- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.143
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır hayır dayı gerçekten kendine almış onu 3 ayrı rengini bile beğenmiş
bence sen farketmeden ideal beslenıyor olabılrısın sırf goruntu ugruna kılo almak ıstıyorsan evet yemelısın ama zayıflık sağlıksızlık demek deıl ya da etlı olmak bence bı analızlerını yaptırmalısın sonuca herkesın vucududa farklıdır karakterıstık ama eger degerlerın normlse kılo almaya calısma derım zaten metabolızma bıryere dek dırenır alır. mesela bacak bacak ustune cok atıyoorsan ve dıyelımkı hep sagı sol bacagın ustune atıyorsan sol bacagın daha hafıf sağ bacagın daha kıloludur muhtemelen bu bılebır ayrıntı
Evet tahlil filan yaptırdım,normal çıktı değerlerim.İnşallah bu metabolizma dediğin gibi artık direnmeyi bırakırÇok teşekkür ederim.
ben gidiyom ya 2 tane kedim kayıp bakıyım gelmişlermi yan komşu bana pusu kurmuş olabilir dün çok kötü kavga etti benlederlerya bu hocada bana takdı diye benimkide o hesap yarın gelmezsem anlayın ki katil yan komşum :
![]()
Rica ederim canım, evet genelde kilo vermeye yönelik ondan aklına gelmemiştir. KK'da da kilo almak isteyenlerin topicleri var bakmadıysan aklında bulunsun.
bırcucuk metrekaremı kaynanan ahahah acaba benımkı kac metrekare
cok tatlısın vallahı hahahah
Evet tahlil filan yaptırdım,normal çıktı değerlerim.İnşallah bu metabolizma dediğin gibi artık direnmeyi bırakırÇok teşekkür ederim.
rica ederim efem![]()
dayı pamuk mu doldurup takıyor ıcıne ne dersın![]()
Saat ikide uyandım bu saat oldu ev ahalisi horultu içinde gözümde zerre uyku yok yahu kaçtımı da kaçıyor melet ya süt içtim yok bana mısın demiyor çay kahve hiç içmem nedir bu uykusuzluğun sebebi yafff
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Sağol canım,çok teşekkür ederim.
bırcucuk metrekaremı kaynanan ahahah acaba benımkı kac metrekare
cok tatlısın vallahı hahahah
ciddi ölçtüm valla her ay kontrolü var doktorda kendime işkenceyi sevdiğimden bende gidiyorum bu çokdan hücreleri terketmiş beyniyle beni aşalamaya çalışıyo uşak gibisun ayy görenlerde gelin sanmaz diyip duruyo anlıma yazacam sanki konuşan tartıyı gördüm eşimi çıkardım makine nasıl bağırıyor birde kağıt veriyo sonunda konuşan tartı ya bayıldımsonra ben çıktım en sona kaynanamı çıkardım
tartı şok oldu siliblerini cüzdanıma koydum hiç unutmuyom kaynanamın 45 kilo yağ fazlası var eşimin 32 benim 7 kilo yağ kaybım mı ne vardı boyunuda orda öğrendim işte tam 1.5 metre anammm dedim benden bile kısa ahahahaha ben 1.60 ım en azından ahahaha![]()
hahah komsu senle ettı sen onla etmedın yanıarkandayız yarın gel yasadıgını bılelım ıyıgeceler canım:13:
ciddi ölçtüm valla her ay kontrolü var doktorda kendime işkenceyi sevdiğimden bende gidiyorum bu çokdan hücreleri terketmiş beyniyle beni aşalamaya çalışıyo uşak gibisun ayy görenlerde gelin sanmaz diyip duruyo anlıma yazacam sanki konuşan tartıyı gördüm eşimi çıkardım makine nasıl bağırıyor birde kağıt veriyo sonunda konuşan tartı ya bayıldımsonra ben çıktım en sona kaynanamı çıkardım
tartı şok oldu siliblerini cüzdanıma koydum hiç unutmuyom kaynanamın 45 kilo yağ fazlası var eşimin 32 benim 7 kilo yağ kaybım mı ne vardı boyunuda orda öğrendim işte tam 1.5 metre anammm dedim benden bile kısa ahahahaha ben 1.60 ım en azından ahahaha![]()
Ayy ben de yağ ölçümü yaptırmak istiyorum amma velakin yalnız olduğum da denk gelemedim bu tartılara. İşin ucunda rezil olmak da var.![]()
Ayy ben de yağ ölçümü yaptırmak istiyorum amma velakin yalnız olduğum da denk gelemedim bu tartılara. İşin ucunda rezil olmak da var.![]()
Arkadaşım konuyu niye buraya taşıdın kiAslında o arkadaş farklı bi'noktaya değinmek istemişti karşılıklı yanlış anladınız belki de oyüzden tartışma demeyin buna olur arada öyle anlaşmazlıklar.
Merak eden arkadaşlar "ilişkim hakkındaki kararsızlığım" konusuna gelebilir zaten uyku yok![]()