• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

uyumayanlar uyuyamayanlar

dipden gelen saç la birlikde zamanla perma özelliğini kaybediyor tabi ben 8 ay falan kulandım

uzun işte ne güzel rahat yani brezilya fönü bir yakınım çektirmiş ama her banyodan sonra mutlaka bi fönlemek gerekiyomuş öyle olacaksa boşuna oda

teldeyken yüzyüze deilsin yani sana laf sokar imada bulunur vücut dili vs göremediğin için anlamazsın falan sonra arkası gelir yüz bulur cesaret alır müstakbel çaki :27:düğün ne zaman sizin söz nişan hangisi kaç yıldır tanışıyon söyledinse bile unuturum ben ondna soruyorum

Tamam vücut dili,anladım şimdi :1: Ahh yarama bir parmak bastın ki :17: 2 yıldır tanışıyoruz biz ama ayrı şehirlerdeyiz.Dert çok bizde ne sen sor ne ben söyleyeyim hesabı.Özel ilişkimizde ikimizden kaynaklı şeyler değil ama.İş güç durumu,maddi,herkesin kendi aile tarafında yaşadığı sıkıntılar filan.Daha nişan mertebesine bile ulaşamadık ama garip bir durum var işte.O benim ailemle konuşur,ben onunkiyle,öyle resmi soğuk şekilde de değil yani.Evlilik lafı hem ailelerde hem bizde ne zamandır var zaten.Fakat onun ailesinde bir sağlık sorunu var,ciddi de bir durum,gelemediler nişan olsun diye hani.Bizimkiler de kız tarafıyız diye çekimser tabii.Yani bir yüzük takamadık :25: Bu sene içinde kısmetse diye çabalıyoruz işte,uygun ortam ve zaman nasıl yaratabiliriz düşünüyoruz her iki taraf için de.

Deme kız erkek kediler mi yemiş diyorsun? Olabilir daha çok ufaklarsa kapmış olabilirler. Üzüldüm canım ya ama işte yiyen de kedi olunca yapacak bişey yok. Belki bakarsın biri alıp sahiplenmiştir.

büyük ihtimal başka bişey olacağını sanmıyorum anası tekrar çiftleşsin diye sapıklar yok canım yanımdaki iki komşum sevmiyor hayvan birinin oldukça kedileri var diğer komşularda isterlerdi çünki kendi bahçemden çıkmayan kedilerdi

büyük ihtimal başka bişey olacağını sanmıyorum anası tekrar çiftleşsin diye sapıklar yok canım yanımdaki iki komşum sevmiyor hayvan birinin oldukça kedileri var diğer komşularda isterlerdi çünki kendi bahçemden çıkmayan kedilerdi

Anladım efuli, komşulardan hayır yok diyorsun:(

ozaman aşa inecen :Dyada uzun videla sopasının ucuna saplı plastik laplar oluyor ya yada tava bağla içine koy malzemeyi aşaa uzat kedinin hemen alacağı yere ters çevir kapı karga gelmeden kedi kapar karga gelirsede o tavayla indir kafasına hiç sevmem kargayı ya tövbe yarabbim çok civcivimi kaptı küçükkene

Yöntem süpermiş yalnız :1: Yahu buradaki kargalar da bir garip,kediden bile çekinmiyorlar.Aynı anda verilen yemeğe gidiyorlar mesela,kedi önde olsa da karga arkadan kuyruğundan gagasına sıkıştırıp bir çekiyor,hayvan neye uğradığını şaşırıyor.

Tamam vücut dili,anladım şimdi :1: Ahh yarama bir parmak bastın ki :17: 2 yıldır tanışıyoruz biz ama ayrı şehirlerdeyiz.Dert çok bizde ne sen sor ne ben söyleyeyim hesabı.Özel ilişkimizde ikimizden kaynaklı şeyler değil ama.İş güç durumu,maddi,herkesin kendi aile tarafında yaşadığı sıkıntılar filan.Daha nişan mertebesine bile ulaşamadık ama garip bir durum var işte.O benim ailemle konuşur,ben onunkiyle,öyle resmi soğuk şekilde de değil yani.Evlilik lafı hem ailelerde hem bizde ne zamandır var zaten.Fakat onun ailesinde bir sağlık sorunu var,ciddi de bir durum,gelemediler nişan olsun diye hani.Bizimkiler de kız tarafıyız diye çekimser tabii.Yani bir yüzük takamadık :25: Bu sene içinde kısmetse diye çabalıyoruz işte,uygun ortam ve zaman nasıl yaratabiliriz düşünüyoruz her iki taraf için de.

olsun geç olsun güzel olsun kısmetinde varsa bu adam naparsan yap evlenirsin bak benim eşime kısmetinde ben varmışım naptım ettim tek başıma çabaladım ajan gibi geç oldu güzel oldu kaderden kaçamadı :27:

yoook anam yook senin cimcime napıyor sen naptın bütün gün

Kız şu an uyuyor yanımda:) Çok yoruldu bugün biz de geç geldik eve ama ben gece kuşu olarak henüz yatmadım. Çalışma adı altında kafa dağıtıyorum bilgisayar başında:)

Senin minnoş ne yapıyor yine 7 de uyandırıyor mu seni? Valla iyi dayanıyorsun. Gündüz uyumuyor musun hiç bebek uyuyunca?

Son düzenleme:
olsun geç olsun güzel olsun kısmetinde varsa bu adam naparsan yap evlenirsin bak benim eşime kısmetinde ben varmışım naptım ettim tek başıma çabaladım ajan gibi geç oldu güzel oldu kaderden kaçamadı :27:

Amin inşallah.Biz şimdiye kadar hep ama herdaim yani zor şartlar altında yürüttük ilişkimizi.Arada elbette oldu tartışma dönemleri filan ama ne olursa olsun kopmadık,kopamadık hiç.Var demekki bunda da bir hayır diyorum.

Permada herkese gitmiyor sanki kızlar. Ama rkadaşım yaptırmıştı onun ki su dalgası mı neymiş sanki saçları maşalı gibi görünüyordu çok beğenmiştim.

asoss :bütün gün oturmuyolarki enerji tavan sonra öle uyuyup kalıyorlar buda bi nevi çalışmak ben öyle görüyorum yani kk sgk mı ödese iyi olur artık düzenli giriyorum :27:

loginga : o kargalara ekmeği ıslat içine uyku hapını koy köfte gibi sık at kafalarına yesinler :27:

asoss :bütün gün oturmuyolarki enerji tavan sonra öle uyuyup kalıyorlar buda bi nevi çalışmak ben öyle görüyorum yani kk sgk mı ödese iyi olur artık düzenli giriyorum :27:

loginga : o kargalara ekmeği ıslat içine uyku hapını koy köfte gibi sık at kafalarına yesinler :27:

Çalışmak tabi, çocuk bakmak hiç kolay değil canım. Sabah 7 de kalkınca sen nasıl dayanıyorsun uykusuzluğa ben onu merak ettim. Ben gece uyumam ama gündüz geç kalkacaksam yoksa dayanamıyorum hiç. Haftada 3 gün erken kalkıyorum ona göre erkenden cuppa yatak:26:

Back