uyumak istiyorum

Peri1902

Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2015
2
0
6
52
Cok uzun süredir uyku sorunu çekiyorum. Zombi gibi dolaşıyorum. Özelé gidip ilaç isteyeyim diyorum ama muayenesi çok pahalı. Devet hastanesine randevu almak çok zor alsam da izin alıp gitmem zor. Uykum gelmiyor bile eczaneden reçetesiz alabileceğim uyutan bir ilaç yok mudur?

Geçmiş olsun cnm, uykusuzluk çok zor bi durum. Neden uyuyamıyorsun acaba? Burda önemli olan uyutan ilaç diyil, altında yatan sebebi nedir. İlaç çözüm diyil cnm.

Benimde aynı sorunum vardı uyku için doktorum ilaç verdi ama beni rahatsız ettiği için içmedim. Yasemin çayı iç süperrr ötesi bir sakinleştirici ve uyku yapıcı etkisi var. Sabah kalkarken mutlu ve dinlenmiş dinç kalkıyorsun.
Uyumak istediğin saatten yarım saat önce iç çünkü ağır bir şekilde uyku bastırıyor yarım saatin sonunda.
En az uyku saatin oturana kadar bir hafta aynı saatte iç.
Ben doğadan yaseminli yeşilçay aldım onu kullandım. Aktardanda alabilirsin yasemini. Dene zararı yok faydası var

Eczaneden reçetesiz ilaç alabilirsin.
Hafif uyku ilaçları var önce bunları dene bence
Dr lar direk en ağırını yazıp geçiyor çünkü..

Unisom al eczaneden. eczacı bilir

Unisom al eczaneden. eczacı bilir
Yalnız unisom u önce haftasonu dene. çünkü hernekadar reçetesiz de olsa ilk kullandığın zaman biraz sersemletiyor. ama sonra alışıyorsun. zaten allerji hapı normalde. bahar alerjilerine de iyi gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…