• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

uyumayanlar uyuyamayanlar

Bekleriz canım.

asoss beklerim dediğine göre sende burdasın :D ben çayımı önüme aldım survivor izliyom bi yandan eşimde solumda bilgisayarda birden videolar açıp duruyo ne biliyomki tv ye konsantre oluyum ne biliyomki yanımdakine mal oldum:53:dirseğimi böğrüne sokacam şimdi o olacak ha :D

Genetik çok önemli hatta en önemlisi ama bence de iyisin kilo almak marifet değil,önemli olan sağlık ve kendini iyi hissetmen tabi.

60-61'i geçmedim hiç 5 sene oldu doğum yapalı. İnşallah daha almam.

deil tabiiki bence daha almazsın ya okadar zaman aynı kiloda kalmışsın bide tıb teknoloji çağ ilerliyor bir iki yıla kadar kolay kilo vermenin yolunu bulurlar iyice bence fazlanıda atarsın bitti gitti işte :23:

asoss beklerim dediğine göre sende burdasın :D ben çayımı önüme aldım survivor izliyom bi yandan eşimde solumda bilgisayarda birden videolar açıp duruyo ne biliyomki tv ye konsantre oluyum ne biliyomki yanımdakine mal oldum:53:dirseğimi böğrüne sokacam şimdi o olacak ha :D

valla birebir aynı durumdayız desem:) Tv de tek seyrettiğim program:) Gönüllüler çok gıcık ya:32:

eşim soruyo nereye yazıyon öle ya kimle yazışıyon diyo kızlarla konuşuyom diyorum hangi kızlar diyo hangırdayan kızlar diyorum taam ya taam diyo kadınlar kulübündeyim diyorum kesin erkekdirler diyo he şuanda bana kendini tarif ediyo resim yolayacak dedim :53:böle oldu of psikojisi bozuk yaa :52:

form konu takib sayfasını bi açıyom varya diyet dukan diyeti. benimle zayıflamak istermisin .esnek diyet arkadaşlığı . yaza kadar kilo vermem lazım nasıl bi koşuşturma varya şuan :27:

eşim soruyo nereye yazıyon öle ya kimle yazışıyon diyo kızlarla konuşuyom diyorum hangi kızlar diyo hangırdayan kızlar diyorum taam ya taam diyo kadınlar kulübündeyim diyorum kesin erkekdirler diyo he şuanda bana kendini tarif ediyo resim yolayacak dedim :53:böle oldu of psikojisi bozuk yaa :52:

aha ymın ederım aynı benım esım orda konustuklarının yarısı erkek dıyor bana anaa bı benımkı degılmıss valla ben gadınımmm gadınımmmm:52:

anam laptopumun sarjı bıtıyor esımde sarj aletı bı tane var vermıyor gece o yatınca burdayım kızlar arkadaslarım benım canlarım ühüü cok duygulandım

aha ymın ederım aynı benım esım orda konustuklarının yarısı erkek dıyor bana anaa bı benımkı degılmıss valla ben gadınımmm gadınımmmm:52:

ya tamam kapısı kilitli hamam deilki bura isteyen giriyor kavunmu bu koklayıp anlayalım zaten erkek olan burda bizimle dedikodumu yapar saçma sapan konu açıyor gidip :D erkek olsa nolur sanki coca colanın şifresinimi veriyoruz burda tamam bekleriz haydi

:27: meraka mecal yok, anayım ben anaaaaa :9::9::9:

Aynen ya gönüllüler ekibini seçerken özellikle "gıcık mısınız" testi yapmışlar sanki. Bu kadar gıcık bir araya denk gelmez:53:

ya bu yıl hiç iyi kimse yok ünlüleride zor tanıdım nasıl ünlülerse şöle seda sayan dı ozan Kütahyalı Kibariye şakşuka tarık felan olsaya :D

ya tamam kapısı kilitli hamam deilki bura isteyen giriyor kavunmu bu koklayıp anlayalım zaten erkek olan burda bizimle dedikodumu yapar saçma sapan konu açıyor gidip :D erkek olsa nolur sanki coca colanın şifresinimi veriyoruz burda tamam bekleriz haydi

erkek olunca çoğunlukla anlaşılıyor, saçma sapan bel altı muhabbetlerden falan:)

Back