Uyumak istemiyorum

gulsahdilsah

Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2024
106
-32
11
33
Mrb küçüklüğümden beri kötü rüyalar görüyorum.Hayatımda 1 kere bile korku filmi izlemedim.Gördüğüm rüyalar korku filmlerinden bile daha korkunç.Belki bir başkası görse aklını kaybederdi.Buna artı olarak son zamanlarda aynı rüyaları görüyorum.Birde rüyada bana sorulan bir soruyu sesli cevaplayarak uyanıyorum.Yani sorunun cevabını uyanıkken veriyorum.Cevap verdiğim için uyanıyorum.Ek olarak uykuya daldıklan 20 dk sonra uyanıyorum ve halisunasyon görüyorum.Perdede örümcek duvarda kan gibi.Bu da yetmiyor bazen rüyamda gördüğüm şeyleri aynı gördüğüm şekilde normal hayatta yaşıyorum.19 sene önce gördüğüm rüyayı hatırlıyorum ama dün gece rüyamda gördüğüm numaraları hatırlamıyorum.Rüyayı hatırlıyorum mesela birı bana telefon numarasını veriyo ama numarayı hatırlamıyorum.Ben artık bıktım geceler zehir oldu.Neden böyleyim ve bunlar nasıl geçer?

Son düzenleme:
Ben de kendimi bildim bileli çok kötü Rüyalar görürüm. Ama aynı şeyleri gerçek hayatta yaşamanız mümkün değil. Belki dejavu yaşamışsınız, rüyayla karıştırıyorsunuz. Böyle şey mümkün değil yani.

Bipolar baska bisey ya.Benim anlattiklariml alakasi yok sanki.

Kullandığınız ilaç var mı
Benim kullandığım bir ağrı kesici vardı baş ağrısı için
Onu içince dediğiniz gibi benzer şeyler görüyordum
Kolumdaki örümceği al diye eşimi uyandırıyormuşum

O zaman normal hayatınızdada mı korkunç şeyler yaşıyorsunuz?
Yani kötü şeyler yaşadim ama görduklerim normal degil.Mesela mutfak dolaplarinin ustunde yuruyen kesik el ve ayaklar gordum ruyamda.Gercek hayatta hic bi yeri kesilen kopan yaralanan gormedim.Insanin basina gercek hayatta ne gelir ihanet siddet.Benim gorduklerim tuhaf seyler.

Taciz veya tecavüz yada şiddet yasadinmi bunlar ağır psikolojik belirtiler yapar bide uyurken uyanıklık arasindami goruyorsun peki

Yok hic bi ilac kullanmiyorum.O da ayri bi derdim.Cunku hastaligim ne olursa olsun.Hangi ilaci icersem iceyim.Ise yaramiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…