• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

uyumayanlar uyuyamayanlar

Süper moral olmuş :1: Çok güldüm bak şu an gülerken bile acaba yağ yakar mı diye düşünüyorum :1: Biz 250 gr.'a hasretken yahu.Benim kayınvalide adayım da kilolu,şimdiye kadar zayıflığım ile ilgili tek bir laf duymadım ağzından ama evlenmemize mi saklıyor acaba ? :1:

oo şimdi seni gözündeki özel ölçer biçerle ölçüyo biçiyo filmlerde oluyo ya hani robotların gözlerinde bi hesaplama falan oluyo aynen kaynanan şuan öyle ne giyiyon belin ne ölçüde bacakların çarpıkmı belve boyun kısmın ölçülümü hepsini kayd ediyoo kaynana tezi yaptım ben benimki evlenmeden önce beni iki kere gördü daha fazlasına gerek duymadım hııııh:ssz:ama o iki kere bile yetti öle bi ölçmüş biçmişki ilk gördüğünde ki halimi söyler hep

ya ben etmedim birden bu saatlerdi bi bağırma duydum eşim dürttü kak kak kak diye sıçradım indim balkona sese baktım bu zaten buraya taşındığımdan beri bi kere selam vermedi köpeğime takmış ya arkadakinin kanişi havlıyo benden biliyo kedilerim bahçesine giriyomuş bacaklarına ipmi bağlıyım kedi bu tel çek halı sahası gibi dedim komple hayvan yani bu sus desem anlamaz aç bırakmam susuz bırakmam havlamazda yani ama dün havlamış biraz sanırım ya kadını çözemedim sorunları var sanırım eşi bizimle sohbet ederdi o bile konuşmuyor kedilerim gelmemiş hala ya yoklar bu kadın bişimi yaptı nedir yapsa ötekiler duruyo :37:benim şuanki halim bu

:53: kedılere naptı acaba kız canı pıskopat cok vallahı ne ıster su ınsanlar hayvancıklardan hıc anlamam bende hava aydınlanmaya basladı ya korkmuyorum yeaaa özguvenı sebebıyle tıpım bu :51: konuyu acarken 3.bucuktan 4 atıyordum ama:35:

oo şimdi seni gözündeki özel ölçer biçerle ölçüyo biçiyo filmlerde oluyo ya hani robotların gözlerinde bi hesaplama falan oluyo aynen kaynanan şuan öyle ne giyiyon belin ne ölçüde bacakların çarpıkmı belve boyun kısmın ölçülümü hepsini kayd ediyoo kaynana tezi yaptım ben benimki evlenmeden önce beni iki kere gördü daha fazlasına gerek duymadım hııııh:ssz:ama o iki kere bile yetti öle bi ölçmüş biçmişki ilk gördüğünde ki halimi söyler hep

Eyvah,yandık daha neler göreceğiz bakalım desene :1: Peki beğenmediğini nasıl anlarım? İllaki bir gün dayanamayıp bir laf çarpıtır mı?

[MENTION][/MENTION]

en yakın devlet hastanesi yada metrolara git vardı hep :D senden daha kilolu biriyle olduğunda çekinme ya sonuçda ağzını açamaz :D

saol canım şu tartıları bulayım rezil olursam olayım merak ediyorum:)

makıneler konusmasa ıyı bagırıyor o parayla çalısanlar:52:

o ne öyle ya, çakıveririm ben o makinenin ağzına:)

saol canım şu tartıları bulayım rezil olursam olayım merak ediyorum:)

o ne öyle ya, çakıveririm ben o makinenin ağzına:)

hahah hyal ettım makıneyı yumruklayan bı kadını bıde hecelıyor kı-lo-nuz sek-sen-bes sek-sen-bes :52:

Eyvah,yandık daha neler göreceğiz bakalım desene :1: Peki beğenmediğini nasıl anlarım? İllaki bir gün dayanamayıp bir laf çarpıtır mı?

ohooo canımmm benim şuan yazı rengin kadar pembe hayallerin var :16:şuan böylesin kapler saçıyosun ama evlendikden sonra :35:böle olacan bi kaç yıl sonrada:37:böle olacan merak etme dünyanın en salak insanı bile olsan afedersin napar eder sana belli eder sevmediğini beğenmediğini ben evlemeden önce eşime onlar senin anen ve baban ya ne demek benimde annem babam başımda taşırım vs diyodum ben nerden biliyim bir türk malı çaki ile karşılaşacağımı kocasını bile öldürdü kadın ya canii seyyar çim işkencesi musluğu

1.65 boy 60-61 kg yum. Şöyle 55 olsam yetecek yani çok zayıf olmasam yetecek.

ne güzel ya 5 kilo bi fazlan var bende azcık regl döneminde göbeğim çıksın ay çok kilo aldım rejim yapacam diyorum :D heves işte naparsın çin malı boyalı cücük gibi olunca evde bi sesizlik oluyo kızım 1.5 yaşında kucağıma alınca sanki birbirimizi kucaklamış öle dolanıyoruz gibi duruyo kalıplı kız dana gibi şimdiden belli ben Somalili gibi :D

ne güzel ya 5 kilo bi fazlan var bende azcık regl döneminde göbeğim çıksın ay çok kilo aldım rejim yapacam diyorum :D heves işte naparsın çin malı boyalı cücük gibi olunca evde bi sesizlik oluyo kızım 1.5 yaşında kucağıma alınca sanki birbirimizi kucaklamış öle dolanıyoruz gibi duruyo kalıplı kız dana gibi şimdiden belli ben Somalili gibi :D

Ben de hamileyken hep eskisi gibi zayıf olursam çocuğu kaldıramam diye düşünüyordum:34: 48 kiloydum o zamanlar. Ama zamanla alınıyor işte hele 30 dan sonra daha rahat alınıyor metabolizma yavaşlıyor. Bence sağlıklıysan direncin yerindeyse hiç takılma milletin lafına. Ama illa kilo alıcam diyorsan diyetisyene git spor yap derim. Ama gerek duyuyorsan direncin düşükse almaya çalış değilse gerek yok bence.

Son düzenleme:
Ben de hamileyken hep eskisi gibi zayıf olursam çocuğu kaldıramam diye düşünüyordum:34: 48 kiloydum o zamanlar. Ama zamanla alınıyor işte hele 30 dan sonra daha rahat alınıyor metabolizma yavaşlıyor. Bence sağlıklıysan direncin yerindeyse hiç takılma milletin lafına. Ama illa kilo alıcam diyorsan diyetisyene git spor yap derim. Ama gerek duyuyorsan direncin düşükse almaya çalış değilse gerek yok bence.

yok ya gerek duymuyorum valla iyi böyle kızım küçükken yürümüyoken o kanguru dedikleri asacak varya boynumu sakatladı kas zedelenmesi oldu oda vücuda kas gerilmesi kasılması olarak dağıldı kaldı o zayıf olduğumdanmı boynuma çok yüklendiğimdenmi oldu bilmiyorum kronik rahatsızlıklarım var aileden geçen babadan oğula gibi sanki mülk mübarek genim bozuk ya :D o yüzden kilo almam güç annem bile 50 sini geçti oğlan uşağı gibi hala zamanında 48 kiloysan sen bence böle kalırsın fazla olmaz sanmıyorum çocukda varsa çok süper yardımcı oluyo bu konuda :D

yok ya gerek duymuyorum valla iyi böyle kızım küçükken yürümüyoken o kanguru dedikleri asacak varya boynumu sakatladı kas zedelenmesi oldu oda vücuda kas gerilmesi kasılması olarak dağıldı kaldı o zayıf olduğumdanmı boynuma çok yüklendiğimdenmi oldu bilmiyorum kronik rahatsızlıklarım var aileden geçen babadan oğula gibi sanki mülk mübarek genim bozuk ya :D o yüzden kilo almam güç annem bile 50 sini geçti oğlan uşağı gibi hala zamanında 48 kiloysan sen bence böle kalırsın fazla olmaz sanmıyorum çocukda varsa çok süper yardımcı oluyo bu konuda :D

Genetik çok önemli hatta en önemlisi ama bence de iyisin kilo almak marifet değil,önemli olan sağlık ve kendini iyi hissetmen tabi.

60-61'i geçmedim hiç 5 sene oldu doğum yapalı. İnşallah daha almam.

Afff af ya hep bi hayalim vardı, aklımdaki yerde çok sevdiğim biriyle gececi olmak ama nasip olmadı, belki de böylesi hayırlıdır. Yüce Allah bilir.

Her neyse kızlar bu gece muhtemelen ben de aranızda olabilirim.

Back