• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

uyumayanlar uyuyamayanlar

belki adam öyle seviyordur ben kocamdan eminim ya istemediği şekilde olsaydım dır dır dır beyinimin etini yerdi kesin zaten bunalıma girdiğimde bende onun göbeğiyle kilolarıyla teselli ediyorum kendimi sende öle yap bana kaynanam laf sokuyo haa kocam deilde aşalıyo böle beni :37:onun gelini olmayı bu tiple asla haketmiyorum zaten onu gözündeki hayalindeki gelin sibel can gibi eni boyu bir biri böyle renkli gözlü siyah saçlı falan bide sibelcan ona çok uzun boylu geliyor oluyo ahahaha

kaynana na sorarmısın ooğlu bıskolata erkegımıymıs adonıserı baklavalarımı varmıs:44:

Selam olsun uykusuz böcüklere.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

tabiki kimisi hayat şartlarından olmuş olabilir ama televizyonlardada görüyoruz bazı şeylerdede şahit oluyoruz ki bu kadınlar okadar çok varki hepside hayat şartlarından değil kolayına geldiği için veya biyerini tutamadığı için yapıyodur yani nefis azgınlığından ben şahsen kalkıpta evde oturan bir kadını o kadınlarla bir tutmam karşı tarafta diyor aynıdır bu olası bişey değil bence

kusura bakma canım seninde bir fikrini almak istedim yani bir başkasınında fikrini almak istedim yatıyorum sağol iyi geceler

bıskolata erkegı dedım kendım guldum onlar cıkınca tv de ben esımın yanında ozellıkle ttv ye dalmıs gıbı yaparım hemen hey hıst pıstt yapar ay gozum dalmıs derım:1:

senın yıne mıkı lı falan ya çamasır sulu olsaydı esofman bende vr bı tane:40:

ahahaha olmazlı ben çamaşır suyu ve tuz ruhunu karıştırıyom çoğu zaman üst üste dokuyom falan eşim yüzyılın deneyinimi yapıyon alah aşkına çık şurdan diyo :D o bi kere temiz olduğunu gösterir insanın eşimin öle bi atleti var iş güzar ne ettiyse atıramıyom onu özenle giyiyor benimde çok öle üstüm başım ya :D kumaşı rahat diye yok belinin lastiği iyi diye atamıyom çoğu şeylerimi

Boy 1.58.Kilo 42 yaş 32.Tam bir bücürüm işte :25: Spor yapmıyorum hiç ama şöyle bir durum var.Ben 250 gr. zar zor alıyorum,biraz üzüleyim filan 2 kiloyu birden veriyorum :50: Korkuyorum resmen fazla hareket edip enerji harcamaya.

Spor yapmayı fazla hareket etmekle kıyaslama ama. Çünkü sporla kasların çalışıyor, vücut biçimleniyor, daha sıkı oluyorsun, hacim kazanıyorsun.

İyice araştırıp sana uygun sporu yaparsan inşallah hedeflediğin kiloya ulaşırsın. Ayrıca diyetisyene gitmediysen sana bir beslenme programı oluşturur.

Beslenme programı+spor ikilisi.

belki adam öyle seviyordur ben kocamdan eminim ya istemediği şekilde olsaydım dır dır dır beyinimin etini yerdi kesin zaten bunalıma girdiğimde bende onun göbeğiyle kilolarıyla teselli ediyorum kendimi sende öle yap bana kaynanam laf sokuyo haa kocam deilde aşalıyo böle beni :37:onun gelini olmayı bu tiple asla haketmiyorum zaten onu gözündeki hayalindeki gelin sibel can gibi eni boyu bir biri böyle renkli gözlü siyah saçlı falan bide sibelcan ona çok uzun boylu geliyor oluyo ahahaha

Biraz özel kaçacak ama konu belli şimdi neden içimde dertken saklayayım,belki paylaşınca rahatlarım.Erkek arkadaşımı da beni de tanıyan bir bayan arkadaşım-gerçi arkadaş denilir mi böyle laf edene o da tartışılır ya- evli kendisi ayrıca.Bana şöyle birşey söyledi sırıtarak; ayyy kız sen evlenince kırılma,anlarsın ya diye göz süzerek :17: O an o kadar kötü hissettim ki kendimi :30:

ya bir konuda tartışma yaşıyorum her kadın aynımıdır kadın var kadıncık var normal ev kızıyla kalkıp başka şey yapan bir kız aynı kategoridemi olur sizce

Arkadaşım konuyu niye buraya taşıdın ki:1: Aslında o arkadaş farklı bi'noktaya değinmek istemişti karşılıklı yanlış anladınız belki de oyüzden tartışma demeyin buna olur arada öyle anlaşmazlıklar.
Merak eden arkadaşlar "ilişkim hakkındaki kararsızlığım" konusuna gelebilir zaten uyku yok:9:

ahahaha olmazlı ben çamaşır suyu ve tuz ruhunu karıştırıyom çoğu zaman üst üste dokuyom falan eşim yüzyılın deneyinimi yapıyon alah aşkına çık şurdan diyo :D o bi kere temiz olduğunu gösterir insanın eşimin öle bi atleti var iş güzar ne ettiyse atıramıyom onu özenle giyiyor benimde çok öle üstüm başım ya :D kumaşı rahat diye yok belinin lastiği iyi diye atamıyom çoğu şeylerimi

ahahah aklıma bı hıkaye geldı babamın ısyerınde bı arkadası bıgun ıs tulumu gıycekler ıste boyle bı soynmus adam butun adamlar gulmeye baslamıs adamın ıcınde full dantellı atlet karısının ki ahaaha ıse gec kalmıs garıbım elıne gcenı gıymıs ne alaka aama babam anlatırdı gulerdık aklıma geldı:52:

Arkadaşım konuyu niye buraya taşıdın ki:1: Aslında o arkadaş farklı bi'noktaya değinmek istemişti karşılıklı yanlış anladınız belki de oyüzden tartışma demeyin buna olur arada öyle anlaşmazlıklar.
Merak eden arkadaşlar "ilişkim hakkındaki kararsızlığım" konusuna gelebilir zaten uyku yok:9:

he bı bakayım zaten yorum yapamadıydım okumadan:24:

kaynana na sorarmısın ooğlu bıskolata erkegımıymıs adonıserı baklavalarımı varmıs:44:

kaynanama onu sorsam ben oğaa yaparum baklavayu der onun gözünde oğlu varya insan üstü bi varlık eşim odaya girdiğinde tövbe haşaa yukardan nur indirmişler gibi kadın ayağa kalkıyo baksan kendi gibi aynı kapkara göbekli iri bi adam yani zaten kaynanamı bilim adamları incelese varya kadınlardan insanlardan soğur devreleri yanar :D

Spor yapmayı fazla hareket etmekle kıyaslama ama. Çünkü sporla kasların çalışıyor, vücut biçimleniyor, daha sıkı oluyorsun, hacim kazanıyorsun.

İyice araştırıp sana uygun sporu yaparsan inşallah hedeflediğin kiloya ulaşırsın. Ayrıca diyetisyene gitmediysen sana bir beslenme programı oluşturur.

Beslenme programı+spor ikilisi.

Evet spor olayını hiç denemedim açıkçası.Teşekkür ederim önerin için.İlla spor salonuna yazılıp mı yapmam lazım peki?Yani kendim mekik çeksem,hafif tempolu koşuya çıksam,ağırlık çalışsam filan kollar için işe yaramaz mı?

ahahah aklıma bı hıkaye geldı babamın ısyerınde bı arkadası bıgun ıs tulumu gıycekler ıste boyle bı soynmus adam butun adamlar gulmeye baslamıs adamın ıcınde full dantellı atlet karısının ki ahaaha ıse gec kalmıs garıbım elıne gcenı gıymıs ne alaka aama babam anlatırdı gulerdık aklıma geldı:52:

Belki adamcağınız fantazisi vardır :)

kaynanama onu sorsam ben oğaa yaparum baklavayu der onun gözünde oğlu varya insan üstü bi varlık eşim odaya girdiğinde tövbe haşaa yukardan nur indirmişler gibi kadın ayağa kalkıyo baksan kendi gibi aynı kapkara göbekli iri bi adam yani zaten kaynanamı bilim adamları incelese varya kadınlardan insanlardan soğur devreleri yanar :D

ayy ölüorum :52::52::52: allah senın ıyılıgını versın kahkaha attım bılım adamları ıncelese dıyor ya ayyyy sen cok yasa emıı vallahı guldurdun:52::52::52:

Evet spor olayını hiç denemedim açıkçası.Teşekkür ederim önerin için.İlla spor salonuna yazılıp mı yapmam lazım peki?Yani kendim mekik çeksem,hafif tempolu koşuya çıksam,ağırlık çalışsam filan kollar için işe yaramaz mı?[/

ben gıda uhendısıyım sana yedıklerınde yardımcı olabılırım:56:

Back