikide uyandım bu saat oldu ev ahalisi horultu içinde gözümde zerre uyku yok yahu kaçtımı da kaçıyor melet ya süt içtim yok bana mısın demiyor çay kahve hiç içmem nedir bu uykusuzluğun sebebi yafff

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bence uyudun:1:

:52::52::52::52::52::52: bırcucuk metrekaremı kaynanan ahahah acaba benımkı kac metrekare :52::52::52: cok tatlısın vallahı hahahah

ciddi ölçtüm valla her ay kontrolü var doktorda kendime işkenceyi sevdiğimden bende gidiyorum bu çokdan hücreleri terketmiş beyniyle beni aşalamaya çalışıyo uşak gibisun ayy görenlerde gelin sanmaz diyip duruyo anlıma yazacam sanki konuşan tartıyı gördüm eşimi çıkardım makine nasıl bağırıyor birde kağıt veriyo sonunda konuşan tartı ya bayıldım :D sonra ben çıktım en sona kaynanamı çıkardım
tartı şok oldu siliblerini cüzdanıma koydum hiç unutmuyom kaynanamın 45 kilo yağ fazlası var eşimin 32 benim 7 kilo yağ kaybım mı ne vardı boyunuda orda öğrendim işte tam 1.5 metre anammm dedim benden bile kısa ahahahaha ben 1.60 ım en azından ahahaha :32:

ciddi ölçtüm valla her ay kontrolü var doktorda kendime işkenceyi sevdiğimden bende gidiyorum bu çokdan hücreleri terketmiş beyniyle beni aşalamaya çalışıyo uşak gibisun ayy görenlerde gelin sanmaz diyip duruyo anlıma yazacam sanki konuşan tartıyı gördüm eşimi çıkardım makine nasıl bağırıyor birde kağıt veriyo sonunda konuşan tartı ya bayıldım :D sonra ben çıktım en sona kaynanamı çıkardım
tartı şok oldu siliblerini cüzdanıma koydum hiç unutmuyom kaynanamın 45 kilo yağ fazlası var eşimin 32 benim 7 kilo yağ kaybım mı ne vardı boyunuda orda öğrendim işte tam 1.5 metre anammm dedim benden bile kısa ahahahaha ben 1.60 ım en azından ahahaha :32:

Ayy ben de yağ ölçümü yaptırmak istiyorum amma velakin yalnız olduğum da denk gelemedim bu tartılara. İşin ucunda rezil olmak da var.:9:

hahah komsu senle ettı sen onla etmedın yanı :52: arkandayız yarın gel yasadıgını bılelım ıyıgeceler canım:13:

ya ben etmedim birden bu saatlerdi bi bağırma duydum eşim dürttü kak kak kak diye sıçradım indim balkona sese baktım bu zaten buraya taşındığımdan beri bi kere selam vermedi köpeğime takmış ya arkadakinin kanişi havlıyo benden biliyo kedilerim bahçesine giriyomuş bacaklarına ipmi bağlıyım kedi bu tel çek halı sahası gibi dedim komple hayvan yani bu sus desem anlamaz aç bırakmam susuz bırakmam havlamazda yani ama dün havlamış biraz sanırım ya kadını çözemedim sorunları var sanırım eşi bizimle sohbet ederdi o bile konuşmuyor kedilerim gelmemiş hala ya yoklar bu kadın bişimi yaptı nedir yapsa ötekiler duruyo :37:benim şuanki halim bu

ahahahhaha ayyy karnımı agrıttın senı yıyıp bıtırıyor mu bunlar nıe onlar sısko seen zayıfsın ay sende hayata ezdırmesın kendını gercı v-burdn anladım benım kaynanamda 1.50 kadıını her gordugumde bu gelır aklıma:52::52::52:

Süper moral olmuş :1: Çok güldüm bak şu an gülerken bile acaba yağ yakar mı diye düşünüyorum :1: Biz 250 gr.'a hasretken yahu.Benim kayınvalide adayım da kilolu,şimdiye kadar zayıflığım ile ilgili tek bir laf duymadım ağzından ama evlenmemize mi saklıyor acaba ? :1:

[MENTION][/MENTION]
Ayy ben de yağ ölçümü yaptırmak istiyorum amma velakin yalnız olduğum da denk gelemedim bu tartılara. İşin ucunda rezil olmak da var.:9:

en yakın devlet hastanesi yada metrolara git vardı hep :D senden daha kilolu biriyle olduğunda çekinme ya sonuçda ağzını açamaz :D

Arkadaşım konuyu niye buraya taşıdın ki:1: Aslında o arkadaş farklı bi'noktaya değinmek istemişti karşılıklı yanlış anladınız belki de oyüzden tartışma demeyin buna olur arada öyle anlaşmazlıklar.
Merak eden arkadaşlar "ilişkim hakkındaki kararsızlığım" konusuna gelebilir zaten uyku yok:9:

burası uyumayanlar uyumayanlar olduğu için herkes bişey taşıyabilir ve paylaşabilir uyumayanların sohbet yeri gibi şuanda yani o yüzden paylaşmak istedim hem fikrinizi almak amaçlı :iyi geceler size :))

Back