- 9 Ağustos 2021
- 15.636
- 53.778
- 548
Çok teşekkür ederim nerden kaptı bilmiyorum enfeksiyon varmış karnı gurul gurul oluyor üç hafta önce gittim süt alerjisi olabilir deyip gaita yapmadan yolladılar sonra baktım düzelmiyor tekrar götürdüm bir hafta önce test yaptılar enfeksiyon çıktı çocuğum boşu boşuna iki hafta fazladan ağrı çektiGecmis olsun kuzucuga sivi almasi gerekiyor bu durumda. O d vitamini hem kabiz hem gaz yapiyodu. Birakinca rahatladik
Kötü haber geçtiği filan yokAy inşallah bu gece de aynıydik hani üçüncü ayda gaz bitiyordukendi kendine uyuyor ama çok hızlı uyanıyor bende neyse her şeyi bir anda istemeyim
Demeğğ deme öyle demeğğKötü haber geçtiği filan yokörnek ben yenidoğan gibi uyanıyor ağlıyor tel fark o zaman emip uyuyordu . Şimdi uyanıyor ve anne küçük balonum nerede , anne salatalığım nereye gitti filan diye ağlıyor hemde bağıra çağıra
Diyorum ya dün bir arkadaşım diyor ki her sene rahatlarsın bak geçen sene ile bu sene arasında rahatlamışsındır yooo dedim aksine herşey daha kötü oluyorDemeğğ deme öyle demeğğ
Maaşın yüzde sekseni bakıcı maaşıBakıcı da olsa yine bunları siz yapacaktınız. Bakıcı gibi görüp güvenilir birinin çocuğunuza baktığına şükredip onlardan bir şey beklemeyeceksiniz. Kadın evinde sakince oturmak varken durmayan uyumayan oğlunuza bakıyor. Yemek de beklemeyiverin.
Kimsenin kalbini kırmak istemiyorsanız verin bakıcıya maaşınızın belki yarısı belki yarıdan fazlasını gelsin baksın. O zaman bakıcıdan bekleyemeyeceğiniz için kimsenin de kalbini kırmazsjnız.
Allah muhafaza komşuya güvenilir miBence birlikte yaşamayarak cozmelisiniz . Öğlene kadar bakacak bir komşu falan yok mu onlara da size de sadece eziyet . Daha çok yorucu
Komşu ile bakıcı arasındaki fark nedir ki ?Allah muhafaza komşuya güvenilir mi
İhmal mı edecek
İhlal mi
Taciz mi
Şiddet mi
Bence zaten asıl mesele bakiciya guvenmemek degil. 2-3 bin lira verip hem yemek temizlik hem cocuk bakimi yaptircaagi birini bulamamistir bence. Ay cok fena kurulduk ne simarik kadin yaBakıcı da olsa yine bunları siz yapacaktınız. Bakıcı gibi görüp güvenilir birinin çocuğunuza baktığına şükredip onlardan bir şey beklemeyeceksiniz. Kadın evinde sakince oturmak varken durmayan uyumayan oğlunuza bakıyor. Yemek de beklemeyiverin.
Kimsenin kalbini kırmak istemiyorsanız verin bakıcıya maaşınızın belki yarısı belki yarıdan fazlasını gelsin baksın. O zaman bakıcıdan bekleyemeyeceğiniz için kimsenin de kalbini kırmazsjnız.
.Komşu ile bakıcı arasındaki fark nedir ki ?
Nasıl yani anlamadım pardon.
Bakıcıyi o cumleme Dahil etmeyisim onerdigim, taraftarı olduğum anlamına gelmiyor
Bakıcıyla komsu arasındaki fark nedir demişsinizNasıl yani anlamadım pardon
3 bine bakıcı mi olur ki zatenBence zaten asıl mesele bakiciya guvenmemek degil. 2-3 bin lira verip hem yemek temizlik hem cocuk bakimi yaptircaagi birini bulamamistir bence. Ay cok fena kurulduk ne simarik kadin ya
Neyse birşey demeyeceğimBakıcıyla komsu arasındaki fark nedir demişsiniz
Bence fark yok ben bakıcıya da güvenmem. Sadece guvenmeyisimi dillendirmedim onca anne var bakıcıya bırakmak zorunda kalan çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?