• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

uyumayanlar uyuyamayanlar

sen şu gidip sarılsammı ağzını açmasına fırsat vermesem diyen deilmisin ooof off derdin büyük çok çektim bende bilirim bu kafanın kayışı boşuna kaymadı :27:

2 3 saat uyuyorum gün icinde en fazla. allah cekemicek dert vermez ama o dertte erip bitiriyor iste bizleri katlansakta...

bugun esım bana sen bıraz sımardın galıba dedı bende car car bı basladım hee tabı hergun cıcekle gelıosunda ben hıc utu bulasık yemek camasır temızlık iş ugrasmıyorumda cok sımardım kocacıgım zındanlara vur benı dedım boyle oldu:53: sonra gulmeye basladı adam nıyeyse anlatasım geldı

merhaba bende sendenım uyuyamamı sanırım etkılıyor lambaları acık bırakıyorum sabah esıme aaa unutmusum dıyorum falan nolcaksa lamba acık olunca

senin elektrik faturası gelince kk yönetimine yolla :Dben öyle yapacam vala yatıp uyursunuz kesin biliyom bi ben burdayım ne kadar sadığım görevime :D

bugun esım bana sen bıraz sımardın galıba dedı bende car car bı basladım hee tabı hergun cıcekle gelıosunda ben hıc utu bulasık yemek camasır temızlık iş ugrasmıyorumda cok sımardım kocacıgım zındanlara vur benı dedım boyle oldu:53: sonra gulmeye basladı adam nıyeyse anlatasım geldı

ayaklarıma şarapmı dökdün ayakkabımla içkimi içtin diyede ekleseydin :27:

şimdi kesin kez ayrıldınmı çocuk iyimi niye ayrıldın koca olacak birimi ona göre takdik verecem :27::51:

Derdin mi varda acıkladım daha yeni konu acıp simdi kirlilk yapmayım insanlara burdada anlatıp.. :) ama özet geceyim aile, fakir genc, gururlu genç, mesafeler, güvenip ortada kalan kız, gecmeyen geceler, 4 aydır arada sesini duyup kapatan gururlu erkek. yakında kafayı sıyırttırdınız alın ne yaparsanız yapın diye iki tarafa bağırıp sıyırcak sıyırık kız :)

ayaklarıma şarapmı dökdün ayakkabımla içkimi içtin diyede ekleseydin :27:

höynkkk :52: yarın uyansın dıcem hatta sımdı dıcem uyandırıp zaten anlamaz o konusur cevap verır uykusunda hahah sabah ona sana dun tecavuz ettım gece dııyorum vallahamı dıyo

Back