uyumayanlar uyuyamayanlar

ben o dokunsallardanım işte. acıktım bişeyler atıştırayım bende bu satte de olsa :) sonra yatsak mı kız sen zombileşcen artık 7de kalkıyorsun gunduz uyuyorsundur kızı uyutup canıım bu kadar uykusuz dayanılmaz ki :52:

kızz beynin dönüyomuu ben çok yemek yedim ya yiyemiyorum artık :27:bende yatıyom seanna haydi görüşürük güzeldi la bugün

ayşe yarın gece uyumazsan burda görüşürük haydi yatınnnnn dağılınnn :27:

Kızçelerrrr uyudunuzmu gızzz 😜😜😜

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi...

Naptınn o kadar sekermi yedin kızz valla benm yerimede yee 😄😄

önüme ne geldiyse yedim kızımla kavga ettim bugün yüreğime dert oldu böğrümde bir öküz konaklıyo sanki barıştık defalarca özür diledim ama yinede fazla düzelemedim senin ayak nasıl

selam şuan aşırı şeker yüklemeden kafayı buldum çift görüyorum :27:

efuli,senden bir ricam var.Ben pek iyi değilim şu an :43: Sana özelden yazabilir miyim?Önce arkadaşlık isteği göndermem gerekiyormuş,rahatsız etmek te istemiyorum seni,yollamadan önce sana sormak istedim o yüzden.

önüme ne geldiyse yedim kızımla kavga ettim bugün yüreğime dert oldu böğrümde bir öküz konaklıyo sanki barıştık defalarca özür diledim ama yinede fazla düzelemedim senin ayak nasıl

Hımm anladım kendini yemege vurdun ayagım bugun daha iyi en azından deli sancılarım yok çok şükür😉😉

efuli,senden bir ricam var.Ben pek iyi değilim şu an :43: Sana özelden yazabilir miyim?Önce arkadaşlık isteği göndermem gerekiyormuş,rahatsız etmek te istemiyorum seni,yollamadan önce sana sormak istedim o yüzden.

Anam sana ne oldu kız kendini kötü hiisetmemeye calış 😊😊

çalışıyomusun normalde

Ewt ama her gün deil makyözüm ya setlere gidiom yada ama genelde canst ajandayım cekimlerde ole yani ama sürekli deil iş cıkarsa anlican bole daha iyi oluyo en azından baglanmıyosun biyere tabi daha yorucu ama olsun seviyorum işimi 😘😘😘

Ewt ama her gün deil makyözüm ya setlere gidiom yada ama genelde canst ajandayım cekimlerde ole yani ama sürekli deil iş cıkarsa anlican bole daha iyi oluyo en azından baglanmıyosun biyere tabi daha yorucu ama olsun seviyorum işimi 😘😘😘

güzel iş bende evlenmeden önce çalışmışdım ajansda vs

Back