- 2 Eylül 2024
- 106
- -32
- 11
- 33
- Konu Sahibi gulsahdilsah
-
Cok gecmis olsun ne dedi doktor size niye oluyormus?Bak derhal psikiyatri git bende halinasyon görüyordum rica ediyorum doktora git
Yooo gayette mumkun.Vallahi de oldu aynisi billahide oldu.Ben de kendimi bildim bileli çok kötü Rüyalar görürüm. Ama aynı şeyleri gerçek hayatta yaşamanız mümkün değil. Belki dejavu yaşamışsınız, rüyayla karıştırıyorsunuz. Böyle şey mümkün değil yani.
Cok para harcarim.Cinsellige duskun degilim.Afedersin sende haddinden fazla para harcama veya cinselliğe azarı duskunluk varmı cevab verirsen sevinirim.
Ben birilerin yüzünden ağır geçirmiştim bipolari bir buçuk sene işitsel halinasyon vardı ruyalarima giriyordu bir buçuk sene tedavi oldum ilaçlarımı ve tedavimi asla bırakmadım çok şükür görmüyorum duymuyorumCok gecmis olsun ne dedi doktor size niye oluyormus?
Psikiyatri gittinmi hicCok para harcarim.Cinsellige duskun degilim.
Bipolar baska bisey ya.Benim anlattiklariml alakasi yok sanki.Ben birilerin yüzünden ağır geçirmiştim bipolari bir buçuk sene işitsel halinasyon vardı ruyalarima giriyordu bir buçuk sene tedavi oldum ilaçlarımı ve tedavimi asla bırakmadım çok şükür görmüyorum duymuyorum
YokPsikiyatri gittinmi hic
Majör depresif bozukluk da olabilir yada başka bişey beyin oynuyor senle olabilirBipolar baska bisey ya.Benim anlattiklariml alakasi yok sanki.
Gunduz olmuyor amaMajör depresif bozukluk da olabilir yada başka bişey beyin oynuyor senle olabilir
Yani kötü şeyler yaşadim ama görduklerim normal degil.Mesela mutfak dolaplarinin ustunde yuruyen kesik el ve ayaklar gordum ruyamda.Gercek hayatta hic bi yeri kesilen kopan yaralanan gormedim.Insanin basina gercek hayatta ne gelir ihanet siddet.Benim gorduklerim tuhaf seyler.O zaman normal hayatınızdada mı korkunç şeyler yaşıyorsunuz?
Taciz veya tecavüz yada şiddet yasadinmi bunlar ağır psikolojik belirtiler yapar bide uyurken uyanıklık arasindami goruyorsun pekiYani kötü şeyler yaşadim ama görduklerim normal degil.Mesela mutfak dolaplarinin ustunde yuruyen kesik el ve ayaklar gordum ruyamda.Gercek hayatta hic bi yeri kesilen kopan yaralanan gormedim.Insanin basina gercek hayatta ne gelir ihanet siddet.Benim gorduklerim tuhaf seyler.
Yok hic bi ilac kullanmiyorum.O da ayri bi derdim.Cunku hastaligim ne olursa olsun.Hangi ilaci icersem iceyim.Ise yaramiyor.Kullandığınız ilaç var mı
Benim kullandığım bir ağrı kesici vardı baş ağrısı için
Onu içince dediğiniz gibi benzer şeyler görüyordum
Kolumdaki örümceği al diye eşimi uyandırıyormuşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?