Bence birşey olmaz çıkarlar bir yerden, mamanın bol olduğu bir yer bulmuşlardır.
asoss senin kaç çocuğun var kızmı erkekmi kaç yaşında sen kaç yaşındasın
yavrular daha mamaya gidecek durumları yok okadar erkek kediler kaçırdı kesin diğer kalan iki yavru kedi çok tedirgin bahçedebi delik var ordan çıkmıyolar korkmuşlar of yapannı bi bulsam varya kulağına çığlık atıp ödünü düşüresim var
ohooo canımmm benim şuan yazı rengin kadar pembe hayallerin varşuan böylesin kapler saçıyosun ama evlendikden sonra böle olacan bi kaç yıl sonrada böle olacan merak etme dünyanın en salak insanı bile olsan afedersin napar eder sana belli eder sevmediğini beğenmediğini ben evlemeden önce eşime onlar senin anen ve baban ya ne demek benimde annem babam başımda taşırım vs diyodum ben nerden biliyim bir türk malı çaki ile karşılaşacağımı kocasını bile öldürdü kadın ya canii seyyar çim işkencesi musluğu
Bir kızım var canım 5 buçuk oldu ben de 33 oldum.[/QUOT
maşallah benim kızım 5.5 olduğunda nasıl biri olur acaba tipi konuşması hareketleri genç anne sin çocuk gelin
Türk malı çakiHayallerim var çok doğru,biraz saf salak olduğum da İyi birşey dense inanırım yani,samimi olduğunu düşünürüm mesela ben kayınvalidem olsa.Kötü bir durum olunca da nasıl başa çıkarım şimdi yaşamadan bunu bilemiyorum elbette.Sen dahil Allah kolaylık versin herkese,Allah kısmet eder ben de girersem bu olayın içine,paylaşırım seninle işkence musluklarını
Ben dertleri düşünmekten uyuyamiyorum
derdin nedir uyutmayacak kadar ne oldu anlat ferahlarsın
longinga allah kısmet ederse niye diyosun kızz alah göstermesin bi mucize olsunda kaynananla iyi ol iyi çıksın ama aksi çıkarsa o samimi iyi niyetlerini hepsi birer tokat oluyo sana dan dan şlap şlap iniyo kafana çaka çakaböle oluyon işde şimdiden korkut kız gözünü ciddi bi konu konuşurken kahkaha at ortada hiç bişi yokken gözlerini belert böle bak içinden insanın böle şeyleri yapmak geçerya hep içden içden kıkırdarız dışardan gülmemek içinde aklımıza kötü şeyler getiririz işte onların hepsini yap ehlileştir uysallaştır anca kıvam alır ama bunları yaparken yanında şahit arkanda delil bırakma ha
Bir kızım var canım 5 buçuk oldu ben de 33 oldum.[/QUOT
maşallah benim kızım 5.5 olduğunda nasıl biri olur acaba tipi konuşması hareketleri genç anne sin çocuk gelin
33 yaşındayım kız ne genci, ama saol iltifat kabul ettim
Yok yani Allah kısmet ederse lafını evlenirsem anlamında yazmıştım.Evlenmezsem doğal olarak bir kayınvalidem de olmayacak ya.Kısmet bakalım bu konuda iyi ya da kötü ben ne görücem.Elbette kötü olmasın,olursa da deneyimli biri olarak seninle paylaşırım artık demek istemiştim
Keşke rahatlayabilcem biseyler olsa ama anlatsam da rahatlamam ki elden bisey gelmiyoailevi sorunlarim var erkek arkadasimla sorunlarim var Allah beterinden saklasin bi abim var o allaha emanet bizi de ayrı yipratiyo
33 yaşındayım kız ne genci, ama saol iltifat kabul ettim
kız 33 yaşındasın 5.5 yaşında kızın var hesap etmek çok zor deil genç anne olmuşsun yani eltim 44 yaşında hala hamile kalmaya çalışıyo ben engel oluyomuşum gibi benlede konuşmuyor üstelik yaşında ne var ohoooo
alah sabır yardım güç versin ozaman sal gitsin kafanı dağıt senden senin sağlığındna mmorelinden daha önemli bişi yok unutma
ben de pek uyumuyorum bu aralar 3-4 saat hep
neden bilmem
Keşke yapabilsem abim madde bağımlısı elimizde avucumuzda ne varsa gidiyo artik korkmaya başladım eve arkadaşları gelince insanlar bi laf soylicek namusuma diyebi gün yolumuzu kesicekler borcunu ödemedi senle odicek borcunu diye odum kopuyo Rabbim büyüktür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?