Uyumayan bebeğim kendime vakit ayıramamak.

Karanlik ortamda uyutmayi dene cok iyi oluyor

Günde 4-5 kere kısa uyku zaten yetiyordur, büyüdükçe rutinin değişmesi yeni bir rutine geçmesi normal. Çok uykusu geldiğinde kendisi bile uyku moduna geçebilir yorulduğunda. Muhtemelen siz belirli saatlerde uyumasını sağlıyor ve o kısa süreler de onun istemediği, kısa süreli kestirmelerle idare ettiği zamanlar.
Benim oğlumunda aynı bu zamanlarda uyku zamanları değişmişti, müdahale etmediğimde kendisi pusette kendi kendine dalmaya başladı.

Onun da huyu böyle olacak demek ki, uyum sağlamaya çalışacaksın

Evet çocuğuna tuvalet eğitimi versin diye kendi anasına bağıran görümcen oldukça iyi bir anne, biliyoruz onu

Anlıyorum muhtemelen seviyor böyle. Uyandığında suratıma bakıp gülüyor çünkü halinden memnun. Babasıda böyle bunun. Uykuya düşkün değil

Evet evet 4 5 kere kısa kısa uyuyor. Müdahale etmediğimde çok uykusu geldiğinde kendi kendine uyuyor. Geçen babasının kucağında uyuyakaldı kendi kendine emzikte yoktu. Uyku saati gelmişti. Lakin nasıl uyursa uyusun yşne maks yarım saate derin uykuya geçmeden kalkıyor kızçe :)

Evet çocuğuna tuvalet eğitimi versin diye kendi anasına bağıran görümcen oldukça iyi bir anne, biliyoruz onu
Ahahahah övüp övüp duruyorlar çok iyi uyku eğitimi verdi kendi kendine uyurdu diye. Ee geçende diyorki ayağımızda sallardık. Sürekki uğraşırdım. Ne doğru ne yanlış bilmiyorum. Kayınvalimler komple gittiler. Görümcemde tek burda. Bazen arayıp yeğenini sevmeye geliyor. Maks samimiyetimiz bu şekilde. Köyden de eşimi darlıyorlar kardeşini yalnız bırakma diye :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…