- 7 Nisan 2014
- 288
- 9
- 38
konu başlığı bulun açayım yada siz açın yaa ben atlayayım :)
Hırkama sarılan kocam 😄😄😄😄
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
konu başlığı bulun açayım yada siz açın yaa ben atlayayım :)
Harikasın ya boş ver gül gecer nasıl olsa bunlarda😃😃😃
Harikasın ya boş ver gül gecer nasıl olsa bunlarda😃😃😃
geçer geçer inş. ben benden geçmeden onlar geçsin :)
Hırkama sarılan kocam 😄😄😄😄
ooh maşallah yerim onu ben. ben bir kocayla baş edemiyorum kardeş sana da maşallah 41 keree
yok kız o cok romantik olur içeriği desteklemez şöyle olabilir: ben yanındayken sırtını dönüp yokken hırkama sarılan kocam nedir bu dengesizliğin sırrı![]()
yok kız o cok romantik olur içeriği desteklemez şöyle olabilir: ben yanındayken sırtını dönüp yokken hırkama sarılan kocam nedir bu dengesizliğin sırrı![]()
tabiki geçer bunlarda ne varmış halimizdebakın size bir örnek annem babamdan dert yanardı hep oooo ne dertler bizimkilerde dertmi babam gittiii sonra öldüüüü annem tekrar evlendi şimdi gene dert yanıyo
bi ara dayımla konuşurken laf arasında öğrendimki annem babamdan önceki kocasındanda çok dert yanarmış hepsi demem o ki hepsi geçiyor bak :)))) bu arada benim anamda seda sayana rakip haa
:)) her kadın kocadan dert yanar çünkü her erkek bir şekilde o kadıncağızın aslında cok net olan beklentilerin anlamayıp karmaşık bulur. dünyanın dengesini biz sağlıyoruz yemin ederim
ben kimseyle baş etmiyorumki saldım hepsini çayıra onlar benimle baş etsinsaatli yemek veriyom saatli ihtiyaç karşılıyorum eşim herzamanki koltuğunda horluyor ya konu olaraaak eşimi kendine getirmenin yolları help pls nasıl :)
:)) her kadın kocadan dert yanar çünkü her erkek bir şekilde o kadıncağızın aslında cok net olan beklentilerin anlamayıp karmaşık bulur. dünyanın dengesini biz sağlıyoruz yemin ederim
bu erkeklerin kulak kristallerinde sorun var bence yada orta kulakda su toplanıyo dengesizlikleri ondan ya genetikleriylemi oynanıyo arkadaş eşim uyuyo herzamanki koltuğunda dedim ya horluyor yani 3 . boyuta geçti kumandayı elinden alıyım dedim yani açık oturumdan siyasetten birbirlerini dinlemeden konuşan heriflerden bıktım usandım deiştirme dinliyom demezmi kumandayı ağzına sokacam ha sesini kıs bari dedim geri oturdum
bu erkeklerin kulak kristallerinde sorun var bence yada orta kulakda su toplanıyo dengesizlikleri ondan ya genetikleriylemi oynanıyo arkadaş eşim uyuyo herzamanki koltuğunda dedim ya horluyor yani 3 . boyuta geçti kumandayı elinden alıyım dedim yani açık oturumdan siyasetten birbirlerini dinlemeden konuşan heriflerden bıktım usandım deiştirme dinliyom demezmi kumandayı ağzına sokacam ha sesini kıs bari dedim geri oturdum
oluur o da güzel ama şimdi havaya boş atış yapanlar olur falan gıcık olurum ben. herkes siz gbi değil ki![]()
Ayy çok iyii ya gece gece güldürdün beni😄😄😄
senin derdin yokmu ya bize gülüp duruyon evlimisin kaç yaşındasın kaç çocuğun var kaynanan varmı varsa kaç km ötende yaşıyo
ya neler okuyoruz akşama kadar konuya bakıyorum altta yazanlara evli olmayanlara bende biraz rahat cevap veriyorum ayrıl bence gibi ama bazıları kaptırıyor kendini sanki evdeki çocuğunu azarlıyo bi terliği ağzına vuracam şimdi demedikleri kalıyo napalım ya dertten bunalıyoruz birde buraya giriyoruz geneldede derdim var başlıklı konulara dalıyoruz direk
Olmamı dert bende dermanım nerde bilimiom ewliyim 2 yıl olcak bebiş yok henüz ist