• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

uyumayanlar uyuyamayanlar

Yıldız ve el izi çok güzel bence.Ama ayak izi fazla kaçar gibi geldi.Hem el hem ayak izinin olması yani.Benim bir yakınım komple sırtına çok sevdiği birinin yüzünü yaptırdı.Ama tavsiye etmem,o kadar geniş alanda hoş durmamış.

ya ayak izi yaptırmam da resimde yaptırmam güzel durmuyo ben daha çok konusu olan dövme seviyorum yazı vs resim renkli dövme sevmiyorum ama söz konusu yavrum olunca oof off uyuyunca aşk acısı çekiyorum sesi kulağımdan gitmiyor gidip durmadan bakıyorum oda babası gibi hep konuşuyo allahdan horlamıyor neyse ne bilim ya işte

ben alıştım bana hiç batmıyor valla zamanında aşk acısı çekerken çok büyük yemin etmişdim yanımda kükrese bile rahatsız olmayacam yeterki kavuşuyum diye :27:

vay kavuştun sonra he ne güzelll:40::40::16::16:

Hoşgeldin....Benim eşim yok henüz ama ben de böyle uykusuz işte...Bence şöyle düşün,ben mesela keşke eşim olsaydı da gece bekleseydim diye düşünüyorum :30:

tatlım bende evlenmeden önce diyodum gece vardiyası güzel sabah 4 de uyanır aksama kadar beraber geçiririz faln ama olmuyo insan yalnız huzursuz oluyo korkuyo canı sıkılıyo çıt sesine bile ürküyosun:43:

hahaa bende çekmiştim videoya ama kendisine izletmek için. ses hoparlörden dolayı o kadar cok cıkıyor yoksa öyle değildir diyor savunmaya bak hele :1:
savunman batsın diyip hırkayı ağzına bassaydın :27:
:1::1::1:haha bazen benimkide konuşuyo gülüyo korkuyom o zaman :1::1:
benimki birde şiveli düşünün korkunç film 2 gibi ahahahaha
Hoşgeldin....Benim eşim yok henüz ama ben de böyle uykusuz işte...Bence şöyle düşün,ben mesela keşke eşim olsaydı da gece bekleseydim diye düşünüyorum :30:
ahahaha bende yeterki kavuşuyum evlenelim ben annenle otururum sen arkadaşlarınla tabiki çıkarsın diyodum ahahahaha ben nasıl bi şuursuzca yalan atmışım ya ve oda ne kadar şuursuzca inanmış :27::52::52::52:
vay kavuştun sonra he ne güzelll:40::40::16::16:

hemde ne kavuşma evlenme teklifini ben ettim hemde yolda giderken mola verilen dinlenme tesisleri varya onlardan birinde :27::27::27:

ya ayak izi yaptırmam da resimde yaptırmam güzel durmuyo ben daha çok konusu olan dövme seviyorum yazı vs resim renkli dövme sevmiyorum ama söz konusu yavrum olunca oof off uyuyunca aşk acısı çekiyorum sesi kulağımdan gitmiyor gidip durmadan bakıyorum oda babası gibi hep konuşuyo allahdan horlamıyor neyse ne bilim ya işte

Canım Allah ayırmasın yavrundan,git bak tabii ya bak,doya doya bak.Küçük daha sanırım.Ya size klasik gelecek belki ama her anınızın yuvanızda tadını çıkarın,ne güzel kendi düzenimde,eşim yanımda,evladım yanımda diye düşünün.18-20 yaşlarında düşünmüyor insan yuvaymış,düzenmiş ama 30'lu yaşlarda istiyor kendi düzeni olsun.Ben mesela ya kendi mutfağım olsa da keşke yemek yapmaktan yorulsam,kendi düzenim olsa,ben çekip çevirsem,kimse karışamasa,kocam olsa sevdiğim adam da horlasa diyorum :1: Benimki de böyle işte...

tatlım bende evlenmeden önce diyodum gece vardiyası güzel sabah 4 de uyanır aksama kadar beraber geçiririz faln ama olmuyo insan yalnız huzursuz oluyo korkuyo canı sıkılıyo çıt sesine bile ürküyosun:43:

yenimi evlisin zamanla alışırsın diyecem ama tv açsan yardımı olurmu ki

ahahaha bende yeterki kavuşuyum evlenelim ben annenle otururum sen arkadaşlarınla tabiki çıkarsın diyodum ahahahaha ben nasıl bi şuursuzca yalan atmışım ya ve oda ne kadar şuursuzca inanmış :27::52::52::52:

hemde ne kavuşma evlenme teklifini ben ettim hemde yolda giderken mola verilen dinlenme tesisleri varya onlardan birinde :27::27::27:

hakkatten şuursuzcaymış aşk kör etmiş resmen kıs ole denirmiii :1:

Canım Allah ayırmasın yavrundan,git bak tabii ya bak,doya doya bak.Küçük daha sanırım.Ya size klasik gelecek belki ama her anınızın yuvanızda tadını çıkarın,ne güzel kendi düzenimde,eşim yanımda,evladım yanımda diye düşünün.18-20 yaşlarında düşünmüyor insan yuvaymış,düzenmiş ama 30'lu yaşlarda istiyor kendi düzeni olsun.Ben mesela ya kendi mutfağım olsa da keşke yemek yapmaktan yorulsam,kendi düzenim olsa,ben çekip çevirsem,kimse karışamasa,kocam olsa sevdiğim adam da horlasa diyorum :1: Benimki de böyle işte...

tabi canım alahıma çok şükürr 1.5 yaşında kızım var kara çakim benimm eşimde dibimdedir hep saolsun iyi adamdır merhametlidir dürüsttür daha ne olsun kaynanam yok :52::52::52:

deme deme pişman olursunn tabi şakada hee gercek olan kısımlarıda iş hayallerine kavuşursun hayırlısıyla :)

sen baya aşıkmışsın :1::1:

Yani tabii gece vardiyası olunca eşin haklı olarak bu sefer gündüz uykusunu almak isteyebilir.Ya da uyandıktan sonra vakit kalmayabilir,anlıyorum.Gece o sessizliği hissetmemek için televizyonun açık olsa hep mesela,yani izlemesen de bir ses olur.Tamamen sessiz olunca insan ürkebilir haklısın.

tabi canım alahıma çok şükürr 1.5 yaşında kızım var kara çakim benimm eşimde dibimdedir hep saolsun iyi adamdır merhametlidir dürüsttür daha ne olsun kaynanam yok :52::52::52:

kıs daha ne istion bazen eşi bana diyo her istedeginde olsa siz kadınlar doymak bilmiyosunuz hep daha fazlası kıymet bilmek pek yok yani :)

Yani tabii gece vardiyası olunca eşin haklı olarak bu sefer gündüz uykusunu almak isteyebilir.Ya da uyandıktan sonra vakit kalmayabilir,anlıyorum.Gece o sessizliği hissetmemek için televizyonun açık olsa hep mesela,yani izlemesen de bir ses olur.Tamamen sessiz olunca insan ürkebilir haklısın.

zaten öle oluyo tv bakıyom gece 4 e 5 e kadar sonra uyumaya gidiyorum zorla uyuyorum işte kaç yaşındasın ki canım sevgilin yok mu ?

Ben de pc'den alışmışım işte,klavyeden yazmak daha kolay geliyor,dokunmatik olunca sinir oluyorum,bana has bir beceriksizlik tabii dokunmatiği rahat kullanamamak :1:

alışkanlık olabilir tel sarj bitince mecbur burdan girdim yoksa yok ya ugrasılmaz bunla sohbet baloncugu arıyom resmen :)

Ayy maşallah,küçük daha :) Tam sevmeliktir o şimdi,tam işte uyurken başına gidip izlemelik.Kız hem de ne güzel,kız olsun çamurdan olsun demişler.İlerde sana arkadaş olur.Erkek olsa biraz büyüsün kapıyı çekip çekip çıkacak.Kızla en azından iki lafın beli kırılır :)

Back