Alemsin canım yaBen konu kapatıldıktan sonra geldim, gündüz yorum yapmıştım ama
Senin kedilerden ses seda yok mu??
kız kapandıktan sonra konuyu nasıl okudun okunabiliyomu arada açar gülerim ya ben giremedimde
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Alemsin canım yaBen konu kapatıldıktan sonra geldim, gündüz yorum yapmıştım ama
Senin kedilerden ses seda yok mu??
perma uzun süre gidiyo değil mi![]()
kız kapandıktan sonra konuyu nasıl okudun okunabiliyomu arada açar gülerim ya ben giremedimde
dipden gelen saç la birlikde zamanla perma özelliğini kaybediyor tabi ben 8 ay falan kulandım
teldeyken yüzyüze deilsin yani sana laf sokar imada bulunur vücut dili vs göremediğin için anlamazsın falan sonra arkası gelir yüz bulur cesaret alır müstakbel çakidüğün ne zaman sizin söz nişan hangisi kaç yıldır tanışıyon söyledinse bile unuturum ben ondna soruyorum
Deme kız erkek kediler mi yemiş diyorsun? Olabilir daha çok ufaklarsa kapmış olabilirler. Üzüldüm canım ya ama işte yiyen de kedi olunca yapacak bişey yok. Belki bakarsın biri alıp sahiplenmiştir.
büyük ihtimal başka bişey olacağını sanmıyorum anası tekrar çiftleşsin diye sapıklar yok canım yanımdaki iki komşum sevmiyor hayvan birinin oldukça kedileri var diğer komşularda isterlerdi çünki kendi bahçemden çıkmayan kedilerdi
ozaman aşa inecenyada uzun videla sopasının ucuna saplı plastik laplar oluyor ya yada tava bağla içine koy malzemeyi aşaa uzat kedinin hemen alacağı yere ters çevir kapı karga gelmeden kedi kapar karga gelirsede o tavayla indir kafasına hiç sevmem kargayı ya tövbe yarabbim çok civcivimi kaptı küçükkene
Tamam vücut dili,anladım şimdiAhh yarama bir parmak bastın ki
2 yıldır tanışıyoruz biz ama ayrı şehirlerdeyiz.Dert çok bizde ne sen sor ne ben söyleyeyim hesabı.Özel ilişkimizde ikimizden kaynaklı şeyler değil ama.İş güç durumu,maddi,herkesin kendi aile tarafında yaşadığı sıkıntılar filan.Daha nişan mertebesine bile ulaşamadık ama garip bir durum var işte.O benim ailemle konuşur,ben onunkiyle,öyle resmi soğuk şekilde de değil yani.Evlilik lafı hem ailelerde hem bizde ne zamandır var zaten.Fakat onun ailesinde bir sağlık sorunu var,ciddi de bir durum,gelemediler nişan olsun diye hani.Bizimkiler de kız tarafıyız diye çekimser tabii.Yani bir yüzük takamadık
Bu sene içinde kısmetse diye çabalıyoruz işte,uygun ortam ve zaman nasıl yaratabiliriz düşünüyoruz her iki taraf için de.
Anladım efuli, komşulardan hayır yok diyorsun![]()
uzun işte ne güzel rahat yani brezilya fönü bir yakınım çektirmiş ama her banyodan sonra mutlaka bi fönlemek gerekiyomuş öyle olacaksa boşuna oda
yoook anam yook senin cimcime napıyor sen naptın bütün gün
olsun geç olsun güzel olsun kısmetinde varsa bu adam naparsan yap evlenirsin bak benim eşime kısmetinde ben varmışım naptım ettim tek başıma çabaladım ajan gibi geç oldu güzel oldu kaderden kaçamadı![]()
brezilya fönü zor ya perma daha kolay bakımı
saç rengin ne renkti göremedim demin bi arkadaş daha sormuştu ama sana galiba
asoss :bütün gün oturmuyolarki enerji tavan sonra öle uyuyup kalıyorlar buda bi nevi çalışmak ben öyle görüyorum yani kk sgk mı ödese iyi olur artık düzenli giriyorum
loginga : o kargalara ekmeği ıslat içine uyku hapını koy köfte gibi sık at kafalarına yesinler![]()
sarı saçlarım ya yumurta sarısı