Ya bilmiyorum ama hem aileden komple cekip hem eşden ki biz cok severek evlendik daha yeni yeni ii oluyoruz gibi tabi ben sayfa sayfa mektup yazdıkdan sonra ve pisikolejik sorunlar oldukdan sonra eşimle düzeldim die bilirim ve sunuda farkettim zaman ilerledikce ewlillik oturuyo sende yenisin daha gecer inş 😄😄
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi...
İstegini söylüyomusun mesela özledim seni beni sevmeni gel sev die 😊😊
tamam bu topikde buluşuruk öteki arkadaşlar yokdu bugün ya yarın gelirler bende memnun oldum kızlar haydi görüşürük
Ya bnm eşim olgundu aslında ama biz 6 yıl sevgili kaldık ailesi istemedi beni zorla ewlendik oldu yani ve ailesi hiç durmadı sürekli sıkıntı oldular bize birazda stresten o haldeydi hala devam sıkıntılarımız ama birbirimizi iyileştirmeyi ögrendik diyelim 😊😊
ohho ne söylemesi haykırıyorum hemde :) yine sevyor canım ben sevg arsızı yetiştm biraz fazla sevildim aynısını arıyorum yime
Bende senin gibi yetiştridim prenses gibi ondan cok şey bekliyoruz adamlar normal belkide ya ben hep soledim ilk zamanlar gel beni sev tv kapatıp sadece bnle ilgilen vs vs sonra sonra ben demeden o gelmeye başladı derken derken kaliteli zaman geçiriyoruz artık günde yarım saat olsa bile yetio tabi vakit olursa daha cok zaman😊😊
sen olmuşsun belliiyi senin adına sevindim zaten erkek ailesi istemeyince arada kalan koca oluyor kızın ailesi istemeyince kız ailesiyle görüşmüyor kocasına yansıtmıyor çoğunluk biz neyin kafasını yaşıyoruz ya erkekler aileci oluyo daha çok demekki işte zamanla kendi karısını el gibi görmekden ailesi akrabası gibi görmeye geçiş yapıyo oturuyor herşey yaşanmışlık arttıkça yinede kaynanaların kapatılması taraftarıyım
iştee buldum asıl sorunu evetben prenses gibi yetiştirilmedimki arkadaş kül kedisi gibi ama hep gece 12 den sonrasını yaşadım ee şimdi eşim horlasa serenat çay getirse gül almış gibi geliyor
O kadar geçmi gelio ya senin cok prenses olmuşsun biraz despot ol izin verme ya saglam dur biraz 😊😊
O kadar geçmi gelio ya senin cok prenses olmuşsun biraz despot ol izin verme ya saglam dur biraz 😊😊
Uyku bastırdı galiba kişileri karıştırdım seni seanna sandım cvp yazdım😴😴
kimse yokmuuuu höyt
Hu huuu bn varımmm 😃😃
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?