Uyumak istemiyorum

Mutlaka psikolojik sebepler vardır. Dini inancın nedir bilmiyorum ama yatmadan önce mutlaka Ayetel kürsi okurum ben çok iyi hissettiriyor.. Benim de iki aydır yaşadığım psikolojik sorundan dolayı fiziksel belirtiler başlamıştı bu da en çok uykumu etkiledi. Ben abartısız bebekler gibi uyuyan biriyim tuvaletim gelmediği sürece uyanmam. Ama en son yaşadığım büyük stresin yaşattığı o uyku problemini iliklerime kadar yaşadım. Nefessiz uyanıyorum, kötü rüyalar görüyorum, sıçramalarım seğirmelerim oluyor vs. Doktora gittim ilaç verdi hem psikolojik hem uyku için etkisini baya geç gösterdi ama şuan daha iyiyim. Doğa yürüyüşleri yapıyorum bol bol. Arkadaşlarımla pikniğe çıkıyorum, egzersizimi yapıyorum, sağlıklı besleniyorum özellikle magnezyum uyku düzenine çok iyi geliyor. Bence doktora bi danışın geçmiş olsun.

Uyanikken gorduklerimin halisunasyon oldugumun farkindayim ve 10 saniye suruyor
Bende bir erkek gözleri kırmızı yüzünde saçma bere olan birini görüyordum Dokundugunda uykumdan sıçrar ağlardım elime bıçak verir su kişiye zarar ver derdi. Öğünler seni okuyunca aklıma geldi bir buçuk senemi aldı ama yılmadım tedavi oldum lütfen sende tedavi ol

Cok gecmis olsun sizede.Benimde cok stresli hayatim var.Magnezyum ise yaramadi.Piknigi sporuda hic sevmem.En son ne zaman deliksiz uyudum hatirlamiyorum.9 saatlik uydumda 11 kere uyanmisligim var.Tam uyuycam carpintim basliyor.Sabah 6 da uyandiysam geri uyuyamiyorum.Uyurken elektirik kesildiyse uyanıyorum.Ve kör oldum sanıyorum.Gece devamli agzim kuruyor devamli tuvaletim geliyor.

Geçmiş olsun . Nöroloji bölümüne gidebilirsiniz . Devletten nöroloji randevusu alın . Özele gidemeyeceğinizi cevaplardan okudum .
Bir de dediğim tuhaf gelebilir ama bağırsak rahatsızlığı da olabilir . Kronik Bağırsak sorunları uyku bozukluğuna sebep olabiliyor . ( siz fark etmemiş olabilirsiniz ilk yıllarda sinsi ilerleyen bağırsak rahatsızlığı çoktur )
rüyadan hemen uyanınca görülen şeyler beyin tam uyanmadan olduğu için olabilir.

Cok sukur oyle insan gormuyorum.Ufak tefek seyler mesela balon goruyorum.Hemen kayboluyor.

Bagirsak sorunum var.Bu da size tuhaf gelecek ama büyük tuvaletim geldiğinde panik atak geciriyorum.Ama bagirsak hastaligim olmadanda boyleydim.

O zaman sizi ne mutlu eder ne yaparsanız stresiniz azalır ona yönelin. Buna gerçekten ihtiyacınız olucak. Onun dışında psikiyatri de iyi geliyor. Ben de benzer şekilde sizin gibiydim. Stres fiizksel olarak kötü belirtilere yol açabiliyormuş ben bu kadarını hiç beklemiyordum yaşayınca anladım. Hatta önce nörolojik sorunum var sandım emg, ekg, emar hepsi çekildi nöroloji doktorum senin ki tamamen psikolojik diye psikiyatriye yönlendirdi. Önce ağır bi ilaç verdi ama bağımlılık yapar diye bi daha yazmadı aynı ilacı daha hafif bi ilaçla başlandı. Hiç umudum yoktu ancak sabretmek gerekiyormuş.

Geçmiş olsun, arkadaşlar ben de uyurken benzer mi bilmiyorum belki konudan bağımsız olacak ama kolumdan başlayarak böyle çok tuhaf bir his sanki tuhaf bir içsel ağrı acı geliyor ve kolumu gererek açarak geçirebiliyorum hareket etmeden geçmiyor ya da kalkıp oturup biraz su içip geri yatınca hafifliyo uykuya dalmakta zorlanıyorum bayılacakmış ölecekmiş gibi tuhaf bir his hareket etmeden geçmiyor

psikiyatriye git burda yazılanları okuma. psikoz belirtileri var. 10dk da başından savdıkları yok senin söylediğin 3-5 şeyden ne olduğunu anlarlar ve seanslara düzenli git.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…