uyumayanlar uyuyamayanlar

değiştirme dinliyorum... :)) Allahım her erkek bu kadar mı aynı olur bu kadar mıııı ya rabbim sen selamet ver

hayır o horlamada telefonum çalsa duymam ben ta burdayken horlayan başka boyutlara geçen o dinleyebilen gene o millet uyurken İngilizce cd açar dil öğrenir benim kocam açık oturumla bilinç altını kirletiyor sonrada bugün dışarı çıkacanmı diyorum içerim içerim sütle yap diyo kafa dolu duymuyoki beni hiç duymaz asla öle çok birbirimize küstüğümüz olmuştur

bebiş mi istiyorsun (bendee) kocadan dert yansamda istiyorum valla cok istiyorum napim ana olmak istiyorum kocama analık yapıyorum resmen o kadar cok o duygulardayım

İstiyoruz ama tutturamıyoruz kısmet 😄😄

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi...

Kaynana var kaynayasıca bi tek o olsa iyii kayınlar eltilerde var dert bol yanii anlcsn😄😄

Allaam yaa niye bendeki tek dert koca. tek derdi koca bu kadınında deseler yeri ha :)
kaynanam olsaydı sorun belki daha iyiydi nasılsa onla aynı yatakta yatmıyorum

Olmamı dert bende dermanım nerde bilimiom ewliyim 2 yıl olcak bebiş yok henüz ist

hımmm dökül dökül

yarın ola hayrola şimdi kafa dağıtalım evet hilalbh sendeyiz

Allaam yaa niye bendeki tek dert koca. tek derdi koca bu kadınında deseler yeri ha :)

Ole deil güzelim bu dertlerin hepsi ayrı bi fena canın yanıyo sonuçta ve evliliginede yansıyo😔😔

benimkide öyle kafa hep başka yerlerde hep iş kar zarar gelir gider vs vs. göz teması kurdurmadan konuşmaya başlamıyorum artık

bak büyük konuşuyon benim kaynanam hep abisinin gelinini över parantes içinde sen öyle deilsin seninde öyle olman demek istediği şey şu o geliniyle oğluyla aynı yatakta yatıyo okadar seviyolar birbilerini yani sen çok soğuksun anca kocanı seviyosun amma o kocan kendi gelmediki dünyaya bunu 1.500 kere sölemiştir hep söler yaaa kocanı eğitirsin yani kendine alıştırırsın sen ona alışırsın beybi amma kaynana eğitmek kendine alıştırmak zor zanaat vesselam kocanı seviyosun şirin geliyor çoğu kabahati kaynana nın kabahati tepene tepene yürüyor ifrit oluyosun

Ole deil güzelim bu dertlerin hepsi ayrı bi fena canın yanıyo sonuçta ve evliliginede yansıyo😔😔

evet tabi ki öyle. bakma ben şakaya vuruyorum yoksa senin derdine atıp tuttuğumdan değil başkaları bana öyle yapacak diye konu açmıyorum ben yapar mıyım :)
benimde derdim bir değil ki ben temelini anlattım şimdilik yangında ilk kurtarılacak listesinin başı gibi düşünün ilk onu çözmem gerekiyor.

ayy Allah yardım etsin cok zor ya şaka yapıyorum kızz birde o gelmesin başıma şimdi zaten adamımın yaptıkları hep benim sevmem dediğm şeyler

benimkide öyle kafa hep başka yerlerde hep iş kar zarar gelir gider vs vs. göz teması kurdurmadan konuşmaya başlamıyorum artık

ya göz teması kurunca aklı sende oluyomu ben bi kere markette lif alıyımmi dedim ki almamız lazım seyahatteyiz yok yaa ne gerek var şimdi dedi kızdı birde bende uyuz oldum kudurdum neyle yıkanacaksak mal falan diyorum geldik poşetleri açıyoruz ee lif almadık ya dedi ağzına gerilip gerilip dirseğimle indiresim geldi sen bağırmadınmı ne gerek var diye dedim ne zaman yooo sen traş kolonyası alıyımmı demedinmi dedi sağır ama uyduramıyor ya lif nereee traş kolonyası nere ya benzemiyor bile

Ya bilmiyorum ama hem aileden komple cekip hem eşden ki biz cok severek evlendik daha yeni yeni ii oluyoruz gibi tabi ben sayfa sayfa mektup yazdıkdan sonra ve pisikolejik sorunlar oldukdan sonra eşimle düzeldim die bilirim ve sunuda farkettim zaman ilerledikce ewlillik oturuyo sende yenisin daha gecer inş 😄😄

boş boş bakıyor seninkide gercekten baya derinlerdeymiş yahu

Eşin seni seviyosa ki anladıgım kadarıyla seviyo düzeliyo zamanla ve konuşarak tabi bu arada senden bişeyler gidio ama olsun sonu iyi olucaksa savaşmaya devam😄😄

amin inş geçer. ya bu gecer baska baslar hayat bu hep mücadele ister sütliman olmaz ki. sağlığımızla sınamasın rabbim ve onsuzlukla da. birgun gelir ah başımda olaydı da dövseydi bile derim diye düşünüp bastırıyorum bazen kendimi

boş boş bakıyor seninkide gercekten baya derinlerdeymiş yahu

Geceleri vurmayı dene en saglam dirsek uyanıncada uyu bozuntuya verme acayip rahatlıyo insan😃😃😃

ayy Allah yardım etsin cok zor ya şaka yapıyorum kızz birde o gelmesin başıma şimdi zaten adamımın yaptıkları hep benim sevmem dediğm şeyler

ben yazdığım gibiyimdir hep zorluk çekmedikmi ohoooo destan olur ama neşemi kaybedemem hiç elde deil annem babam öyle insanlar deildiler ama kardeşlerimde öledir sakarlıklar gariplikler hep beni bulur yada ben öyle bakıyorum bilmiyorum ama şimdi bi anlatmaya başlasam geriye dönüp baktığımda küçük emrahlık 100 bölümlük dizi çıkar evlenene kadar evlendim oda baya olaylı oldu tam bitti derken baktım ortada yusyuvarlak 100 kiloluk bir sorun topağı beni bekliyo 4 5 yıldır da o vardı başımda atıyon gidiyo geri geliyor du lastik top gibi en son tamamen attım 3 hafta falan oldu kurtuldum tamemen gitti

Her fırsatta konuş ve bu davranışlarının seni ne hale getirdigini söyle eşine aşılır inş 😊😊

seviyor seviyorda gösterme özrü var işte napcan. içten seviyormuş öyle diyor kendsi. ben yine dokunmatik bir kadın hep tepesinde. uyurkende ayak parmağım dahi olsa temas edecek ona lla. maymun yavrusu gibi sarılıyorum bazen. oandan da böyle beklediğmden ruhum doymuyor zaten

Aynı ben sıkıntı yok yonta yonta kıvama getiricen sende inş😄😄😄

İstegini söylüyomusun mesela özledim seni beni sevmeni gel sev die 😊😊

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…