uyumayanlar uyuyamayanlar

Kimseye bisey sorduğu yok ki annem diyo babam elimde kalcan diyo ama beyin gitmiş bitmiş amateme de yatirdik hicbi ise yaramadı tedavisi halen devam ediyo ama okulu için çıktı ve sadece hastanede aayrı cevre yapmış oldu hastaneden ilacını kestiler kanında çıkmış tekrar hep kullanıyordu ama deli gibi su içerdi hastane günlerine yakin kani temizlensin diye daha dun evde silah buldum telefonunu satmış silah kuru sıkı ama onu kullanma amacı insanı yiyip bitiriyo off off ama bi gün erkek arkadaşımın ailesi yada başka birinin ailesi beni aaraştırdığında hakkımda kotu bisey derseler bunu da onları da parcalicam tasinsak da buluyo daha kotusunu ve ya daha iyisini artik olmayan yer yok daha on dokuz yaşındayım ama o kadar yiprandimki sinir hhastası oldum resmen teshisim eksik

anlıyorum zor bir durum ama sen kendini bozma erkek arkadaşın ve ailesi bu durumunu bilince evet izlenimleri kötü olur evlenince sorun çıkar yüzüne vururlar belkide evlenmeden biter ama en başından al karşına konuş herşeyini bilsin sakın hiç bişeyimi sölemiyim ilerde yüzüme vurur deme kusur bulup yüze vurmak isteyen neler yapıyo neler adamsa erkek arkadaşın ailesini boşverebilirsin senin yanında olur sana destek olur bir insanın iyi günüyle neşesiyle sağlıklı haliyle birlikde olunmaz zaten eğer öle deilse bırak gitsin kendine saygı duy yıpratma o abinin hatası suçu kardeşsiniz aynı evi aileyi paylaşıyorsunuz evet ama sen farklı o farklı bir kişilik okumuyormusun ya başka bi şehir tercih edip gitsen vs uzaklaşsan

Lise terkim ben erkek arkadaşımın haberi var herşeyden ama ailesi ne der bilmiyorum beni tanıdılar ama izlenimleri kotu olacaktır ogrenirseler üstelik erkek arkadaşım sigara dahil içmeyen biri sadece nadir arada içki içer ama o kadar abartmaz bi kere sigara denemeye kalkmış benim ne kadar nefret ettiğimi biliyo öyle şeylerden affetmemi istedi eğer daha içersen affetmem biter bida yüzümü göremezsin dedim dediginiz şeyi herkes diyo biliyo musunuz birbirimizden çok farkliyiz bi kere ayni işyerine girdik patronum sen onla kardeş değilsindir iki insan nasil bu kadar farklı olabilir dedi şaşırdıkeşke uzaklasabilsem inanın dünden raziyim canım annem hep calisiyo bu da hep paralarimizi yiyo annemin benim altinlarimi hep mehvetti çalışmaya niyeti yok kimse zorlayamiyoda ne yapacağı belli değil herseyini ben bulduğum için benden nefret ettiğini hissediyorum resmen beni insan içinde azarliyo hep gururumu kiriyo offf off

arkadaşım yaşın kaç bilmiyorum ama ne olursa olsun geç deil lise için başvur dışardan hiç vakit kaybetme öle ağlamakla olmaz bu adam madde bağımlısı yani bilinçli deil senden nefret ediyo madem uzaklaş o evden bi akraban vs varmı yanında kalabileceğin çalışıp aynı zamanda okusan senden nefret etmese bile bu insanlar zararlı olur ne zmaan ne yapacağı belli olmaz neden veriyosunuz annenle babanda sorun bence şikayet edin paranızı altınınızı zorla alıyo korkudan veriyosunuz madem öle şeymi olur bak okula başla tekrar senin açından iyi olacaktır hem kendini düşünmüyomusun yarın bi gün evlendiğinde hiç bi mesleğin olmadan çalışmak zorunda kaldığında ne yapacaksın onu bırak şimdiden erkek arkadaşının ailesinin senin hakkında ne düşüneceğini düşünüyosun eğer üni bitirmiş birisi olsan ailesi nin sana karşı ilk izlenimide inan bana farklı olacaktır olumlu yönde

Zorla vermiyoruzki kendi evinden caliyo dedektor gibi altını parayı alip buluyo açıktan okuyorum zaten ama lise terk olarak söylüyorum açıktan okumak normal okul gibi değil ki annemle babam da artik bi şey yapamiyo ki ikiside konuştu ikiside yeri geldiğinde dövdü annem keşke dogurmasaydim diyo bana oğlun olursa hastaneye iade diye takılıyor bazen kadında bizde napcamizi sasirdik kimsenin elinden bisey gelmiyo en kotusude satmasından korkuyoruz eğer başka çocukları zehirlerse yada onun yüzünden anneme bana büyük bi hasar gelirse kendiside yaşamaz eminim erkek arkadaşımın ailesi üni mezunu olsam bile çok yüksekten yada farklı bakış açısından düşünmez erkek arkadaşım abisi felan da hic liseye gitme isteği bile olmamış ama kendilerini geliştirmiş kişiler ben bu durumlardan zaten bıraktım okulu senelerdir var bu durum kendine bisey yapsa napariz bize bisey olsa o napar hic bilmiyoruz o kadar zor durumdayız ki Rabbim beterinden korusun onu yollicaz burdan önce başka ile sonra askere artik uğraşacak gücümüz kalmadı

Beni yedirmemek olayına bayıldım.

hayretler olsun gece koltukta saat 1 de sızmısım yenı uyandım yuhhhh gettı kpss bugun rakıplerım benı solda sıfır bıraktı esıme kızdım benı nıe kaldırmıyosun dıe bızde ısler ters

Bir ben uyumuyorum galiba ama daha önce hiç yazmamştım bu konuyo sizi seanna konusundan biliyorum 😃😃

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi...

o seanna nın konusu deildi nerdenim miydi adı o arkadaşındı o çıktı biz seanna nın derdine daldık konu konuyu açtı kızın konusunuda mahvettik

:) sabah 7 de nasıl ayaktasın bu saatten sonra uyuyup :) benimkide konuşuyor ne yaptıysa anlatıyor ohh ne rahat takip yok şüphe yok

o seanna nın konusu deildi nerdenim miydi adı o arkadaşındı o çıktı biz seanna nın derdine daldık konu konuyu açtı kızın konusunuda mahvettik

Ewt okudum ya siz yazıosunuz bn okuyodum sonra kayboldunuz seannada acmadı galiba konu😄😄😄

hahaa efuli peşinden buraya gelmiştim birde baktım benden söz edilmiş yorumdan sonra gördüm :) anam hayatım nam salmış ağlanacak halime gülelim ey dostlar

hahaa efuli peşinden buraya gelmiştim birde baktım benden söz edilmiş yorumdan sonra gördüm :) anam hayatım nam salmış ağlanacak halime gülelim ey dostlar

Harikasın ya boş ver gül gecer nasıl olsa bunlarda😃😃😃

:) sabah 7 de nasıl ayaktasın bu saatten sonra uyuyup :) benimkide konuşuyor ne yaptıysa anlatıyor ohh ne rahat takip yok şüphe yok

bende anlamıyorum kendimi neyin kafasını yaşıyom ama hiç susmayan ve hiç oturmayan bir çaki yetiştiriyorum 1.5 yaşında 74 cm 13 kilo 5 kedi 1 köpeğim birde kocam var (kedilerimin 2 tanesi kayıp 3 gündür) yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim seninki mi konuşuyor dürt kız sor bakiim siyah hırkam nerde de

ooh maşallah yerim onu ben. ben bir kocayla baş edemiyorum kardeş sana da maşallah 41 keree

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…